Spisriktig.no レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjÊresten min. Aldri fÃ¥tt noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fÃ¥tt svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bestilt en prÞvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennÃ¥.Jeg har heller ikke fÃ¥tt noe melding. Har prÞvd Ã¥ sende mail til kundeservice 2 gange uten Ã¥ fÃ¥ kontakt med dem.Vet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Not sure if the business is still running or not but I paid for an order and didn't receive it. I contacted customer service but got no answer. I managed to get my money back from my bank.

5぀星のうち5の評䟡

Deilig at jeg ikke mÃ¥ gjÞre noe annet enn Ã¥ varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere Ã¥ leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... もっず芋る

䌁業情報

1. 出前

圓該䌁業による蚘述

Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen levering...

Bestilte 2pers 4måltider, skulle leveres Mandag, får ingenting og kontakter dem pr mail Tirsdag, beklager at det ikke har kommet noe og sier dem kan sende med levering neste Mandag, noe jeg takket nei til da jeg ikke trenger 2 matkasser. Matkassen neste Mandag kommer heller ikke.... Men faktura har dem sendt... noe jeg ikke betaler, men veldig håplÞst å få dem til å "slette" faktura. Regner med det blir en innsending til forbrukerrådet... Trist...

2021幎11月25日

Fikk ikke noe levering

Fikk ikke noe levering. Sendte mail, de sa de tok det på hÞyesye alvor og skulle levere igjen neste helg. Fikk ikke noe da heller. De sa den skulle komme mandag ikke sÞndag. Det kom ikke noe mandagen heller. Ba om pengene tilbake, og de slutta å svare meg.

2021幎10月26日

UseriÞst og elendig!

Skulle få maten for et par måneder siden på en sÞndag. De sender melding lÞrdag og skriver at maten ikke kommer fÞr mandag greit nok. Den kom ikke som avtalt og senere i uka sendte jeg igjen mail. De baklaget og sa jeg skulle få maten neste uke og en ekstra matrett. Dette skjedde ikke. Har forlaget pengene tilbake osv. Har sagt at jeg kommer til å kontakte forbrukerrådet. De svarer på mail og beklager men ingenting skjer... Helt elendig system..

2021幎10月26日

Styr unna!

UseriÞst firma, styr unna! Min fÞrste leveranse kom som avtalt, men etter dette har maten ALDRI kommet når den skulle. Maten har både kommet på en tirsdag (skal egentlig komme på sÞndagene) og på denne leveringen har jeg fremdeles ikke fått maten (torsdag i dag), uten noen form for beskjed at de ikke kommer/forsinkelse ell. Kundeservice svarer heller ikke på mail hva tid min mat kommer, finner ikke tlf nr. til de så kan heller ikke ringe. Har vÊrt i kontakt med kundeservice tidligere og de er lite profesjonelle, mye skrivefeil, svarer ikke med navn og virker arrogante mtp. klage. Har også hendt at de endrer på menyen etter en har bestilt, som gjÞr at en da får noe en ikke liker. Det er synd at de ikke tar tak i det for maten er god!

2021幎9月8日

Styr unna!!

Styr unna!!! Bestilte og betalte mat for denne uken. Levering skulle vÊre på sÞndag. Får mail på sÞndag at det blir forsinkelse og at maten leveres mellom 16-22 på mandag. Det er tirsdag idg og fortsett ingen mat å se. Har sendt mail, bare standard svar om at mail er mottatt. Kjempe skuffet. Mer useriÞst er det vanskelig å bli.

2021幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Har ikke fått levert maten og har

Har ikke fått levert maten og har heller ikke fått tak i noen på kundeservice. Betalt for varer som ikke har blitt levert, siden jeg ikke har fått tak i noen, har jeg heller ikke fått pengene mine tilbake.

Edit: maten kom ikke, men har fått tilbake pengene mine. Anser allikevel ikke dette som et firma med integritet.

2021幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ble trukket dobbelt ved fÞrste kjÞp. Enda ikke fått tilbakebetalt.

Ble trukket dobbelt ved fÞrste kjÞp, når jeg etterspurte hvorfor, fikk jeg bare "er du sikker på at du har blitt trukket to ganger? tilbake i svar. La med bilde fra konto, og etter dette har jeg ikke hÞrt et pip fra dem, selv etter å ha purret.

Bestilte 5 retter/uke, da jeg Þnsket å prÞve dette. Endte opp med å kaste to av de. Svinekoteletten var kraftig understreket. 3 av de var helt ok, men ikke nok til at jeg vil anbefalle videre.

Så lenge de ikke makter å ha basis kundeservice, så anbefaller jeg folk å holde seg unna de.

2021幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Money taken but food not delivered

I have ordered two sample packages (prÞvepakke) to be delivered on Sunday from 11am until 4pm. My card was charged and I have got no email confirmation or information about the delivery (that didn't happen).

On Sunday night I have emailed the company requesting a refund and received an automatic email but this was all I've got.

Three days have passed, I have forwarded the email to the 2 available addresses in their website and so far I've been completely IGNORED.

I wish I had checked this companies' reviews before placing my order - lesson learned! Horrible service, non-existent customer service.

2021幎8月18日
5぀星のうち2の評䟡

Bra konsept, dårlig execution

Overrasket over at det ikke var fryseelementer i posen som med andre matkasser.
Bestilte den veganske kassen men fikk feilmerket mat jeg ikke tÞrr å spise da jeg ikke vet hva det inneholder.
De retter vi har smaket på smakte surt, poteter var ukokte og matvarene i retten stemmer ikke med meny på hjemmeside.
Dessverre rakk abonnemanget å bli fornyet fÞr vi en gang fikk smakt på en rett, så det kanskje er litt strategisk.

Konseptet er veldig spennende med ferdig mat på dÞren, men det er fortsatt mye som tilrettelegges. Kommer ikke fortsette som kunde nå dessverre.

Veldig synd det ikke går å ringe, kjipt å vente på å få svar om matvarer som jo går ut på dato.

Edit: fikk nå automatisk leveranse nr 2, ingen fryseelement og bare 4 av 8 retter.

2021幎8月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス