ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duidelijkheid over bestel -, betaal- en bezorgproces. Concurrerende prijzen. Product (Brooks luxe t shirt) was nergens meer leverbaar maar bij Sportparadise wel :)
Levering van product voor scherpe prijs ten opzichte van andere webwinkels. Netjes verpakt. Je moet alleen geen haast hebben. Levering duurde een week, wat aangegeven was bij koop (2-6 werkdagen)
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op zoek naar een betrouwbare partner voor al je outdoor avonturen? Bij sportparadise.nl ben je aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde webshop met jarenlange ervaring in outdoor sportuitrusting. Of je nu gaat wandelen, kamperen, klimmen of backpacken â bij ons vind je alleen kwaliteitsmateriaal van bewezen merken, ontworpen om te presteren onder de zwaarste omstandigheden. Sportparadise is meer dan alleen een webshop. We bieden ook professioneel advies voor al je outdooractiviteiten. Twijfel je over de juiste tent, slaapzak, wandelschoenen of klimuitrusting? Ons deskundige team staat voor je klaar om je persoonlijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. Sluit je aan bij de community van outdoorliefhebbers. Welkom bij Sportparadise â jouw partner in avontuur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
excellent !!
very nice and good products, website is easy to navigate, shipping was easy, payment option are very good and communication about purchase and shipping was perfect !
Snelle levering en hele goede prijzen
Goedkoop, punctueel en goede communicatie
Het product wat ik zocht (fietszadel) was hier veruit het goedkoopst. Nadat ik besteld en betaald had, zag ik dat ik â¬6,- korting had kunnen krijgen bij inschrijving voor de nieuwsbrief. Eén mailtje en ze hebben het meteen teruggestort. Maandag besteld, vrijdag binnen vanuit Tsjechië. Juiste product en goed verpakt. Alle lof!
Duidelijkheid over bestel -
Goede prijs voor merkschoenen
Alles is prima geregeld !!!
Alles is prima geregeld !!!
Het is bezorgd op Zaterdag dus zeer snel.
Zeer nette prijs
Zeer nette prijs, levertijd niet al te snel, afleveren met handtekening overdreven en onnodig belastend voor de ontvanger die dan thuis moet zijn.
Fast shipping and the best price online!
Levering van product voor scherpe prijs
Goeie en snelle service zoals het hoort!
Goed communicatie, snelle bezorging
Goed communicatie na bestelling, snellere bezorging dan opgegeven en goed verpakt
Deuter rugzak gekocht
Deuter rugzak gekocht. Bizar dat je bij een Tjechisch internet winkel een snelle reactie en oplossing in het Nederlands krijgt als je de klantenservice mailt. Te gek voor woorden dat je middels track en trace precies kan volgen waar je bestelling blijft, snelle levering en dat alles tegen een zeer ongeëvenaarde aantrekkelijke prijs. Kan niet waar zijn. Moet iets mis mee zijn.
Of is dit gewoon wat een klant graag wil en verwacht? ðªðð

Sportparadise ããã®åç
Goede informatie op de website enâŠ
Goede informatie op de website en tijdens leveringstraject, snelle levering.
Goed product zoals beschreven en scherpe prijs.
Lowa schoenen binnen 4 dagen perfect
4 mnd zitten wachten op Lowa schoenen en toen afgebeld,bij sportparadise besteld en 4 dan later heb ik de Lowa schoenen die ik wilde hebben geweldig ððŒ
Klimsetjes die ik kocht waren al 9 jaarâŠ
Klimsetjes die ik kocht waren al 9 jaar oud. Heb ik retour kunnen sturen en krijg ik nieuwe voor terug als het goed is.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã