Spejlblank Vinduespolering レビュー 338

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dårlig service - de bliver ved med at sende regninger til trods for kvaliteten af arbejdet er dårligt og tilbyder ikke rabat for dårligt arbejde. Hold jer væk fra dem.

5つ星のうち5の評価

Vi valgte Spejl Blank på baggrund af de fine anmeldelser her på Trustpilot...og de fortjener virkeligt deres stjerner! Vores forventninger blev i hvert fald indfriet. En dejlig hurtig, overskueli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er en andelsboligforening der har fået renoveret opgangen og derfor skulle have renset og vasket alle vinduer og døre. Vi kunne få en tid der passede os perfekt. Nøjagtigt på klokkeslæt rullede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Først og fremmest, super nemt at bestille vinduespudsning via spejl blanks hjemmeside. God service, hurtig udførelse og ikke mindst perfekt udført arbejde. Jeg troede et øjeblik at pudseren havde... もっと見る

企業情報

1. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Vi er ikke så dumme som vi lyder - vi pudser vinduer i svanemærket sæbe! Vi garanterer et spejlblank't resultat - hver gang. Vi har mange glade og loyale kunder og vi har heldigvis plads til flere. Om du er privatperson, virksomhed eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne hjælpe. Vi kører i hele København, Nordsjælland, Århus & omegn. Vi glæder os til at høre fra dig :)

4.0

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårlig service

2026年4月7日

Hej Brian

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Da du gjorde os opmærksomme på resultatet, besvarede vi din henvendelse og sendte en vinduespudser retur for at rette op på det. Efterfølgende fulgte vi op for at høre, om alt var, som det skulle være, men vi modtog desværre ikke yderligere svar.

Da vi heller ikke modtog betaling, blev sagen herefter fulgt op efter vores almindelige procedure.

Vi beklager, at forløbet samlet set ikke har levet op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale Spejlblank og deres dygtige medarbejdere

På grund af sygdom fik jeg ikke ryddet før vinduespudsning i dag, hvilket jeg nåede at få beklaget til vinduespudseren. Det blev taget rigtig godt imod og vinduerne er flotte rene som vanligt, når man har haft de flinke medarbejdere fra Spejlblank på besøg.

2026年1月27日

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du har så gode oplevelser med vores medarbejdere 💚
Vi sørger for at dele ud af al rosen internt.

Nyd udsigten - og på mange gange gensyn.

Mvh.

Snavsede vinduer blev spejlblanke

Vinduespudser Patrick udførte et fantastisk arbejde. Hurtigt og i fin kvalitet. Men han bemærkede, at jeg fremover burde bestille en afrensning, så længe der er meget vejarbejde med ny brostensbelægning i mit lokalområde.

2025年12月3日

Kære Anne-Marie,

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi sørger for at give rosen videre til vores vinduespudser 💚

Nyd udsigten – og på mange gange gensyn.

Professionel og god service

Professionel og god service. Kan absolut anbefales.

2025年10月1日

Hej Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Mvh

5つ星のうち5の評価

Eminent brugerrejse fra start til slut

Eminent brugerrejse fra start til slut. Deres hjemmeside gør det utroligt let at bestille til den rette slags vinduer! Prisoverslaget fra hjemmesiden matcher derfor den endelige pris! Vinduespudserne kommer til tiden, er utroligt dygtige, effektive og servicemindede!

2025年9月19日

Hej Thea,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
- skønt, at du har haft så god en oplevelse.

Kundeservice

Håbløs service i perioden fra du har opsagt dit abonnement - ubehøvlet kundeservice. Kan ikke anbefales.

2025年6月2日

Kære Lars

Vi kan se, at I har været kunde hos os siden 2020, og vi er ærgerlige over, at et langvarigt samarbejde skal afsluttes med det, vi opfatter som en ærgerlig misforståelse.

Vi har gennemgået den tidligere korrespondance, men har ikke kunnet finde eksempler på, at tonen fra vores side skulle have været ubehøvlet. Derfor har vi naturligvis også undersøgt, om der kunne have været en uheldig oplevelse i mødet med en af vores vinduespudsere.

Vi har talt med vinduespudseren, der blev sendt ud til jer igår. Han oplyser, at han var sendt ud til jer på en “ommer”, da din hustru havde gjort opmærksom på, at der var vinduer, som ikke var blevet pudset ved det oprindelige besøg.

Som en del af vores normale procedure ringede han til din hustru, der står registreret som abonnent, for at få afklaret omfanget af “ommeren" og hvilke vinduer, der konkret manglede at blive pudset.

I den forbindelse spurgte han også, hvor længe det var siden, at vinduerne sidst var blevet pudset indvendigt, da han var overbevist om, at han havde pudset de pågældende vinduer ved det første besøg.

Vi formoder, at det var denne del af samtalen, der blev opfattet som ubehøvlet. Det er i hvert fald på dette tidspunkt, at din hustru vælger at aflyse besøget og afslutte samtalen, inden vores vinduespudser når at forklare sig færdig.

Vi beklager naturligvis, hvis spørgsmålet er blevet opfattet som konfronterende - det har på ingen måde været hensigten. Det er helt almindelig procedure, at vi spørger ind til dette, da vi ofte oplever, at behovet for en indvendig pudsning forveksles med manglende udvendig pudsning.

Det er ærgerligt, når en sådan situation opstår - både for abonnenten og for vores vinduespudser. Derfor forsøger vi altid at få afklaret dette på forhånd, inden vi kører ud til en “ommer”.

Det er samtidig værd at nævne, at vores vinduespudsere ikke informeres om opsigelser, da den type administrative oplysninger ikke har relevans for det arbejde, de udfører ude hos vores abonnenter. Opsigelsen har derfor ikke haft indflydelse på hverken opfølgning eller service.

Vi bestræber os på at være professionelle og respektfulde i hele kundeforholdet - også når det slutter, uanset årsagen. Skulle du, eller din hustru, have lyst til at tage en direkte dialog om forløbet, er I meget velkommen til at kontakte os.

Vi værdsætter den tid, I har været kunde hos os - og vi ønsker jer alt det bedste fremover.

De bedste hilsner,

Vinduespudseren ridsede hele ruden

Vinduespudseren ridsede hele min ene forsatsrude, og nu vil han ikke stå ved det.

Jeg havde besøg af en flink vinduespudser før påske, som pudsede mine meget trængte vinduer.
Da han var færdig, gjorde han opmærksom på, at der havde været mørtel fra byggeriet på ydersiden af ruderne, og at der nogle steder kunne være få ridser fra hans arbejde. Det havde jeg selvfølgelig forståelse for.

MEN... Da han var færdig udenfor, sørgede han IKKE for at have 'rene' redskaber, hvilket resulterede i, at HELE min forsatsrude i mit soveværelse nu er mærket ved, at han har trukket mange små ridser hen over glasset indvendigt. Min rude er fuldkommen ridset til, og jeg kan ikke kigge ud i solen fra min seng uden at skulle glo på en meget ridset forsatsrude.

Det indgav jeg selvfølgelig klage over, så snart jeg opdagede det, hvilket jeg så har fået at vide i dag, at vinduespudseren ikke vil vedkende sig. Han mener, at ruden var medtaget og ridset i forvejen, og at det ikke er ham, der har ødelagt den.

Desværre resulterer denne sag i, at jeg må tage det videre til Forbrugerklagenævnet, så jeg kan få medhold i sagen, da Spejlblank ikke vil tage ansvar, og det er HELT TYDELIGT, at ridserne er opstået i forbindelse med vinduespudsning.

Flot arbejde de andre steder, men jeg er pissesur over, at der stilles tvivl om ægtheden af min klage, og jeg er ærgerlig over, at Spejlblank åbenbart hellere vil løse det ad den juridiske vej, end at erkende sit ansvar, når jeg har taget så mange billeder af ridserne og sendte den, så snart han var ude af døren.

2025年4月16日

Kære Tine,

Vi vil gerne starte med at sige, at vi er oprigtigt ærgerlige over situationen.

Som vi også informerede dig om direkte, har vi efter modtagelsen af din klage været i dialog med vinduespudseren, der servicerede dig den pågældende dag, for at høre, om han ved et uheld kunne have forårsaget skader under besøget - eller om han bemærkede forhold, der kunne være relevante for sagen.

Han huskede tydeligt besøget og vinduernes tilstand. Han afviser at have forårsaget ridserne og oplyser, at han ved ankomst bemærkede, at vinduerne var meget beskidte og tydeligt bar præg af ikke at have været afdækket under byggearbejde, hvilket inkluderede overfladeridser.

Hertil kan vi oplyse, at vores vinduespudsere altid udskifter indsæberen, hvis det vurderes at den kan være forurenet af noget, der kan påvirke resultatet negativ. Vi har efterfølgende fået bekræftet, at dette blev gjort under besøget - hvilket vurderes som en passende forholdsregel, hvis vinduerne - som både du og vinduespudseren beskriver - bar tydelige spor efter byggearbejde.

Ovenstående stiller os i en vanskelig situation. Vi er forpligtet til at håndtere alle henvendelser med integritet og retfærdighed, men det er vanskeligt for os at påtage os ansvaret for skader, som vores vinduespudsere siger, at de ikke har forårsaget.

Det er i den forbindelse vigtigt for os at understrege, at vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed i vores team. Vores vinduespudsere bliver altid opfordret til at melde det, hvis der ved et uheld sker skade under et besøg. De bliver hverken skældt ud, trukket i løn eller mødt med andre urimelige konsekvenser.

For uheld sker - og når de gør, tager vi ansvar.

Vi vil samtidig understrege, at dette på ingen måde er et udtryk for, at vi stiller spørgsmålstegn ved din oplevelse eller troværdighed.

Vi har fuld forståelse for, at det kan være nærliggende at forbinde ridserne med vores service. Det, vi dog ofte oplever, er, at allerede eksisterende ridser - som tidligere ikke har været synlige eller blot ikke er blevet bemærket - bliver synlige og/eller mere fremtrædende efter en grundig vinduespudsning.

Årsagen er at lysgennemstrømningen øges, og at de rene glasoverflader reflekterer lyset på en måde, der fremhæver uregelmæssigheder som ridser og andre skader. Dertil vil der naturligt være et større fokus på glasset lige efter en pudsning.

Vi er som tidligere beskrevet meget kede af denne ærgerlige situation, da vi er bevidste om, at sager som denne kan få betydning for vores troværdighed som servicevirksomhed. Men vi kan desværre ikke forsvare at påtage os ansvaret for skader, som det ikke med rimelighed kan fastslås, at vi har forårsaget.

Vi forstår, at dette ikke var det svar, du havde håbet at modtage - men vi håber samtidig, at du kan se sagen fra vores perspektiv.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsner,

5つ星のうち5の評価

Man glemmer hvor dejligt det er

Man glemmer hvor dejligt det er, næsten som at få briller. Super arbejde og meget professionel (dig stadigt super sød og imødekommende) personale 💪 kan varmt anbefales

2025年4月15日

Hej Tau,

1000 tak for din gode anmeldelse!
- vi giver al rosen videre til vores dygtige vinduespudsere 💚

Professionel håndtering

Spejlblank kom til at lave et hak i et sofabord ved pudsning af vinduer hos os. De håndterede efterfølgende sagen professionelt og udbedrede skaden.

2025年1月1日

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi sætter stor pris på din forståelse og er glade for, at du oplevede en professionel håndtering af sagen.

5つ星のうち5の評価

God oplevelse og rene vinduer

Dygtige, professionelle, hurtige og servicemindede! Vil helt sikkert anbefale alle at bruge Spejlblank.

2025年1月23日

Hej Ida,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Skønt at du vil anbefale os til andre - det betyder virkelig meget for os 💚

5つ星のうち5の評価

God oplevelse og flotte vinduer :)

God oplevelse og flotte vinduer :)

2024年11月21日

Hej Frederik,

1000 tak for din anmeldelse! 💚
- skønt, at du har haft en god oplevelse.

Mvh

perfekt vinduespudsning

Det her er en super oplevelse og hvis Sofia også kommer, så bliver det hele rigtig godt. Stor tak
Louise og Thomas

2024年9月16日

Hej Louise og Thomas,

1000 tak for jeres 5-stjernede anmeldelse! 💚
Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Vi vil i fremtiden altid ringe til Spejlblank,

når vores udsigt til verden, udenfor matriklen, ikke står knivskarp, som den gør nu, efter et besøg af den venligste og grundigste vinduespudser, som vi i nyere tid, er blevet serviceret af. Tak for hjælpen og din behagelige måde at være på, Laslo.

2024年8月22日

Hej Carmen,

Tusind tak for den søde og flotte anmeldelse! 💚
Vi giver al rosen videre til vores vinduespudser der besøgte jer.

I ringer bare - på mange gange gensyn!

5つ星のうち5の評価

God vinduespudsning og rigtig god…

God vinduespudsning og rigtig god service

Der var sket en fejl men en gammel faktura og de fjernede straks alle gebyrer uden problemer.

2024年8月19日

Hej Alexander,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Vi er glade for, at alt blev godt – både vinduerne og humøret!

Tak for din forståelse!

Mvh, Spejlblank

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Fik langt mere end hvad jeg havde bestilt, og vinduerne er blevet så fine!

Han synes også mine spejle trængte til en opgang, så dem tog han også lige!

Tusind tak!

2024年8月14日

Hej Marius,

Det var så lidt - og 1000 tak for din anmeldelse! 💚
Vi giver al rosen videre til vores vinduespudser der besøgte dig.

Fantastisk service og resultat

Fantastisk service og resultat! God kommunikation og serviceminded medarbejder. Og super nem booking. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil bruge spejlblank.

2024年8月7日

Hej Anne,

1000 tak for din positive anmeldelse! 💚
- vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Super service!

Virkelig god service og søde folk!

2024年7月17日

Hej Malene,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚
- godt at høre at du synes om vores service og team.

Flot pudsede

Flot pudsede. Er godt tilfreds og god pris.

2024年7月16日

Hej Lars,

1000 tak for din 5-stjernede anmeldelse ! 💚
- skønt, at du er tilfreds med både vores service og priser.

Grov medarbejder

Grov medarbejder i firmabil, der kører alt for stærk på gågadedefineret vej, og som efterfølgende ved påtale udtaler: “Jeg er ligeglad med din mening!”

2024年7月5日

Kære Steen,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med en af vores vinduespudsere. Den opførsel er bestemt ikke i overensstemmelse med vores værdier.

Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere altid udviser respektfuld og ansvarlig adfærd, uanset om dette er i trafikken eller i deres generelle interaktioner med andre.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på kundeservice@spejlblank.dk eller på tlf.nr.: 81747420 med yderligere oplysninger om hændelsen. Med flere detaljer vil vi kunne adressere hændelsen internt og sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.

Vi værdsætter din anmeldelse og ser på denne sag med stor alvor. Tak for din hjælp og forståelse.

Med venlig hilsen,

Meget positivt

Vi havde i dag en af jeres vinduespudsere ude og ordne 11 vinduer. Jeg vil bare sige, at ham skal I altså passe godt på og sørge for at fastholde hos jer. Ud over at han selvfølgelig efterlod skinnende vinduer, var han utrolig sød, fleksibel og serviceminded. Vi føler i hvert fald, at vi fik mere, end det vi havde bestilt 😊 Effekten er, at næste gang vi skal have pudset vinduer, gider vi ikke engang undersøge konkurrenterne. Vi vælger bare Spejlblank.

2024年6月24日

Hej Morten,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Vi giver al rosen videre til vores vinduespudser, den bliver han glad for 💚

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。