äŒæ¥ãåçããŸãã
Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt pÃ¥ black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Modtog en defekt trÊningsbÊnk i sidste uge. PÃ¥ trods af at de lover 24-48 timers svartid pÃ¥ chatten, sÃ¥ er de stadig ikke vendt retur, sÃ¥ indtil videre mÃ¥ jeg advare andre om at bestille! SÃ¥fremt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde bestilt en masse trÊningsmÃ¥tter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at fÃ¥ en del af vores bestilling og straks tilbÞd de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Så lÊnge I bruger Bring som levering, kan jeg ikke give jer mere end én enkelt stjerne. Deres 'service' er uden tvivl den vÊrste jeg nogensinde har oplevet. 2 gange er min pakke bare blevet taget med igen, selvom jeg vár hjemme på det tidspunkt, hvor de angiveligt har "forsÞgt at aflevere" pakken og har bedt om at den blev stillet 'ved dÞren'. Når man ringer til kundeservice er de bare nedladende og slet ikke behjÊlpelige på nogen måde.

Sportsact.dk ããã®åç
Havde en julepakke som desvÊrre var blevet forsinket og ikke ville nå frem. Heldigvis viste Rasmus og Sportsact ekstremt hÞjt serviceniveau og formåede at levere en ny pakke personligt udenom fragtfirmaerne! Stor tak for hjÊlpen.

Sportsact.dk ããã®åç
Kanon oplevelse! Hurtig levering og dejlig informativ da der opstod en misforståelse omkring ordren. Det blev bragt i orden asap og jeg fik det hele rigtig hurtigt. Virkelig en god oplevelse.

Sportsact.dk ããã®åç
Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bÞr dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min Þnskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsatte ende af byen, det skaber ikke de store problemer for mig, men der jo dem der ikke så nemt kommer rundt, de vil nok finde det problematisk.

Sportsact.dk ããã®åç
Har kÞbt trÊningsmåtte hos sportsact. Der manglede en bÊrestrop. Efter kontakt til firmaet, blev der straks sendt en ny. Fin fin service

Sportsact.dk ããã®åç
FuldstÊndig som beskrevet. Aftalen om levering ble holdt til punkt og prikke
Ikke sidste gang jeg handler der
5 stjerner!!!!!

Sportsact.dk ããã®åç
Fantastisk hurtig ekspedition og hurtig levering

Sportsact.dk ããã®åç
Jeg har lagt to ordre hos Sportsact, men har kun modtaget den ene og intet hÞrt om den anden.
Desuden var den ordre jeg modtog smadret, - håndvÊgtene som jeg bestilte er helt fine, men den tilbehÞrskasse de kom i, er helt Þdelagt.
__________________________________________________________
Jeg er efterfÞlgende (et par timer efter) blevet kontaktet af Sportsact og vi har fået lÞst samtlige udfordringer. Jeg har fået en fair kompensation for den medfulgte håndvÊgte-kasse, og det viste sig, at der har vÊre en misforståelse med min anden ordre, og jeg fik leveret min varer få timer efter at jeg indtastede mine leverings oplysninger til homerunner.
Alt i alt endte det hele godt, og efter en god dialog med Rasmus fra Sportsact, så vil jeg med sikkerhed handle der igen. 5/5 for levering og service.

Sportsact.dk ããã®åç
Virkelig hurtig og tillfredsstillende. Både mht til betaling (blev fÞrst trukket efter levering) og levering dagen efter bestilling - så kan ikke genkende de dårlige anmeldelser overhovedet

Sportsact.dk ããã®åç
Havde bestilt to og har kun modtaget en yoga kork blok. De viste sig at de blev sendt I to forskellige pakker. Fik virkelig god hjÊlp fra kundeservice da jeg stadig var i tvivl om jeg ville modtage nummer 2.

Sportsact.dk ããã®åç
Rigtig god service, hurtig forsendelse og god kvalitet af udstyr. Kan klart anbefalen 5 stjerner her fra.
Mvh Erik

Sportsact.dk ããã®åç
Havde en slyngetrÊner som var gået i stykker. Skrev til dem, og fik hurtigt tilsendt en ny - rigtig god service!
Hentede SACT Massagepistol Pro d. 28.april.
Har brugt den max 7 gange og nu har den allerede en forkert og hÞj larmende lyd.
Tager kontakt til sportsact efterfÞlgene.