ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rod i bestillinger pÃ¥ receptpligtigâŠ
Rod i bestillinger på receptpligtig medicin og fejlinformation om, at det er ankommet til apoteket.
Kom bag i kÞen når du skal hente en vare med click and collect
Var i butikken for at hente en vare, jeg havde kÞbt online. Ekspedienten sagde, at jeg skulle bruge den skÊrm, der stod ved siden af disken og så ville der komme en medarbejder med min vare. Jeg tastede mine oplysninger ind og ventede uden at der kom nogen medarbejder. Da ekspedienten som jeg havde talt med var fÊrdig med at ekspedere de kunder, der kom efter mig, gik hun ud bagved og hentede min vare. Så hun valgte at ekspedere kunderne der stod efter mig i kÞen fÞr hun hentede min vare, samtidig med at hun bildte mig ind at der kom en anden medarbejder og hjalp mig. Dårlig service
Der lugter af tis
Der lugter altid af tis og noget brunt og der er spÞt på TÞjet og der er hele tiden en tispyt nede ved Companys
Spinderiet tag jeres ansvar forâŠ
Spinderiet tag jeres ansvar forâŠ
Spinderiet tag jeres ansvar for gÊsterne seriÞst
Spinderiet tag jeres ansvar seriÞst
Noget jeg ikke forstår det er at i har sat et Parkeringselskab til at varetage jeres parkerings pladser, som ikke bidrager til en god behandling af jeres kunder.
Forstår at der ligesom de fleste steder er P afgift for at parkere, men kan ikke sÊtte mig ind i at i ikke krÊver de også yder en service som er i overensstemmelse med centerets vÊrdier om god service.
Hvis man overser skiltningen eller i travlhed glemmer at betale de 15kr. I God tro, så bliver man straffet prÊcis 24 timer efter endt parkering uden at vide det fÞr der dukker et brev om med et belÞb på over 815kr.
Der vil jeg bare lige sige at i burde sÊtte rammerne for de selskaber hvis de skal patruljere på jeres p plads. Evt. give kunden en påmindelse med et mindre rykker gebyr på 100kr. I fÞrste omgang og da det jo nok i de fleste tilfÊlde er en forglemmelse eller noget man har overset i farten, da kunderne ikke kommer til jeres center for at betale p afgift, men for at shoppe og spise.
Jeg som gÊst ved ikke hvad jeg skal gÞre, for mister lysten til at komme tilbage og shoppe/handle osv. og fortrÊkker stedet andre centre hvor parkeringen også er en god oplevelse med en bedre behandling.
Vi har taget fat i selskabet og lavet en indsigelse, men deres interesse er jo netop at sÞrge for kunden overser skiltningen og så sidder de og venter på der er gået 24 timer for så at opkrÊve dette fuldstÊndige vanvittige belÞb, i forhold til det oprindelige belÞb på 15kr, så de kan tjene penge. Derudover bliver man sendt til PROTEGO inkasso som er ejet af samme 2 mennesker der ejer City parkerings service. De bruger desuden flere navne for at forvirre folk når man skal lave en indsigelse. Derudover bruger falske "dÞde link" i deres signatur. De lÊser ikke det man skriver men sender blot standardsvar. Og kort efter bliver man sendt til deres egen inkasso der krÊver 1500 kr.
Men tÊnker at det vejer hÞjere for jer at have bedre kunde tilfredshed og så gå ind og sÊtte nogle krav til de her selskaber, hvis de skal operere på jeres grund.
Kom nu ind i kampen Spinderiet. Jeg har skrevet en mail til jer, men i har ikke besvaret den.
Det er helt utrolig sÃ¥ griske og snedigâŠ
Det er helt utrolig så griske og snedig man kan vÊre for at få penge ud af folk, fejlbefÊngt kamera ved udkÞrsel i Spinderiet Valby, derudover er der ingen infoskÊrm som ved andre lignene p-huse ved udkÞrsel, så man har ingen jordisk chance for at vide at ens betaling ikke er gået igennem, selvom man har erhvervsaftale igennem easypark. 810,- selvom andre steder som som F.eks Amagercenteret, Fisketorvet tager 100-250,- for samme fejl, eller RÞdovre Centrum som slet ikke har vagt.
kÞrer fremadrettet lidt lÊngere for at undgå dette.
Jeg boykotter selvfÞlgelig de steder der benytter sig af dette firma og gÞr stederne opmÊrksomme på dette, så de forhåbenlig vÊlger et andet firma
StÞt op om andre centre der ikke har ridgide P regler
Vil anbefale alle at handle andre steder end i Spinderiet, specielt i disse tider med inflation, stÞt op om andre centre der IKKE har ridgide P regler hvor det er umuligt at komme med indsigelser. Jeg har handlet der en sidste gang.
SeriÞst nu tror jeg vi er mange lokale
SeriÞst nu tror jeg vi er mange lokale, der har fået nok af Spinderiets smarte ansatte.
Jeg har boet i Valby i 27 år.
Jeg har ikke handler i Spinderiet grundet dårlig service og flabede medarbejdere i de diverse butikker. Nu var jeg småt begyndt at komme der igen, og har hentet nogle pakker i en periode. - Indtil i dag. Jeg var på posthuset i Kvickly og en ansat med asiatisk baggrund fortÊller mig at jeg ikke må have min hvalp med ind og derfor ikke måtte handle der. Fair nok, men jeg fortÊller hende så, at det undrer mig, jeg bor her og har hentet mange pakker her med min hvalp i hånden, hvor hun har også har betjent mig. Hun svarer mig med en truende tone på, at hun sagtens kan tilkalde en vagt. Hendes svar kom helt bag på mig.
Der siger jeg så at der ikke er en grund til at vÊre provokerende og at jeg går ud så snart jeg får min pakke men at det her bliver en klage. Du klager bare svarer hun så.
Jeg gik ud derfra og kommer aldrig til at handle der igen. Og blev så chokeret over hendes truende og provokerende svar, at jeg ikke kunne koncentrere mig om min pakke og den fik jeg heller ikke med.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã