レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bÞr dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min Þnskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt pÃ¥ black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... もっず芋る

䌁業が回答したした

Modtog en defekt trÊningsbÊnk i sidste uge. PÃ¥ trods af at de lover 24-48 timers svartid pÃ¥ chatten, sÃ¥ er de stadig ikke vendt retur, sÃ¥ indtil videre mÃ¥ jeg advare andre om at bestille! SÃ¥fremt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde bestilt en masse trÊningsmÃ¥tter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at fÃ¥ en del af vores bestilling og straks tilbÞd de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店
  2. フィットネス甚品卞業者
  3. マッサヌゞ甚品店
  4. スポヌツ甚品店

Sportsact.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos SPORTSACT.DK sÊlger vi sportsudstyr i hÞj kvalitet til stÊrke priser.

Vores sportsudstyr egner sig både til trÊning i hjemmet og fitnesscentret.

Bliv inspireret og find dit nye trÊningsudstyr hos os.

HOS SPORTSACT FÅR DU..
🚚 Gratis fragt – KÞb over 499 DKK

🇩🇰 Ordrer sendes kl. 14:00 (alle hverdage)

😃 Kundeservice med hÞjt humÞr

🏋🏻 Et stort udvalg af sportsudstyr til fitness og hjemmet

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

God service og Hurtig levering🀩

Mega god service og lyn hurtig levering. En fornÞjelse! Kvaliteten af mine bestilte varer lever fuldt op til mine forventninger😃☀🀙🏻 Her handler jeg igen en anden gang!

2022幎4月6日

Hej Rasmus

Fantastisk at du har haft sÃ¥dan en oplevelse hos os 😀💪🏌 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du deler den med os.

Ha' en skÞn dag!

Hello

Hello
Amazing delivery incredible fast .
Product is perfect as well ( ankel weights) the best I could choose.
Fully recommend it.

2022幎4月5日

Hi Alina

Thanks for the kind words. We really appreciate your feedback 🏋🏌⭐

All the best,

Meget tilfreds

2022幎4月2日

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse! Den sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😀💪🏌🏋🏌⭐

En tilfreds kunde

Fra placering af ordre til modtagelse af samme gik det glidnigslÞst med underretning om hvor ordren befandt sig

2022幎3月30日

Hej JÞrgen

Tak for din anmeldelse! Herligt at leveringen og hÃ¥ndtering er gik gnidningslÞst 😀 ⭐

God dag til dig!

Fremragende service

Fremragende service på toppen af gode produkter til stÊrke priser

2022幎3月28日

Hej Peter

Tak for den flotte anmeldelse. Herligt at du er tilfreds med vores service og priser 😀💪🏌

Perfekt

Fungerer ligesom det skal. Hurtig levering og gode priser.

2022幎3月13日

Hej Line

Tak for din anmeldelse 🏋🏌⭐ Det glÊder os at du har haft en god oplevelse! Vi "ses" forhÃ¥bentlig pÃ¥ webshoppen en anden god gang.

Super! Og voldsom hurtig levering

Super!

Jeg fik mig et per stÞbejerns hÃ¥ndvÊgte... Eller rettere kÞbte dem 😅

Lagde ordren lÞrdag, de pakker og levere kun i hverdage, det er jeg bevidst om.

De sender pakken mandag, kl 15 som der står fint skrevet på deres side... Klar ved dÞren tirsdag lige over middag...

Bom bom, ingen ko på isen. Det sgu top service!

2022幎3月8日

Hej Daniel

Wauw, tak for den flotte anmeldelse 😀💪🏌 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du har taget dig tid til at dele det med os - super fedt at det hele kÞrte som smurt 🏋🏌⭐

Rasmus // Sportsact.dk

Mega hurtig levering og super kunde

Mega hurtig levering og super kunde support da jeg havde spÞrgsmÃ¥l til produktet. Kvaliteten er i top! 😃 Jeg handler helt sikkert hos Sportsact en anden gang. En klar 5’er herfra⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎3月8日

Hej Christina

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🏋🏌😀 Jeg giver beskeden videre til vores support og resten af teamet. Det varmer med sÃ¥ flot en anmeldelse ⭐

Vi "ses" online på webshoppen en anden god gang!

Alt ok

Alt ok. Fin handel

2022幎3月7日

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse 😀

Den er vi glade for!

er helt i shock bestilte klokken 14:29

er helt i shock bestilte klokken 14:29 i går og det ankom klokken 11:00 i dag det crazy synes det hele funkede som det skulle gode priser og god kvalitet isÊr for prisen synes det er fedt det jeg har kÞbt.

2022幎3月1日

Hej OI MAN

Tusind tak for din anmeldelse! Herligt at vi kan give et positivt chok 😃 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse og de rosende ord.

Rigtig god fornÞjelse med det bestilte og sÃ¥ hÃ¥ber vi at se dig pÃ¥ webshoppen igen en anden god gang 😃

Great service

2022幎3月1日

Hi Andrew

Thanks for taking the time to share the kind words. We appreciate that a lot!

Have a great day. We hope to see you on our shop in the future.

All the best,
Rasmus

Jeg kÞbte et par håndvÊgte

Jeg kÞbte et par håndvÊgte. De forskellige dele varierede en anelse i vÊgt(jeg er også en rigtig penippengryn), men en af de helt små skiver vejede 100g mere end de 3 andre. Jeg skrev ind til kundeservice, og de var helt vildt hjÊlpsomme, beklagede og sendte en passende skive afsted, samt 2 mere for min ulejlighed. Kunne sagtens finde på at kÞbe derfra igen.

2022幎2月24日

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi pris pÃ¥ - og tak for din forstÃ¥else i processen. Vi er glade for at du er tilfreds med lÞsningen og nu kan give den gas med dine hÃ¥ndvÊgte 😃

Du Þnskes en fremragende dag - og så glÊder vi os til at se dig på webshoppen igen en anden god gang!

Rasmus

Overbevisende produkt og god kundeservice

Jeg sÞgte efter en justerbar trÊningsbÊnk til fitnessrummet derhjemme. Mit mÃ¥l var at finde en stabil bÊnk, som ikke tog for meget plads. PrÊcis den bÊnk fandt jeg i form af Sportsacts produkt, TRÆNINGSBÆNK – JUSTERBAR OG FOLDBAR (MAX. VÆGT 200 KG).
Den har nu vÊret en del af mit hjemmefitness i fire måneder, og den overbeviser mig forsat hver gang, at jeg valgte det rigtige produkt. BÊnken anvendes flere gange om ugen med håndvÊgte op til 24 kg hver. BÊnken giver bred mulighed for Þvelser og er nem at indstille vinklen på.
I forhold til mange trÊningsbÊnke, som jeg kender fra fitnesscentre, så virker denne bÊnk smallere, men det har blot vÊret en mindre tilvending.

Op til kÞbet var jeg i dialog med Sportsact angående produktet, og der blev jeg mÞdt af en god kundeservice og rådgivning.

Tak for et godt produkt og en god service til Sportsact-teamet.

2022幎2月16日

Hej Nicklas

Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores foldbare og justerbare trÊningsbÊnk 😃 Den er vi ogsÃ¥ ret begejstret for. Fedt at den er en fast del af dit hjemmefitness nu!

Herligt at produktet lever op til dine forventinger og at du har oplevet en god service fra vores team. Det er prÊcis det, som vi strÊber efter at levere for alle vores kunder, sÃ¥ det er rart at hÞre 😃

God trÊning!

Rasmus

LÊkkert trÊningstÞj med god pasform

Jeg har lige modtaget mit trÊningstÞj fra Sportsact. Mega lÊkker kvalitet og god pasform. Jeg skal 100% have et sÊt mere.
SÞdeste kundeservice og pakken blev leveret lynhurtigt.

2022幎2月10日

Hej Isabella

Tak for din anmeldelse. Herligt at kvaliteten og pasformen er tilfredsstillende. Det er vi glade for at hÞre!

Vi "ses" forhåbentlig på webshoppen en anden god gang 😃

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Vil helt sikkert handle der igen.

2022幎2月5日

Hej Pia

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for 😃

Vi glÊder os til at betjene dig en anden god gang!

Sportsact får 5 stjerner af mig

Sportsact får 5 stjerner af mig, fordi der er 1) hurtig levering, 2) super kvalitet af trÊningstÞjet, 3) TÞjet består squat prÞven og 4) priserne er i et leje, som alle kan vÊre med på uden at skulle betale dyre domme. Jeg vil bestemt anbefale andre at handle hos Sportsact!

2022幎2月3日

Hej Aida

Tusind tak for din anmeldelse. Herligt at vores trÊningstÞj lever op til dine forventninger og ikke mindst squat-prÞvet 😃

Vi er glade for at du vil anbefale os til andre!

Super godt trÊningsudstyr hos

Har kÞbt forskellige trÊningsudstyr hos Sportsact og det er altid i rigtig god kvalitet til en god pris. Tilmed er der god service og hurtig levering.

2022幎1月19日

Hej Christian

Tak for din anmeldese af Sportsact og vores trÊningsudstyr. Herligt at vores service og levering lever op til dine forventninger.

Det er vi glade for at hÞre 😃

Fra 1 til 3 stjerner..

Dette er en redigeret anmeldelse.
Bestilte fra deres hjemmeside 9/1 med forventning om 1-3 dages levering. Begge de bestilte varer stod som vÊrende pÃ¥ lager. Nu 8 dage dage senere har jeg intet hÞrt fra dem til trods for at jeg har skrevet tre mails til dem. Det er vildt dÃ¥rlig kundeservice
 Og hvor er jeres tlf nr?!

Efter ovenstående oprindelige anmeldelse og kun 1 stjerne så blev jeg straks kontaktet af Sportsact. Mine henvendelser var endt i Spam filteret og desvÊrre var det ene produkt i restordre. Dog var service god og venlig og de fik fremtryllet varen som var i restordre og blot 2-3 dage senere havde jeg modtaget min bestilling.

Service og produkterne er til 5 stjerner men det tÊller ned at den ene vare pludselig var i restordre og at jeg ikke fik besked om dette. Det tÊller også ned at mine mails ikke bliver besvaret uanset om de ender i spam eller ej og desuden så havde alt det her vÊret undgået hvis de havde haft et telefonnr. man kunne ringe til.
Derfor lander vi på tre stjerner

2022幎1月17日

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse. Jeg har forsÞgt at fange dig på begge dine telefonnumre og netop sendt en mail.

Alle dine mails er endt i vores SPAM-filter og fÞrst med denne anmeldelse bliver vi opmÊrksomme på dem :-( Jeg er frygtelig ked af, at du ikke har hÞrt fra os, men vi ser fÞrst dine mails nu. Håber du svarer snarest på mail eller telefon, så lÞser vi det hele sammen.

Vi ligger os fladt ned. Der er sket det, som ikke må ske, at din bestilte massagepistol er gået i restordre og de forventes fÞrst på lager slut januar. Heldigvis har vi nogle enkelte liggende, så vi skal nok lÞse det!

Håber at hÞre fra dig snarest muligt, så vi kan hjÊlpe og få din oplevelse til at blive god! Det vigtigste for os er at alle vores kunder er tilfreds.