Fremragende service, rigtig god kÞbeoplevelse, meget brugervenlig hjemmeside! Har bestilt mine varer d.29.maj og fik min bestilling d.01.juni. Varerne er af en rigtig god kvalitet. Vil anbefale Spo... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt et kegle-start sÊt hos jer, gaven er til julegave og er derfor ikke nÃ¥et til slutforbrugeren endnu ;-) SÃ¥ min vurdering af Sportimport bliver ud fra hjemmesiden og bestillingen. Je... ãã£ãšèŠã
Super. Vi kÞbte nogle fodboldkegler i forskellige farver til min sÞn (som han i Þvrigt er vildt begejstret for og har brugt meget - da de er rigtig gode til fodboldtrÊning). Vi bestilte pÃ¥ nettet... ãã£ãšèŠã
Let bestilling og hurtig levering. Til vores cykleklub kÞbte jeg kinahatte til at forbedre de unge rytteres fÊrdigheder pÃ¥ cyklen. De 50 farverige hatte ser ud til at kunne holde til dette og til... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
SportImport er et dansk firma, der sÊlger trÊningsudstyr, sportstÞj, kunstgrÊs og sportsplejemidler. Vi sÊlger til private, erhverv, klubber, foreninger og skoler. En lang rÊkke varer importerer vi selv, og derfor kan vi sÊlge varerne â uden fordyrende mellemled â til en meget attraktiv pris. Vi forhandler kvalitetsvarer fra anerkendte mÊrker som bl.a. Errea, Sportdoc, Masita, Reusch, Sportquip, BSN, Skullcandy, Molton og Edel Grass. SportImports administration og lager er beliggende i SorÞ. Som fragtleverandÞr har vi valgt at samarbejde med GLS, PostNord og Danske FragtmÊnd. Blandt vores kunder findes en rÊkke af landets fÞrende fodbold- og hÃ¥ndboldklubber. Udover at tilbyde kvalitetsvarer til en attraktiv pris, er det ogsÃ¥ vigtigt for os, at yde god kundeservice og hurtig levering.
Brandsmarkvej 6, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
- info@sportimport.dk
- sportimport.dk
Hurtig levering!ð
alt OK +++++++++++++++++++++++++++++
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Var meget behjÊlpelige med en hasteordre og kunne arrangere afhentning dagen efter.
Super service i alle dele af ordren
Super service i alle dele af ordren, lynhurtig levering. Tidligere kÞbt hos firmaetðð
Det var nemt at handle hos Jer
Det var nemt at handle hos Jer, og hurtig levering samt en god prisð
God og hurtig service
Super hurtig levering ð vil heltâŠ
Super hurtig levering ð vil helt sikkert handle der igen
Bestilte et sÞegebind
Bestilte et sÞegebind. Mens det er alt for smÃ¥t. Ãnsker de var i forskellige stÞrlser

SportImport ããã®åç
Ikke sidste gang jeg har handlet her!
Gode produkter, hurtig og nem levering.
Ikke sidste gang jeg har handlet her!