Specsavers Norge レビュヌ 1,021

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivÃ¥et er absolutt konkurransedyktig. God atmosfÊre og trygg oppfÞlging. Perfekt beliggenhet i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Suverene folk pÃ¥ Specsavers Tillertorget! Kjempedyktig optiker, og meget dyktige damer som bÃ¥de informerte om forskjellige valg og utvelgelse av briller, samt flott service da jeg hentet ut mine tre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbra service hele veien! Fra synstest til butikkopplevelse – alle de jeg mÞtte var blide, hjelpsomme og profesjonelle. Jeg fÞlte meg sett og godt ivaretatt. Anbefales pÃ¥ det varmeste!

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig info fra Specsavers Horten nÃ¥r det gjelder faktura. De satt forfallsdato 5 uker etter jeg bestilte briller. Brillene kom 9 dager etter bestilling. Da ringte de meg og sa at jeg ikke fikk brille... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡卞業者

圓該䌁業による蚘述

Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen hÞyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre stÞrste i Europa, kan tilby moderne hÞyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser

連絡先

Bra butikk

Bra butikk. Bra service. Hyggelig betjening

2026幎4月14日

Specsavers Norge からの回答

Hei Hawkey, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

5぀星のうち3の評䟡

Mange spÞrsmål som ikke var relevante.

2026幎4月17日

Specsavers Norge からの回答

Vi beklager på det sterkeste for din oppelevelse. Vi jobber stadig med å kunne tilby våre kunder en bedre service og tjenester så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi håper du gir oss en til sjanse i fremtiden. Mvh Margarita

Super butikk og betjening

Super butikk og betjening! Og gode tilbud på briller og solbriller.

2026幎1月13日

Specsavers Norge からの回答

Hei Ragna, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

Raskt

Raskt, kundevennlig, og aller viktigst finnes det utrolig snille, hjelpsomme, og dyktige ansatte på Stange.

2025幎11月28日

Specsavers Norge からの回答

Hei Elise, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers Stange! Mvh Margarita

Superbra service hele veien

2025幎10月10日

Specsavers Norge からの回答

Hei Astrid, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

5぀星のうち4の評䟡

Godt og organisert samarbeid fra alle

Godt og organisert samarbeid fra alle som jobber der.

2025幎9月20日

Specsavers Norge からの回答

Tusen takk for hyggelig kommentar og gode tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Om det er noe vi kan gjÞre for å gjÞre opplevelsen enda bedre og fortjene 5 stjerner neste gang, vil vi gjerne hÞre fra deg! Mvh Margarita

Bra kundeservice

Bra kundeservice, tilstedevÊrelse og gode priser

2026幎4月13日

5぀星のうち5の評䟡

Veldig dyktige folk og topp service fra

Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfÊre og trygg oppfÞlging. Perfekt beliggenhet i sentrum!

2026幎3月26日

Specsavers Norge からの回答

Hei Dniel, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

5぀星のうち1の評䟡

Missed my cataracts

Missed my cataracts, sold me useless glasses, won’t refund.

I’ve been a customer at Specsavers Asker for a while, bought two pairs of computer glasses there. Last year I started having serious glare sensitivity, tired eyes, redness. My GP referred me to get tested for cataracts.
When I called Specsavers in December to book the test, they called me back saying I probably didn’t need one because they didn’t see cataracts in my August 2025 exam. Instead they recommended far-distance glasses. I trusted their advice and paid for glasses based on my old test. They were completely unusable. Worst headache of my life, couldn’t see past 2 meters.
When I asked for a refund, they said no. Only option was to remake them.
Months later, symptoms much worse, I went back for a new test. Result? Cataracts. Progressing fast. So they missed it in August, talked me out of following my doctor’s referral in December, sold me glasses I never needed, and now refuse to refund. On top of that I need new computer glasses too because the cataracts changed my prescription.
To top it off, when I went for my latest eye test they kept the unusable distance glasses, saying they’d wait until after my cataracts are treated to make new ones. So now they have both my money and the glasses, and I have nothing.

2025幎12月19日

Specsavers Norge からの回答

Hei Mig, beklager så mye for din opplevelse. Jeg anbefaler deg å sende oss en e-mail til kundeservice@specsavers.no. Da har vi mulighet til å ta dette videre. Ønsker deg en fin dag. Mvh Margarita

Gode tilbud

De har gode tilbud og grei service.

2026幎3月23日

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig info fra Specsavers Horten

Dårlig info fra Specsavers Horten når det gjelder faktura. De satt forfallsdato 5 uker etter jeg bestilte briller. Brillene kom 9 dager etter bestilling. Da ringte de meg og sa at jeg ikke fikk brillene fÞr faktura var betalt. Det kunne de sagt fra starten når jeg bestilte brillene

2026幎4月1日

Specsavers Norge からの回答

Hei Monica, Vi beklager på det sterkeste for din oppelevelse. Vi jobber stadig med å kunne tilby våre kunder en bedre service og tjenester så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi håper du gir oss en til sjanse i fremtiden. Mvh Arianne

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。