Morgenlevering.no レビュヌ

1,605
TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig god mat. Det eneste negative var at leveringen kom for sent pÃ¥ dagen. Sendte en klage pÃ¥ dette og fikk refundert hele leveringen, som var av litt stÞrrelse. Har forstÃ¥else for at logistikken ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dette er fÞrste gangen jeg har benyttet meg av morgenlevering, og hadde derfor litt spÞrsmÃ¥l rundt Ã¥ sende til min bror som bor i en helt annen by en meg, samt at han bor i en studentbolig. Sendte e-p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Min datter hadde bestilt levering til vÃ¥r adresse. Jeg fikk melding klokka 06.00 idag om at pakke var levert. Jeg har nÃ¥ sjekket postkasser, trapp til alle naboene og her ligger ingen pakke. Min datte... もっず芋る

䌁業情報

1. 出前

圓該䌁業による蚘述

Bakevarer, frokostpakker, ferskpresset juice, aviser og magasiner levert hjem til deg fÞr du vÃ¥kner 🥐🍞🍊☀🥖

連絡先

(1,605)

過去12か月のレビュヌ数: 76ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Bestilling levert flere gatenr unna

Fikk levert bestilling flere gatenr feil. Budene deres kan tydeligvis ikke lese kart selv med oppgitt adresse og tydelig ekstra beskrivelse i bestillingen. Ble levert ved feil husnr, på et offentlig sted (en skole), 250m fra oss. Mens jeg fikk SMS om at bestillingen var levert på dÞrmatta vår. Når vi gikk ut for å lete etter det som skulle vÊrt levert ved dÞren var det ikke noe å finne. Hadde jo stått på et offentlig sted 2-3t. Så noen har fått seg en god frokost, bare ikke oss.

Noe som skulle vÊre en spesiell morgen, overraskelse til familien etter en travel tid inn i ferien ble nå en stor skuffelse. De skylder på budet, og at de skulle sende klage på budet. Men etter å ha lest litt anmeldelser her nå burde de jo sett at noe er feil i forretningsmodellen. Budene deres kan jo ikke en gang lese kart og levere til rett adresse. Bare synd at det ikke finnes noen gode konkurrenter. Konseptet er bra, trist at det ikke fungerer som det skal. Skal ikke bruke dem igjen.

2026幎7月11日
5぀星のうち1の評䟡

Leveringen ble gjort til feil adresse

Leveringen ble gjort til feil adresse. (Gost stykke unna min adresse) jeg fikk leveringen min takket vÊre at hun som fikk den feilevert kjÞrte den til meg. Det finnes ingen tlf nr hvor du kan kontakte morgenlevering, dette er jo også ganske håplÞst når maten ikke står på dÞra.
Vil ikke anbefale dette.

2026幎7月2日

Bestiller i god tid

Bestiller i god tid, så kommer dagen da leveringen ikke kommer som avtalt.
Klager inn, og får bare dumme unnskyldninger..
SÃ¥ styr unna Morgenlevering

Det vises ved div antall tilbakemeldinger her..

2026幎6月6日

Ikke levert

Levering til dagen etterpå er ikke et alternativ for bursdagsfrokost. Hvis de ikke klarer å levere innen klokken 7-8, foreslår de levering til dagen etterpå, noe som virker helt uaktuelt, spesielt for en bursdagsfrokost.

2026幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Hensikten må vel vÊre at pakken kommer fram?

Min datter hadde bestilt levering til vår adresse. Jeg fikk melding klokka 06.00 idag om at pakke var levert. Jeg har nå sjekket postkasser, trapp til alle naboene og her ligger ingen pakke. Min datter får kun et veldig blurry bilde av en trapp som ikke ligner noen trapp i vårt nabolag, når hun etterspÞr hvor pakken har tatt veien. Veldig trist start på dagen når intensjonen om å gjÞre dagen bra, er så fin.

2026幎5月20日

Manipulert, ikke kompensert

Jeg bestilte en gavelevering fra Morgenlevering.noᅩ til en jeg er glad i etter hennes siste cellegiftbehandling. Timingen betydde mye, fordi vi vet at akkurat dagen etter behandling ofte er den dagen hun har mest matlyst og overskudd.

Pakken kom aldri frem.

Det i seg selv kan skje. Feil skjer. Det som gjorde meg oppriktig skuffet var håndteringen etterpå.

FÞrst fikk jeg valget mellom refusjon eller ny levering. I tillegg kunne de gi en rabatt på 150 kr for en fremtidig levering. Jeg svarte tydelig og hÞflig at dersom de kunne ordne rabattert levering på den forsinkede bestillingen de hadde rotet bort nå, Þnsket vi det. Hvis ikke jeg kunne få rabatt på denne aktuelle pakken Þnsket jeg heller refusjon.

Deretter fikk jeg beskjed med en ordrebekreftelse på at de hadde ordnet “en ny bestilling helt kostnadsfritt”, og at rabattkoden kom i tillegg. Jeg takket oppriktig for det, fordi jeg trodde de faktisk tok ansvar for feilen på en raus måte.

Senere viste det seg at den “kostnadsfrie” leveringen likevel ikke var en kompensasjon, men at jeg fortsatt mÃ¥tte betale den opprinnelige ordren – og at kompensasjonen egentlig bare var en rabattkode til fremtidig kjÞp.

Da jeg påpekte dette, opplevde jeg kommunikasjonen som uklar, rotete og nesten manipulerende. Det fÞltes som om jeg ble lokket til å tro at de tok ansvar, mens lÞsningen i praksis handlet om mersalg.

Det som startet som en skuffelse over en bortkommen pakke, endte med å bli en av de dårligste kundeopplevelsene jeg har hatt på lenge.

Ekstra trist er det fordi både jeg og familien min har brukt Morgenlevering i mange år. Men når man bestiller noe som handler om omsorg i en sårbar situasjon, forventer man Êrlig og tydelig kommunikasjon når ting går galt.

Feil kan tilgis. Dårlig kommunikasjon, villedende unnskyldninger og uklare lÞfter er vanskeligere å overse.

Etter min tydelige klage ble jeg endelig tilbudt å få rabatt på den forsinkede leveringen, som var den kompensasjonen jeg Þnsket fra start.

2026幎5月12日

NÃ¥r du ser du har gjort feil 2min etter

NÃ¥r du ser du har gjort feil 2min etter bekreftelsen kommer. Kan det ikke ryddes opp i.
Ubrukelig AI svar, og når det kommer svar på mail, kan de ikke gjÞre noe.
Ingenting er umulig hvis man Þnsker og endre noe.
Bortsett fra hos morgenlevering.

Ferdig med det hobby selskapet her. Prisen, tilsvarer ikke på langt nÊr servicen

2026幎5月11日
5぀星のうち1の評䟡

Kan faile på levering til dagen

Kan faile på levering til dagen etterpå.
Så hvis du planlegger bursdags frokost til noen du er glad i så ikke bruk disse.
Om de ikke klarer og levere innen kl 7-8 så foreslår de levering til dagen etterpå noe som for meg virker helt fjernt. Spesielt når det er bursdags frokost.
Ikke har de et tlf nr du kan ringe og få oppdateringer om levering f.eks heller.

2026幎5月12日

Knekte blomster

Fikk bursdagsgave levert på dÞra inkl blomster - to av blomstene var knekt og en helt klart skadet. Da jeg sendte melding om dette fikk jeg beskjed om at man måtte fÞlge instrukser for blomster fÞr man klaget, de kom seg nok etter en dag eller to. Etter videre forklaring om at blomstene var knekt og spÞrsmål om de magisk ville bli hele igjen så fikk vi tilbud om refusjon av tre blomster. Ikke akkurat imponert over denne kundeservicen eller kvalitet på levering

2026幎4月23日
5぀星のうち4の評䟡

Vissent og tÞrt

Vi fikk i dag en morgenlevering med visne blomster og tÞrre kanelboller.

Etter at anmeldelsen ble registrert her ble leverandÞr kontaktet, og de håndterte reklamasjonen på en meget profesjonell måte.

Antall stjerner endret fra 1 til 4😊👍

2026幎4月18日

FÃ¥r ikke bestillingen

Har bestilt morgenlevering mye fÞr, men de siste 3 gangene (!!!) har jeg ikke fått det jeg skal ha og ikke fått noe melding fÞr jeg har snakket med kundeservice selv. Da sier de varene ble «borte» eller at de ikke hadde de på lager. Alt for dårlig

2026幎4月11日

UseriÞst.

Har bestilt her ett par ganger, 1 gang gikk bra. Andre gang kom varene knust(kakene) i tillegg har budet funnet ut at det var smart å skrive med sprittusj på postkassen selv om det er navneskilt på postkassen. Det finnes opptak av hendelsen men matservering Þnsker tydeligvis ikke å ordne opp i det selv om det er gått flere måneder og flere eposter er blitt sendt.

2026幎1月5日
5぀星のうち5の評䟡

GÞy konsept med bra utvalg!

Mye bra utvalg på siden og er kjempe kjekt konsept. Har bestilt herfra flere ganger.
Jeg har opplevd å få feil varer i bestillingen min, men da jeg tok kontakt med kundeservice tok de ansvar og ordnet opp med en gang!

2026幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte bursdagslevering til min mann

Bestilte bursdagslevering til min mann. Skulle leveres på dÞren. Blir lagt oppå postkassestativet nede i gaten.
Noe som skulle bli en koselig bursdagslevering, ble at jeg måtte ringe min mann, han måtte stå opp tidelig på bursdagen sin, ut i snÞstormen å hente leveringen for at den ikke skulle bli Þdelagt av kulden..

2026幎2月21日

Morgenlevering

Fikk levering for to dager siden. Ble levert i 02:00 tiden pÃ¥ natten, og ble tatt inn med en gang. MEN blomstene/ tulipanene var elendig.. gamle.. gule tÞrre blader, to gikk rett i sÞpla
 syns dette er synd bÃ¥de for mottaker og avsender.Har bilder .. Kommer ikke til Ã¥ anbefale dette☹☹☹

2026幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス