レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

For ei stund siden skulle jeg handle pÃ¥ Spar Lena i innlandet. Ei av de som jobber der satt i kassa og mente at jeg stjal en pose jeg hadde med. Idag samme person kom og ba meg pÃ¥ en frekk mÃ¥te om Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Reint og fint.Hyggelig ansatte. Der fÞrste man legger merke til,er handle vognene.Her er de alltid rein og fin.De andre kjÞpmennene bÃ¥de i Balsfjord og TromsÞ skulle tatt seg en dit for opplÊring PÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Den appen deres som viser hva som er til 50% - den er udugelig. Grunnet skyhÞye priser, "jager" jeg 50%-varer. Men de varene er de alltid tom for, pÃ¥ tross av at det stÃ¥r "8-10 stk. igjen" og ikke "f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÊr obs pÃ¥ Spar sitt tilbud om 4X1,5 liter brus til 69 kr + pant. Annonsen sier gjelder hele utvalget. Men Spar definerer ikke Farris som brus selv om den stÃ¥r i samme hyller som alt annet drikkev... もっず芋る

2.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Frekkhet og uhÞflighet av ei ansatt ved Spar Lena.

For ei stund siden skulle jeg handle på Spar Lena i innlandet. Ei av de som jobber der satt i kassa og mente at jeg stjal en pose jeg hadde med.
Idag samme person kom og ba meg på en frekk måte om å lukke frysedisken da jeg holdte på med å plukke 20 stk. Big Deal is for dem var på tilbud. Jeg er 64 år og er snill og hÞflig med de fleste. Mitt problem er at jeg ikke er av norsk opprinnelse selv om jeg har bodd i dette landet i mer enn 40 år!

2026幎9月21日
5぀星のうち1の評䟡

Dette gjelder spar hjelmeland.har våre

Dette gjelder spar hjelmeland.har våre mange ganger i tilbudsdisken sjå dei,og har sett mange ganger råten mat så har gått ut på dato så selges til 30 prosent.tenke på dei eldre å svaksynte så ikke får dette med seg fÞr dei komme hjem å opner varen.stor skam til den butikken

2026幎7月8日

Spar Åsane Kristiansand

Anmeldelsen gjelder Spar Åsane, Kristiansand

Det er helt utrolig at denne butikken går rundt. Jeg har sporadisk vÊrt innom for tilbud og nÊrhet siden 90-tallet. I all denne tiden har jeg fÞlgende oppsummering:

1. Kundeservice er totalt fravÊrende. Ansatte virker som om de går i sirup.

2. Det ser ut som om de har en regel på "minst 10 i kÞ" , fÞr man ringer på hjelp.

3. Når de har uke/helgetilbud, så er det utsolgt i lÞpet av noen timer fÞrste dag. De tar åpenbart bare inn små mengder og gir 100% på at folk skal lokkes til å handle alt annet. Om det er NorgesGruppens strategi, er umulig å si...

4. Oppå det hele får du beskjed om de er tomme for kontanter, når man Þnsker kontantuttak fra bank. De er pliktig i fÞlge avtale med bankene om alltid å ha kontanter tilgjengelig. En "bank" er sjelden tom for cash, med mindre den er konkurs?

Konklusjon: Denne "sjappa" er totalt sett helt ubrukelig.

2026幎4月29日
5぀星のうち2の評䟡

Eurospar TromsÞ fÃ¥r en stjerne for at

”spar“ er vel det mest misvisende navnet noensinne på en kjede som er dyrere på ALT!

Spar, og dems kommentar angående det hÞye prisnivået er at de har ferskvaredisk! Som OM at de hadde hatt ferskvaredisk om den gikk i underskudd.

Kalorifritt sukker feks koster 75kr på Rema og 90kr på spar. Lite spart.

I Tyskland? 15kr.

2025幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

Reint og fint.Hyggelig ansatte.

Reint og fint.Hyggelig ansatte.
Der fÞrste man legger merke til,er handle vognene.Her er de alltid rein og fin.De andre kjÞpmennene både i Balsfjord og TromsÞ skulle tatt seg en dit for opplÊring
På enkelte matbutikker skulle man tro at handlekurven har blitt til hjelp i potet opptakene.Topp score på Spar Storsteinnes.

2025幎10月6日

VÊr obs pÃ¥ Spar sitt tilbud om 4X1,5

VÊr obs på Spar sitt tilbud om 4X1,5 liter brus til 69 kr + pant. Annonsen sier gjelder hele utvalget.
Men Spar definerer ikke Farris som brus selv om den står i samme hyller som alt annet drikkevare.
Betalte derfor full pris for 4 brus da heller ikke kassadamen sa noe.
NÃ¥r jeg klagde dagen etter fikk jeg bare sure svadasvar fra kassabetjeningen.
SÃ¥ konklusjonen ble at Spar lurte meg for ca. 80 kr, men jeg har forbrukermakten og skal ikke legge igjen en krone hos Spar etter denne opplevelsen.

2024幎10月7日

Vi blei kasta ut

Hei, vi blei kasta ut av spar. Vi sa noke (ikkje noko stygt) å so hÞrte han feil å sa at vi kalte han noko stygt. Det var veldig slemt. Det var sjefen. Vi synst at han må skjerpe seg. Han var skummel. Derfor må han skjerpe seg.

2024幎10月12日

Kicka ut av spar.

Hei. Ej vi blei kasta ut av spar. Grunnen var fordi vi ventet på at mat skulle bli tilbud. Åså kjem sjefen og kicka mej og vennane mine fordi han trudde vi kalte han "bitch"
Ditta va en misforståelse, vi prÞvde og forklare til han at vi ikkje kalte han noko, men han insisterte og kasta oss ut.

2024幎10月12日
5぀星のうち2の評䟡

Den appen deres er udugelig

Den appen deres som viser hva som er til 50% - den er udugelig. Grunnet skyhÞye priser, "jager" jeg 50%-varer. Men de varene er de alltid tom for, på tross av at det står "8-10 stk. igjen" og ikke "få igjen". Ringte kundeservice og nevnte dette, de sa det var nytt (dette med app) for dem også. Representanten visste ikke hvor ofte appen ble oppdatert. Litt sånn "couldn't care less"-attitude.
Vi får håpe appen blir bedre, men jeg gir opp nå.

2024幎6月5日

Ikke ok

Er inne i butikk, stÃ¥r og skal betale og har glemt en ting. Vet det er stengetid og spÞr om det er greit at jeg henter denne, ja det var det. PÃ¥ vei tilbake blir jeg ropt pÃ¥ av en meget alvorlig/gretten eldre herre som vinket meg avgÃ¥rde og sa jeg mÃ¥tte gÃ¥ Ã¥ betale da de bare venter pÃ¥ meg! Jeg stopper og sier at jeg faktisk spurte om lov men da bare snur han og sier irritert at han i kassa ikke visste

altsÃ¥ ja de skulle stenge men hvor er vanlig hÞflighet blitt av? Klokka var vel da 16.01
Det han da formidler til meg er at de ikke trenger meg som kunde, og det skal de få slippe. Spar på Grandsenteret Hamar, Et vennlig smil hjelper!

2024幎5月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ