レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestillte et par tursandaler som skulle være en bursdagsgave. Det er nå nå 3 uker siden Jeg henvendte meg flere ganger til kundeservice i Spartoo, men har per idag ikke mottatt noe hjelp eller... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ψωνίζω 10 χρόνια! Πολύ καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Αν στη συλλογή μπορούσαν να προσθέσουν παπούτσια σε wide φόρμα (δεν αναφέρομαι στις συμβουλές μεγέθους, αλλά στη δυνατότητα αναζήτησης μοντέλων μ... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Excellent design. Big clean photos from all angles and super 360 degrees view. Many sales coupons make you more comfortable deciding to buy. I wish there were more fitting reviews, table with measure... もっと見る

企業情報

1. バッグと旅行かばんの店
  2. 靴屋

当該企業による記述

Παπούτσια, ρούχα, τσάντες, ρολόγια ... Πάνω από 744 μάρκες και 45.000 μοντέλα βρίσκονται στη διάθεσή σας με δωρεάν αποστολή και δωρεάν επιστροφή. Converse, Birkenstock, Crocs, Vans, Timberland, Ralph Lauren, Havaianas...

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Leather jacket with flaw.

I bought a leather jacket as a gift for my husband. The jacket came with a flaw at its zipper so i had to return it. I didn't want a refund but they informed me that there is no other jacket available, and probably won't be for a while, so i settled with the refund.

About 10 days after this the jacket was available again but this time at a much higher price.

I reached out to them to see if they could offer the jacket at the price i originally bought is since i wanted it and i felt it was the descent thing, from their part, to do.

They responded without a straight answer and that the price was the one listed (the higher price), nothing more nothing less.

There was no intention of finding a way to keep me pleased since it was not my fault to begin with.

Below is the last message form spartoo in Greek
"Γεια σας Kική,

Ονομάζομαι Adriana, υπεύθυνη στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σας ευχαριστώ που επικοινωνήσατε μαζί μας σχετικά με το εάν μπορείτε να αγοράσετε ξανά το ίδιο προϊόν στην τιμή που το είχατε αγοράσει και πριν. Αυτό που είχατε λάβει ήταν ελαττωματικό γι'αυτό και το επιστρέψατε, δεν υπήρχε ξανά το ίδιο μπουφάν. Λέτε ότι σας προτείνουμε να προβείτε σε εκ νέου αγορά σε υψηλότερη τιμή χωρίς να συνυπολογίσουμε την ταλαιπωρία που έχετε περάσει από όλη αυτή την διαδικασία. Αυτό που μας έχετε διευκρινίσει είναι, εφόσον το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο, εάν είναι εφικτό να το αγοράσετε στην ίδια τιμή.

Το μαύρο μπουφάν Oakwood PAP σε μέγεθος XL είναι εκ νέου διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας, όπως πολύ σωστά είδατε. Είναι διαθέσιμο στην τιμή που αναγράφεται στο site μας. Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενη επικοινωνία, το συγκεκριμένο μπουφάν έχει ήδη έκπτωση και η τελική τιμή είναι στα 164,50 €.

Το προϊόν που βλέπετε ξανά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας είναι η τιμή που αναγράφεται.

Σας εύχομαι μια όμορφη μέρα."

2025年12月29日

Truffa

Non acquistate da questo sito, il pacco non arriva, ma ti dicono che è stato consegnato. Qualcuno sta indossando le mie scarpe, mentre va a spendere i miei soldi, buon natale da Spartoo

2025年12月26日
5つ星のうち1の評価

Άθλια συσκευασία και χτυπημένο προϊόν

Αγόρασα μία διακοσμητική κουκουβάγια Ισπανικής προέλευσης και συγκεκριμένα της εταιρείας Signes Grimalt αξίας 80€ σε άθλια συσκευασία ενώ θέλω να την κάνω δώρο και χτυπημένη στο αυτάκι της. Το γεγονός είναι επιεικώς απαράδεκτο.

2025年12月9日

Dårlig Kundeservice!

Jeg bestillte et par tursandaler som skulle være en bursdagsgave.
Det er nå nå 3 uker siden Jeg henvendte meg flere ganger til kundeservice i Spartoo, men har per idag ikke mottatt noe hjelp eller svar fra dem. :(
Kontaktet Logistikksellskapet UPS selv (som de bruker), men får heller ikke der noe svar..Styr unna. Blir bare komplisert!!!

2025年8月2日

κακή εμπειρία

κακή εμπειρία. έκανα μια παραγγελία και κατάλαβα κατευθείαν ότι έκανα λάθος και ζήτησα αμέσως ακυρωση. μου απάντησαν ότι πήραν το μήνυμα μου και όλα εντάξει. την επόμενη ημέρα έλαβα email ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί. τους τηλεφώνησα να διαμαρτυρηθώ και μου απάντησαν ότι δεν είδαν ποτέ το email μου και ότι θα ενημερώσουν το συνεργάτη. μου είπαν ότι δε μπορεί να γίνει τώρα επιστροφή χρημάτων αλλά μόνο όταν το δέμα επιστρέψει στον αποστολεα. εγώ, σύμφωνα με τις οδηγιεσ τους, έπρεπε να παρακολουθώ το δέμα, να κάνω άρνηση παραλαβής και όταν διαπιστώσω ότι επέστρεψε στον αποστολέα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. αρνήθηκα φυσικά, καθώς δεν έχω υποχρέωση να παρακολουθώ εγώ τη διαδικασία, αλλά οι ίδιοι, από τη στιγμή που στάλθηκε από δικό τους λάθος. πέρασαν δέκα μέρες. αφού λοιπόν το δέμα έφτασε, έκανα άρνηση παραλαβής. την ίδια μέρα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι φαίνεται ότι το έχω παραλάβει και προφανώς θα το χρέωναν. ο, τι και αν τους έλεγα, συνέχιζαν να λένε ότι το έχω παραλάβει. τους υπέδειξα να μιλήσουν με το κατάστημα ελτα, δίνοντας μάλιστα και το τηλέφωνο του καταστήματος για να τους πουν αν το έχω παραλάβει αλλά συνέχιζαν το ίδιο. τελικά πήρα εγώ την κοπέλα που δουλεύει στα ελτα να επικοινωνήσει μαζί τους. δεν θα ξανα αγοράσω ποτέ σίγουρα.

2025年2月14日

Γεια σας Αφροδίτη,

Είμαι η Marie, Διευθύντρια Ποιότητας στο Spartoo.com.

Λυπάμαι που μαθαίνω για την απογοήτευσή σας από την διαχείρηση της τελευταίας σας αγοράς, στην ιστοσελίδα μας.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας και τηρούμε αυστηρά τη διαδικασία ακύρωσης και αποστολής που ισχύει για να το επιτύχουμε αυτό. Ωστόσο, παρά την όλη προσοχή που δίνεται κατά την προετοιμασία της παραγγελίας, ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να διαφύγουν από την ομάδα των πωλήσεων και λυπάμαι απόλυτα γι' αυτό.

Έχω επίγνωση της ταλαιπωρίας που προκλήθηκε από αυτό το σφάλμα και θα ήθελα να σας προτείνω να συνεργαστούμε για να βρούμε μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, επικοινωνώντας με έναν από τους συμβούλους μας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση adriana@spartoo.gr, είτε τηλεφωνικά στο 211 1987531 Δευτέρα-Παρασκευή: 09πμ - 17μμ.

2.5 MONTHS STILL NOT RECEIVED PREPAID ORDER

From where should I start.. I ordered  november 2025 after 15 days I receive a dress instead .. They asked me to go at the courier company on my own to return the wrong item first and then they would be able to send the correct ??????,,,, the correct item was prepaid.. after returning the item .. my order was due to deliver by a courier company ... that does not send notification  via message or call for the date or  time they will deliver the package. They expect someone to be home for one week and full day to wait for them. Result after 2 months  I have to go 30 kilometers away to collect my parcel. After 2 months.
The only real good thing i could state is the customer service , they have been very polite and tried the best to assist me.

2025年1月16日

Γεια σας Δέσποινα,

Είμαι η Marie, Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου στο Spartoo.gr

Λυπάμαι που μαθαίνω ότι λάβατε ένα διαφορετικό προϊόν από αυτό που περιμένατε μετά την τελευταία σας αγορά.

Στο Spartoo.com, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία των παραγγελιών σας και διασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη για αυτό το προφανές λάθος στην προετοιμασία της παραγγελίας και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλιστεί ότι το προσωπικό μας στις αποθήκες μας θα είναι πιο προσεκτικό στο μέλλον.

Προκειμένου να συνεργαστούμε για την εξεύρεση μιας ευνοϊκής λύσης σε αυτό το περιστατικό, σας καλώ να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση adriana@spartoo.gr ή τηλεφωνικά στο 0030 2111987531 (αστική χρέωση).

TRUFFA!

TRUFFA!! Attenzione, non comprate da questo sito, è piu di un mese che attendo arrivi il paio di scarpe che ho acquistato, continuano a dirmi che a loro il pacco risulta consegnato, ho provato piu volte a sentire il servizio clienti ma non sno interessati a trovare una soluzione.

2024年12月16日
5つ星のうち1の評価

Η εξυπηρέτηση ήταν καλή,όμως η ακριβή…

Η εξυπηρέτηση ήταν καλή,όμως η ακριβή επώνυμη τσάντα που αγόρασα μέσα σε 4 μήνες με ελάχιστη χρήση ξεφλούδισε σε πολλά σημεία

2024年12月20日

Καλημέρα σας,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας και την επικοινωνία μαζί μας μέσω της πλατφόρμας.

Λυπούμαστε πολύ για την δυσάρεστη εμπειρία που είχατε για το προϊόν που αγοράσατε από το website μας.

Παραμένουμε στην διάθεσή μας αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 1987531.

Σας εύχομαι μια όμορφη ήμερα

5つ星のうち3の評価

quality products and nice prices bad delivery

quality products and nice prices, but between all the delivery services available they use taxydromiki now that is a downside

2024年10月11日

Γεια σας Khalid,

Είμαι η Marie, Διευθύντρια Ποιότητας στο Spartoo.gr.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τα σχόλιά σας μετά την αγορά σας στον ιστότοπό μας.

Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη και μας βοηθά να σας προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες.

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα, Khalid και ελπίζω να σας συγκαταλέγουμε στους πελάτες της Spartoo.gr για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειναι υπεροχοι...

Ειναι υπεροχοι...δεν εχω λογια σε ολα

2024年9月3日

Γεια σας Πάτρα,

Είμαι η Marie, Διευθύντρια Ποιότητας στο Spartoo.gr.

Χαίρομαι που ακούω ότι είστε ευχαριστημένη με την τελευταία σας παραγγελία και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε χρόνο για να μας ενημερώσετε.

Τα σχόλιά σας είναι απαραίτητα για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Καλή σας μέρα, Πάτρα και ελπίζω να σας δούμε σύντομα στο Spartoo.gr.

Stay away

Stay away. No updates no nothing. just "your order will be delayed " (+2 weeks)

2024年8月9日

Καλημέρα σας Daniel,

Με λένε Αλέξη, υπεύθυνος του Τμήματος Ποιότητας της Spartoo.gr .

Με μεγάλη απογοήτευση μαθαίνω ότι δε μείνατε ευχαριστημένος από τις συνθήκες παράδοσης της τελευταίας σας παραγγελίας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα να βρει την καλύτερη υπηρεσία μεταφοράς για τους πελάτες της. Η εμπειρία σας δεν αντιστοιχεί επουδενί στο απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας από τους μεταφορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Επίσης η εταιρεία μας δίνει μεγάλη προσοχή στην παροχή της βέλτιστης μεταφορικής επιλογής στους πελάτες της και για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με γνωστές για την ποιότητα των υπηρεσιών τους μεταφορικές εταιρείες.

Δεδομένου ότι η εμπειρία σας δεν αντστοιχεί καθόλου στα ποιοτικά κριτήρια που έχουμε ως δεδομένα στην εταιρεία μας, σας παρουσιάζω την ειλικρινή μου συγγνώμη για την ενόχληση που σας προκλήθηκε.

Προκειμένου να βρούμε από κοινού μια λύση στο πρόβλημά σας, σας προσκαλώ να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν από τους συμβούλους της εξυπηρέτησης πελατών είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: adriana@spartoo.gr είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό: 0030 2111987531.

The return policy was AMAZING

The return policy was AMAZING. Within 3 days the returned my money. They also have a great variety of shoes with the best price. They might lack in quality and quantity of clothes, but that's why they have that great of a return system.

2024年7月22日

Γειά σας Γιάννη,

Είμαι η Marie, Διευθύντρια Ποιότητας στο Spartoo.gr.

Χαίρομαι που ακούω ότι είστε ευχαριστημένος με την τελευταία σας παραγγελία και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε χρόνο για να μας ενημερώσετε.

Τα σχόλιά σας είναι απαραίτητα για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Καλή σας μέρα, Γιάννη και ελπίζω να σας δούμε σύντομα στο Spartoo.gr.

5つ星のうち1の評価

Ελαττωματικό προϊόν με άλλο νούμερο…

Ελαττωματικό προϊόν με άλλο νούμερο στο ταμπέλακι αλλο στο παπούτσι και άλλο να είναι και μου ήρθε μετά από 7 μέρες και ήθελα να το στείλω πάλι να το ελέγξουν και να πάρω άλλο μια διαδικασία άλλες 3 εβδομάδες δηλαδή...δεν θα παραγγείλω ξανα

2024年2月1日

Αγαπητέ Ανδρέα
Ειλικρινά λυπούμαστε για την αναστάτωση.
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μας δώσετε τα σχόλιά σας. Λυπούμαστε πολύ που η εμπειρία σας με την εταιρεία μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας και να διορθώσουμε τα πράγματα, αν μπορούμε.
Εάν δεν σας πείραζε να μας καλέσετε στο 211 1987531 Δευτέρα-Παρασκευή: 09πμ - 17μμ , θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα.

Τμήμα αξιολόγησης

Spartoo

5つ星のうち2の評価

Lack of Customer help for returns, wondering if I am going to see my money again for the return...

Pros: Beautiful leather boots however they were a little tight so need to return.
Cons: Still waiting a week for them to be collected with no notification from Geniki Courier. Tried calling help line, but it hung up after two attempts and a long hold time. The boots were not cheap, so hoping they can be refunded. Will be happy to amend this review if I can reach someone, but this is concerning.
Also my account doesn't seem to show all the information. Luckily I photographed it as a measure since there are so many dodgy retail sites these days.
Order number 1050031--937541148

2023年12月13日

Γειά σας Brown
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μας δώσετε τα σχόλιά σας. Λυπούμαστε πολύ που η εμπειρία σας με τη Spartoo δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας και να διορθώσουμε τα πράγματα, αν μπορούμε.
Εάν δεν σας πείραζε να μας καλέσετε στο 211 1987531 Δευτέρα με Παρσκευή 9.00 με 17.00 , θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί σα:.
Για να μας συγχωρήσετε για την αναστάτωση σας προσφέρω ένα κουπόνι αξίας 30 τοις εκατό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όλα τα προιόντα spartoo χωρίς όριο αγορών.

Ελπίζουμε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό να μη σας αποτρέψει από την καταχώρηση νέων παραγγελιών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για οποιαδήποτε απορία παραμένουμε στην διάθεσή σας στο SPARTOO.GR.

Τμήμα αξιολόγησης

Spartoo

Fake product

The product i received was fake
It was a jordan 1 low which was really easy to tell that is fake if you are into sneakers . I managed to communicate and talk to get a return . Dont trust this shop at all

2023年12月8日

Αγαπητέ Νίκο
Μόλις μάθαμε ότι δεν είστε ευχαριστημένος από τις Υπηρεσίες μας.
Σας ενημερώνω ότι Οι απομιμήσεις είναι παράνομες και το spartoo σέβεται απόλυτα τη νομοθεσία.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν αγοραστεί απευθείας από τις μάρκες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας.
Σας εγγυόμαστε ότι κανένα από τα μοντέλα μας δεν αποτελεί απομίμηση.
Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να σας στείλουμε κάποιο πιστοποιητικό για την γνησιότητα των προϊόντων καθώς αυτά τα έγγραφα είναι απόρρητα και απαγορεύεται η κοινοποίησή τους.
Σε κάθε περίπτωση αν ένα προϊόν δεν σας ικανοποιεί για τον οποιοδήποτε λόγο έχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα να το επιστρέψετε και να παραλάβετε τα χρήματά σας πίσω.
Παραμένουμε στη διαθεση σας στο 211 1987531 για οποιαδήποτε ερώτημα σας
Δευτέρα-Παρασκευή: 09πμ - 17μμ
Τμήμα Αξιολόγησης
Σπαρτοο

5つ星のうち1の評価

Απαράδεκτο να πληρώνεις για να στείλεις…

Απαράδεκτο να πληρώνεις για να στείλεις τα χρήματα της παραγγελίας με έξτρα χρέωση της τράπεζας. Και ακόμη περισσότερο Απαράδεκτο να στέλνεις πίσω το προϊόν με δικά σου έξοδα και όχι του sportano και να σε χρεώνει και για να σου επιστρέψει τα χρήματα λ. Χρεωθηκα δηλαδή 14€ χωρίςνα αγοράσω τίποτα.

2023年9月28日

Γειά σας Soti
Λυπούμαστε πολύ που μαθαίνουμε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι απο τις Υπηρεσίες μας.
Λόγω του ότι δεν έχουμε τα πλήρη στοιχεία σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας στο 211 1987531 Δευτέρα-Παρασκευή: 09πμ - 17μμ
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Τμήμα Αξιολόγησης Spartoo

The best shop ever

2023年8月8日

Γειά σας Στυλιανέ
Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε τα σχόλιά σας σε αυτή την πλατφόρμα.
Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που απολαύσατε την εμπειρία σας - αυτό σημαίνει πολλά για όλη την ομάδα μας!

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σύντομα.
Τμήμα Αξιολόγησης Σπαρτοο

Trustpilot エクスペリエンス