For ei stund siden skulle jeg handle pÃ¥ Spar Lena i innlandet. Ei av de som jobber der satt i kassa og mente at jeg stjal en pose jeg hadde med. Idag samme person kom og ba meg pÃ¥ en frekk mÃ¥te om Ã¥... ãã£ãšèŠã
Reint og fint.Hyggelig ansatte. Der fÞrste man legger merke til,er handle vognene.Her er de alltid rein og fin.De andre kjÞpmennene bÃ¥de i Balsfjord og TromsÞ skulle tatt seg en dit for opplÊring PÃ¥... ãã£ãšèŠã
Den appen deres som viser hva som er til 50% - den er udugelig. Grunnet skyhÞye priser, "jager" jeg 50%-varer. Men de varene er de alltid tom for, pÃ¥ tross av at det stÃ¥r "8-10 stk. igjen" og ikke "f... ãã£ãšèŠã
VÊr obs pÃ¥ Spar sitt tilbud om 4X1,5 liter brus til 69 kr + pant. Annonsen sier gjelder hele utvalget. Men Spar definerer ikke Farris som brus selv om den stÃ¥r i samme hyller som alt annet drikkev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Spar
Lokker kundene til butikken med tilbudsvarer de ikke har eller så går de tomme kort tid etter etter åpning. Samme svaret vÊr gang. Kommer i lÞpet av dagen eller i morgen. Tilbudsvarene som aldri blir fylt på, kun i et begrenset antall.
DÃ¥rlig kundeservice.
DÃ¥rlig kundeservice.
Fikk 2 svinefiletter i topakk, bestilte og betalte for 3. kundebehandler påsto jeg hadde fått bare 1stk, og at jeg hadde fått mer enn betalt for. Sendte screenshot av kassakvittering. Ingen svar forelÞbig eller beklagelse. Foreslar de sjekker kassakvittering fÞr beskylde kunde for noe. Handler ikke der igjen med det fÞrste.
Oppdatert: fikk endelig respons. Synd det ble krÞll på lÞrdag, var veldig fornÞyd forrige handling der. Sjanser kanskje på å handle igjen.