レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 緊急治療センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

連絡先

(15,977)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Weer goed geholpen in Noordwijk

Weer goed geholpen in Noordwijk.
Nh Noordwijk, Langelaan 3

2022幎5月19日

Goedemorgen Thomas,

Wat fijn om te horen dat u weer zo goed bent geholpen bij onze locatie! We zullen uw review doorgeven aan de regiomanager.

Waardeloos

Waardeloos bedrijf valse beloften en gewoon niet meer reageren, nooit aan beginnen

Goedemorgen Erwin,

Bedankt voor uw feedback! Wat vervelend om te horen dat u geen prettige ervaring heeft gehad met ons. Zou u uw klacht willen toelichten via https://spoedtest.nl/klachten/? Hierbij graag vermelden waar uw klacht precies over gaat.

Uitkijkend naar uw reactie, wensen we u nog een prettige dag.

Prettige ervaring

Handige locatie aan de Hoofdstraat 79 in het centrum van Meppel. We waren direct aan de beurt en werden erg vriendelijk benaderd door de medewerkster. Wat ik ook erg prettig vond is dat de medewerkster alles wat ze ging doen vertelde. Je wist dus precies wat de volgende stap was. Het invoeren van de gegevens en het testen verliep ook mooi spoedig en de uitslag is ruim binnen 24 uur ontvangen, dus niks op aan te merken!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw leuke review! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw review delen met de locatie en we hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij één van onze locaties!

Nog een prettige dag gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Het was heel snel en vriendelijk gedaan.

Goedemiddag James,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u zo snel en vriendelijk bent geholpen. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Leuke dame..

Man.. Wat had ik een leuke dame, jammer dat ik haar naam niet meegekregen heb. Ze zijn echt super vriendelijk en professioneel aan het B.K. plein 138, te Heerenveen. Mijn complimenten en bedankt voor de goede en vooral snelle zorg!

Goedemiddag Timothy,

Wat een leuke review! We zullen uw complimenten doorgeven aan de locatie en hopen u in de toekomst vaker te mogen zien!

Prima geholpen

Prima geholpen op b.k. plein 138 te heerenveen, keurig voor elkaar daar en vriendelijk personeel. Kundig geholpen en vlot uitslag

Goedemiddag Albertha,

Bedankt voor uw review! Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Super test locatie

Super test locatie! Was erg netjes, ik werd vlot en vriendelijk geholpen en zelfs gelachen met de testafnemer. Al binnen 20 minuten mijn resultaat inclusief reisverklaring. Als ik vaker te testen moet kom ik hier zeker terug!

Goedemiddag Rianne,

Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo vlot en vriendelijk bent geholpen door de testafnemer. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Getest in Venlo.

Getest in Venlo.
1. Rustig
2. Fijne uitleg!!!!!
3. Keel en neus diep was niet erg onprettig
4. Vriendelijk dame

Goedemiddag Linda,

Wat een leuke review. Wat goed om te lezen dat u zo fijn bent geholpen door ons personeel. We zullen uw review delen met de regiomanager. Graag wensen we u nog een prettige dag.

Goed

Goed. Getest in Venlo

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen! We zullen uw feedback delen met de locatie en willen u een prettige dag wensen.

Lekker snel.

Lekker snel.
Super vriendelijk

2022幎5月16日

Goedemiddag Huib,

Bedankt voor uw feedback! Wat leuk om te horen dat u een snelle en vriendelijke testafname heeft gehad. Dit zien we graag. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

5぀星のうち1の評䟡

Keeltest door de strot geduwd

Spoedtest is het enige testbedrijf waar je wordt VERPLICHT een keeltest te doen bij een antigeen sneltest. De keeltest wordt hier letterlijk door je strot geduwd. Als klant heb je geen keuze, terwijl je dit volgens de RIVM richtlijnen wel hoort te hebben ('antigeentest is afname uit neus en/OF keel'. Wil je geen afname uit keel, ga dan NIET naar Spoedtest.

Goedemorgen Richard,

Bedankt voor uw feedback. Spoedtest doet inderdaad keel en neus afnames. Dit doen wij zodat de testen nog betrouwbaarder zijn. Dit wordt ook op onze website duidelijk aangegeven. Mocht u er nog vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Getest locatie Prinsengracht Amsterdam

Getest locatie Prinsengracht Amsterdam, snel en vriendelijk geholpen. Top!

Goedemiddag Jet,

Bedankt voor uw feedback! Wat leuk om te horen dat u zo snel en vriendelijk bent geholpen bij onze locatie! We zullen uw review doorgeven aan het personeel en hopen u in de toekomst nog eens te mogen zien bij één van onze locaties.

5぀星のうち5の評䟡

Altijd goede afspraken en duidelijkheid

Altijd goede afspraken en duidelijkheid Top

Goedemiddag Enno,

Bedankt voor uw feedback! Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Heel goed

Heel goed
Rustig

Goedemiddag Ingrid,

Wat fijn om te horen dat u de ervaring als heel goed en rustig heeft ervaren. Dit is hoe we het graag zien. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

5぀星のうち5の評䟡

voor de vakantie even langs bij het

voor de vakantie even langs bij het testcentrum aan de korte zijde 14c in Emmeloord. Er was verder niemand en we werden vriendelijk te woord gestaan. Ook bij de test werd alles verteld wat ze ging doen. Top!

Goedemiddag.

Wat leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons en dat u zo vriendelijk te woord bent gestaan. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties.

Graag wensen we u nog een fijne dag.

Top locatie!

Zojuist bij de test locatie aan het B.K. Plein 138 in Heerenveen geweest. Vriendelijk personeel, heel snel geholpen! Fijn dat het zo kan en dat je op korte termijn toch op genoeg tijdstippen hier terecht kan!

Goedemiddag,

Wat een leuke review! We zijn blij om te horen dat u zo vriendelijk en snel bent geholpen! We doen inderdaad ons best om onze capaciteit zo groot mogelijk te houden.

Perfect

Perfect. Service vriendelijk

Goedemiddag Bert,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen dat u de ervaring perfect vond. Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Emmeloord spoedtest.nl

Vanmorgen getest aan de korte achterzijde 14c in Emmeloord. Was allemaal goed, aardige medewerker.
En nu op naaaaaar Peru!

5぀星のうち5の評䟡

Goed en snel bij de testlocatie in

Goed en snel bij de testlocatie in Julianastraat 98, Alphen aan den Rijn. Aardig en professioneel personeel.

2022幎5月14日

Goedemiddag.

Graag wensen we u nog een fijne dag.

5぀星のうち5の評䟡

Goed voor elkaar en vriendelijke service

2022幎5月14日

Goedemiddag Gerrit,

Bedankt voor leuke feedback! Wat fijn om te lezen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties en wensen u nog een prettige dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。