䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Waar is mijn geld? bedrijf onbereikbaar. Hier nooit bestellen

Licht van de spiegel deed het niet. Van de muur gehaald en in de doos gedaan om terug te sturen. Dat kon niet zomaar, er moest een filmpje van gemaakt worden. Zonder filmpje moest ik zelf de verzendkosten betalen.dat maar gedaan en wacht nu al weken op mijn geld. Bedrijf niet meer bereikbaar.

2026幎8月1日

idd een waardeloos bedrijf

idd een waardeloos bedrijf, jammer dat je altijd eerst reviews moet lezen voor je iets gaat bestellen. Ik heb zelf alles gehaald en zelf terug gebracht als retour. ze zeggen we sluiten half 6 . ik was er 17.15 en werd niet meer geholpen omdat het magazijn al dicht was . Dus 3x er naar toegeweest. Helaas moest ik het retourneren omdat het licht aan de achterkant zat i.p.v de voorkant. efin... 20 euro heb ik minder op mijn rekening gekregen, wat wettelijk niet mag!! Staat ook niet op hun factuur. voor 'administratiekosten' oftewel het verpakken etc. (ik heb het zelf gehaald en gebracht.)

2026幎5月14日

Nieuw

Charlotte Grob
Local Guide·15 reviews·9 foto's
een maand geleden
Echt een geweldige spiegel online gekocht. Snel en keurig verzonden. Prijs was echt veruit de aller beste terwijl ik overal precies hetzelfde item zag voor zeker de dubbele prijs. Ik dacht: ‘ik neem de gok’, nou geen dag spijt van. Verlichting en anti condens werken zeer goed. Verlichting in 3 standen: fris, warm en fel.
Foto 1 wordt beoordeeld door Charlotte Grob

Mamsha S
een maand geleden
Super slechte service!!!

Product was beschadigd en medewerker wilde artikel niet terug nemen; volgens
❀1

S Rana
1 review
3 maanden geleden
Ik ben supergoed geholpen bij SpiegelDepot! Ferihan gaf me zowel in de showroom als via de klantenservice uitstekend advies, vriendelijk, geduldig en echt meedenkend. Dankzij haar heb ik eindelijk de perfecte spiegel gevonden. Mooie kwaliteit, duidelijke uitleg en snelle service. Echt een aanrader!
Mark Bloos
zojuist
Nieuw
Spiegelkast besteld bij dit bedrijf onder de verwachting voor 15:00 besteld morgen geleverd. Daarna 2 keer contact gehad, " wegens drukte nog niet verzonden maar de pakbon is geprint". Na 4 werkdagen nog weer een keer gebeld krijgen we te horen dat het product niet op voorraad is en pas over 2 maanden (!!) geleverd kan worden. Kansloos.

2026幎2月6日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie organische spiegel

Wij hebben een organische spiegel besteld en die is binnen 1 week geleverd. De spiegel ziet er heel mooi uit en voor een leuke prijs kunnen kopen. Ik was de kortingscode per ongeluk vergeten te gebruiken. Het wat lastig om ze telefonisch te bereiken maar na mail contact met ze, is dat ook keurig naar mij terug geboekt.

2026幎1月22日

Super slechte service!!!

Product was beschadigd en medewerker wilde artikel niet terug nemen; volgens Artikel 7:17 BW → product voldoet niet aan overeenkomst
Artikel 7:21 BW → verkoper moet gratis herstel/vervanging bieden

Daarbij moest ik 20 euro retourkosten betalen terwijl volgens
Artikel 6:230s BW → consument betaalt alleen verzendkosten

2025幎12月17日

Spiegelkast niet geleverd

Twee weken geleden een spiegelkast voor de badkamer besteld.Website beloofd; vandaag besteld morgen geleverd. Ik kreeg een melding van DHL dat het pakket geleverd is. Echter niet bij mij. Spiegeldepot inmiddels zeker 10 keer gebeld. Na een minuut valt de telefoon automatisch in gesprek. Dus niet bereikbaar. Per mail zeggen ze dat ze er mee bezig zijn maar ik heb de indruk dat ze mij niet serieus nemen. Wachten en maar wachten. Slechte service

2025幎11月8日

Bestel alleen als je 100% zeker bent

Bestel alleen als je 100% zeker bent van je aankoop! Bij ons paste de spiegel helaas niet en kon ik, buiten de kosten voor retourzending, ook 20,- afrekenen voor administratiekosten! Al met al nu 36,- armer voor niets! Ik vind dit geen service.

Kunt beter op bol.com bestellen en eventueel gratis retourneren. Nu daar mooie spiegel besteld en die hangt al. Altijd goede service daar. Voor mij een les geweest....

2025幎7月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ