レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jag lÀste lite recensioner innan jag handlade hÀr och upplevde att mÃ¥nga gnÀllde pÃ¥ ljudet sÃ¥ jag hade inte sÃ¥ höga förvÀntningar pÃ¥ bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sÀmre Àn... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller vÀrmemattorna fungerar!! Alla touchknappar stÃ¥r bara och blinkar. Ringer man till kundservice sÃ¥ hamnar man i Storbritannien och dom ber en bar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Är riktigt nöjd med spegeln. Bra ljus med dimmer och helt ok ljud, vi valde Bluetooth. Bra upphÀngningskrokar,enkel att hÀnga upp. Det fanns en liten flaska med vÀtska för att ta bort limres... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok men inte mer. SjÀlva belysningen och kabeldragning gÃ¥r i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant pÃ¥ en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och mÀrken pÃ¥ vÀggar. Ljusslingan... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 济宀リフォヌム業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den sjÀlv! Modern inredning för ditt badrum.

3.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Försökt fÃ¥ kontakt via Mail ett flertal

En mycket fin spegel

2024幎10月23日

Speglarfordig からの回答

Tack för din feedback, och jag beklagar verkligen att du har haft svårigheter med att nå oss. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit att inte få något svar och att din order annullerades utan förklaring. Detta Àr inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi ska se över våra rutiner för att sÀkerstÀlla bÀttre kommunikation framöver.
Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med spegelns utseende, och vi hoppas att den kommer att fungera precis som du önskar nÀr den vÀl Àr på plats. Om du skulle ha några frågor eller om det uppstår några problem nÀr du installerar spegeln, tveka inte att kontakta oss. Vi finns hÀr för att hjÀlpa till.
Tack för din förståelse, och vi hoppas att din upplevelse med spegeln blir positiv.
Team ARTFORMA

Lyfter hallen!

Jag Àr vÀldigt nöjd med resultatet. Bakbelysningen var lite starkare Àn jag hade vÀntat mig, men jag har nu vant mig och tycker att det Àr vÀldigt bra.
En krok gick av nÀr jag skruvade in den i vÀggen, men jag hittade en likadan på internet. Bortsett från det så var det inga problem att montera.

2024幎3月3日

Ok men inte mer

Ok men inte mer. SjÀlva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och mÀrken på vÀggar. Ljusslingan monterad så den från sidan syns utan diffusor så den både blÀndar och man ser alla enskilda dioder. Med andra ord ganska mycket pengar för mediokert hantverk. En bild på hemsidan på baksidan av spegeln skulle underlÀtta och sÀtta rÀtt förvÀntningar på vad som levereras.

2024幎2月28日

Hallå Fredrik,
Tack för den inskickade informationen.
Vi ber om ursÀkt för att spegeln inte uppfyllde dina förvÀntningar. Vi Àr oroade över situationen och vill lösa den så snabbt som möjligt. TyvÀrr har vi inte detaljerad information om problemet, så vi har skickat dig ett e-postmeddelande med en begÀran om mer detaljerad information om vad som Àr fel. Vi rÀknar med ditt svar så att vi kan agera på ett lÀmpligt och effektivt sÀtt.
Vi ber återigen om ursÀkt för eventuella olÀgenheter och ser fram emot ditt svar.

5぀星のうち1の評䟡

Betalningsalternative fungerade ej och missvisande bild

Ingen betalningslösning fungerade, kunde inte betala med kort på hemsidan eller direktlÀnk.
Till slut fick betala med manuellt banköverföring.
Det tog 1 månad att få produkten.
Bilden på bestÀllningen var annorlunda Àn den storlek jag köpte, den var missvisande och jag köpte den slitna produkten.

2024幎1月26日

Hej Mehmood,
Jag Àr mycket ledsen att spegeln inte uppfyllde dina förvÀntningar. NÀr det gÀller betalningsproblemen har frågan rapporterats till rÀtt avdelning, så vi ber dig också att kontrollera om det finns några begrÀnsningar på de konton från vilka du försökte betala för bestÀllningen.
NÀr det gÀller bilderna som visas på webbplatsen, var vÀnlig och kom ihåg att de Àr illustrativa bilder. Spegelns visualisering Àr inte anpassad till den faktiska dimensionen som du vÀljer i konfiguratorn.

5぀星のうち3の評䟡

Nice quallity. Poor mounting options.

Realy nice quallity products. Just a small pice of missing Laminate in one place wich I can fix my self with some woodfiller.
Extreamly well protected delivery. More foam then product so no complaints there.

Sadly the mounting options was ONLY for Concreate wich is about 3% in my country.

With such good guides to choosing your final product there should have been a last step to choose your mounting options.
One for concrete
One for drywalls
One for wood (OSB)
One more expensive rail mounting option.

I had to go to several diffrent hardwarestores to find a way mount the cabinett.
Disassemble the back cover and install new mounting anchors for OSB in my case and I went with the more expensive rail on the wall mount so we could easly move the cabinett to left & right to center the unit properly.
I give the cabinett 4 ⭐ but the poor mounting drops one ⭐ sadly as this would have been an easy thing to offer in presale steps

2024幎1月27日

Dear Christoffer,
Thank you for sharing your feedback with us. We apologize that the method of mounting the mirror did not meet your expectations.
Your input is invaluable to us as it helps us continually improve our systems and production processes. Rest assured that your feedback will be forwarded to the appropriate department within our company.
If you have any further concerns or suggestions, please don't hesitate to reach out to us. We appreciate your business and hope to have the opportunity to serve you better in the future.
Best regards,

SÀmre Àn vÀntat

Jag lÀste lite recensioner innan jag handlade hÀr och upplevde att många gnÀllde på ljudet så jag hade inte så höga förvÀntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sÀmre Àn jag trott Àven om mina FörvÀntningar var låga.
Ett tips Àr att ni har ett alternativ på högtalaren en med sÀmre kvalitet för den som inte Àr krÀsen och en som faktiskt levererar bra ljud .

2023幎12月28日

KÀra Stefan,
Vi ber uppriktigt om ursÀkt för eventuellt missnöje med kvaliteten på vår talare. Din feedback Àr viktig för oss och vi vill försÀkra dig om att vi tar dina problem på allvar.
NÀr vi granskade våra register upptÀckte vi att vi inte har fått några tidigare rapporter om kvaliteten på högtalarna. Vi skulle uppskatta möjligheten att undersöka denna fråga ytterligare och förstå dina specifika problem mer i detalj.
Kundnöjdhet Àr vår högsta prioritet och vi Àr fast beslutna att lösa eventuella problem för att sÀkerstÀlla att du får en övergripande positiv upplevelse av våra produkter. Tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan samla in ytterligare information och arbeta mot en tillfredsstÀllande lösning.

+ LÀtt att bestÀlla

+ LÀtt att bestÀlla, snabb leverans, riktigt bra förpackad, spegeln uppfyllde våra förvÀntningar, snygg, passar perfekt som vi hoppats! LÀtt att montera!
- instruktionen ej på svenska enda negativa, Àndå lÀtt att förstå!

2023幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス