absolutt verste jxvla firma jeg har kjÞpt noe av, Ã¥ forbruker tilsynet krever meg 269 for Ã¥ klage pÃ¥ kjÞp som dere er lovpÃ¥lagt Ã¥ ta tilbake, som jeg Ã¥ har returnert. styr unna denne sjappa folkens.... ãã£ãšèŠã
Handlet en regnponcho pÃ¥ nett. Den skulle koste 499. NÃ¥r jeg fikk varen i posten var den priset til 399,-. Ba om refusjon siden varen hadde en billigere pris. Men det var ikke aktuelt. Mailet lenge fr... ãã£ãšèŠã
Har handlet pÃ¥ SparkjÞp i mange Ã¥r. Finnes ikke billigere ull, boblejakker, barnevotter, nasjonaldrakter, dress til barn.. Litt lang leveringtid, og ikke alltid like god kvalitet pÃ¥ varer som ikke er... ãã£ãšèŠã
IKKE betal via Klarna nÃ¥r du handler pÃ¥ SparkjÞp. SparkjÞp fakturerer plutselig utenom Klarna, sÃ¥ nÃ¥r du tror du har betalt alt via Klarna, kommer det plutselig en saftig ekstraregning fra SparkjÞp... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hele Norges postordrevarehus. Stort utvalg av varer til hele familien og alltid lave priser. Alt på ett sted.
ãã«ãŠã§ãŒ
- sparkjop.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Treg levering og svar fra kundeservice
Treg levering og svar fra kundeservice. Ellers ok.
Hvorfor sender ufullstendig pakke?
Jeg bestilte noen julegaver og bursdagsgaver hos sparkjÞp den 22.11 og pakken kom 29.11, men det manglet en vare. Da jeg tok kontakt med kundeservice, de svarer at samme vare er utsolgt. Hvorfor stod på nettsiden at det er på lager? Hvorfor fikk jeg ikke beskjed om det fÞr jeg betalte med Visa? Hvorfor tok pakken 7 dager med leveranse? Jeg forventet å få alle varer i pakken, men nei. Så frustrerende å få vite om det etter at jeg hentet pakke og åpnet den for å oppdage at det mangler en viktig vare.
ekstremt trege med tilbakebetaling ved reklamasjon
måtte kjÞre reklamasjon på noen sneakers(komfortsko marriot) da disse varte kun ca 3mnd fÞr de gikk i opplÞsning. tok kontakt med kundeservice den 01.09.23 på mail. der virket alt helt supert og alt skulle ordne seg. men den gang ei... det hele utviklet seg til en 7-8 mailer med purring og slikt fra meg og stadig bekreftelse at nå skulle det ordne seg. fÞrst den 02.11.23 fikk jeg tilbakebetalt skarve 225kr altså over 2mnd etter reklamasjon. dette er for dårlig. så nå går jeg her egentlig bare å håper det ikke er samme drittkvaliteten på de andre skoene jeg kjÞpte der men ennå ikke har fått brukt.
Rask levering
Rask levering, levert 3 dager etter bestilt.
Godt innpakket.
Mvh Jim L
Rask frakt.
Bestillte sko mandag, fikk de onsdags morgen. Veldig fornÞyd med det. Ellers fine sko til en 3-åring, med blinking.
Forferdelig dÃ¥rlig kundeservice vedâŠ
Forferdelig dårlig kundeservice ved retur. De oppdaterer ikke belÞp selv om du returnerer varen.
Veldig fornÞyd med det jeg har bestilt
Veldig fornÞyd med det jeg har bestilt. God kvalitet på klÊrne. God informasjon hele veien og rask levering og veldig fint å kunne bruke klarna som betaling. Kommer til å handle mer. Anbefales.
Har fine varer og alt det
Har fine varer og alt det, men butikken i Halden kan jeg ikke gå inn i. De har noe ultralydalarm, crazy belysning eller noe sånt noe som gir meg Þyeblikkelig migrene og uvelfÞlelse når jeg går inn dÞra der. Eneste sted jeg har opplevd noe sånt i hele mitt liv. Ingenting å utsette på noe annet.
Skuffet over Ã¥ ikke fÃ¥ alleâŠ
Skuffet over å ikke få alle opplysninger om pris på kundeservice. Litt mangelfullt der når det blir dyrere for kunden enn de sier.
Veldig grÃ¥dig og dÃ¥rlig kundeserviceðâŠ
Veldig grÃ¥dig og dÃ¥rlig kundeserviceð Og mye lureri priser mellom nettbutikk og fysisk butikk og dette er urettferdig. Man fÞler seg lurt og dumâ¹ïž Anbefaler ikke spar kjÞpð
Betaling på nettet uten bank ID
Vi er nå i juni 2021 og sparkjÞp nettbutikk har ennå ikke fått ordnet så vi kan betale trygt med bank ID.
Nettbutikken viser ikke korrektâŠ
Nettbutikken viser ikke korrekt lagerbeholdning og får ingen beskjed om at (den viktigste) varen i bestillingen ikke er på lager ved betaling. FÞrst når pakken kommer står det på pakkseddel at «varen er utsolgt». FÞrer kundene bak lyset for å sikre at man ikke forlater nettbutikken når det man skal ha er utsolgt. Det morsomme er at varen fremdeles i dag står «på lager».
kjapp ekspedering ,bare +
Fikk utmerket service idag via mail nÃ¥râŠ
Fikk utmerket service idag via mail når jeg skulle gjÞre et kjÞp av en vare som ikke var for salg i nettbutikken.
kundebehandleren tok seg tiden og kontaktet en avdeling for og finne ut og det var mulig og finne en lÞsning, på et relativt lite kjÞp. Så etter noen mailer så ordnet alt seg for meg og jeg fikk bestille det jeg Þnsket allikevel.
De var også eneste som hadde varen jeg skulle ha. Så jeg er skikkelig fornÞyd med hjelpen jeg fikk.
FornÞyd kunde
Har handlet på SparkjÞp i mange år. Finnes ikke billigere ull, boblejakker, barnevotter, nasjonaldrakter, dress til barn.. Litt lang leveringtid, og ikke alltid like god kvalitet på varer som ikke er nevnt over, derav mister de en stjerne. (Men så er det begrenset hva man forvente til så lave priser). Et pluss er den nye nettbutikken der man nå bla. kan sortere etter stÞrrelse.
Styr unna!
For det fÞrste:Manglet et klesplagg som skulle vÊrt med i sendingen.
For det andre:De bare sendte bestillingen min uten å kansellere den ene varen.
Altfor dårlig.
Verste opplevelse
Verste opplevelse. Måtte betale for noe som aldri kom. Fikk bare faktura og ingen vare. Blir sent til inkasso og måtte bare betale for å beskytte min kreditt. Ingen lyttet. Skulle gi 0 stjerne var det mulig.
Beste bestillings butikken!Har ingenâŠ
Beste bestillings butikken!Har ingen sparkjÞp butikk i nÊrheten,men jeg har alltids handlet her.Veldig bra.
mye ting og tang til ganske hög pris-âŠ
mye ting og tang til ganske hög pris- ikke den beste kvaliteten
DÃ¥rlig service
IKKE betal via Klarna når du handler på SparkjÞp. SparkjÞp fakturerer plutselig utenom Klarna, så når du tror du har betalt alt via Klarna, kommer det plutselig en saftig ekstraregning fra SparkjÞp utenom.
Jeg har handlet fra SparkjÞp over mange år, men kommer aldri til å bruke en krone der igjen. I tillegg får man ufine svar fra kundeservice når man tar kontakt. Styr unna.