Jonas fra Spilskabet ringe til mig og gjorde mig opmÊrksom pÃ¥, at jeg ved en fejl kom til bestille det samme spil to gange indenfor blot to minutter. Han ville hÞre om det var en fejl, eller meningen.... ãã£ãšèŠã
Fremragende service! Snakkede med Jonas fra Spilskabet.dk, og han var simpelthen sÃ¥ servicemindet og kunne svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Fik mit spil kun et par dage efter, at jeg bestilte spillet, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De havde den billigste pris pÃ¥ det kortspil, jeg skulle have og kunne hente det dagen efter, sÃ¥ leveringen fejler intet. Jeg kan godt lide, at spillet ikke kom i en kÊmpe kasse med alt muligt fyld,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Boardgames delivered without any damage, and also very fast. Jonas also helped with my questions before buying. And I can also get some games that are not sold anywhere else in Denmark, so I would rec... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Spilskabet.dk er en webshop der sÊlger brÊtspil.
Ãsterlindparken 23, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- 26 85 05 38
- mail@spilskabet.dk
- spilskabet.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rigtig god service
Rigtig god service, opringning for at sikre at spillet var som Þnsket og tips på bagkant
Super sted at bestille spil
Super sted at bestille spil. Let at bestille på hjemmesiden, god kundeservice og hurtig respons ved henvendelse, hurtig levering.
Har bestilt spil her fÞr, og vil bestemt gÞre det igen. Kan varmt anbefales.
Stor hjÊlp og mega hurtig ekspeditionâŠ
Stor hjÊlp og mega hurtig ekspedition af varen!
Fin handel
Fin handel.
Min pakke blev sendt ugen efter min bestilling (om mandagen. Jeg bestilte fredag middag). Men da det ikke var en pakke, jeg stod og skulle bruge asap, så er der ingen finger at sÊtte på processen. Alt i alt helt fint håndteret.
Jeg skulle bruge flere spil end de havde på lager. Dem skaffede de hurtigt.
Hurtig levering som håbet
Jeg var lidt usikker på at bestille fra Spilskabet, da jeg ikke kendte dem. Tog chancen, da gode anmeldelser på trustpilot. Her kommer så en til. Alt gik fint. Spillet jeg fik, kendte jeg i forvejen og kun Spilskabet kunne levere det inden weekenden, hvor jeg skulle bruge det. Det nåede frem uden problemer, selvom jeg bestilte det en onsdag. Tak!
Good experience
I bought Mansions of Madness from their website. The delivery time was short and the package arrived in perfect condition.
ððŒððŒððŒððŒ
Det kom hurtigt og i perfekt stand. Meget nemt, intet besvÊr:)
Hurtig levering
Hurtig levering og havde lige prÊcis det spil, jeg manglede og ikke kunne finde andre steder :) Fair pris. Kan anbefales!
En super god oplevelse
Fandt en titel jeg har ledt efter, som ikke ret mange har. Prisen var den laveste jeg kunne finde, og leveringen var hurtig.
Hurtig og fin levering.
Hurtig afsendelse og levering. GlÊder mig til at få spillet. Jeg har i noget tid sÞgt det ene spil og fandt det her på siden. Jeg er meget tilfreds.
Utrolig hurtig behandling af ordren
Utrolig hurtig behandling af ordren. Varen var i meget fin tilstand.
God og hurtig service ð