Sportsbag.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dejlig nem bestilling, varerne blev sendt virkelig hurtigt og min datter var meget glad for det modtagne.

5つ星のうち4の評価

Generelt godt tilfreds. Varen kom hurtigt dog til forkert leveringssted! Iøvrigt samme sted som Sportsbag.dk indleverede min pakke, så hej måtte køre fra Frederiksberg til Kildegårds Plads 5 i Gento... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Formidabel god service. Den vare jeg havde bestilt var i restorder. Det var lidt kritisk da det faktisk var en julegave. Efter telefonkontakt blev jeg kontaktet af Sportsbag, man havde fundet super fi... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業情報

1. アクティブウェア店
  2. アウトドア スポーツ用品店
  3. スポーツ グッズ卸業者
  4. スポーツウェア製造業者
  5. スポーツ用品店

当該企業による記述

Bæredygtigt sportstøj og udstyr – produceret i Europa. Hos Sportsbag.dk har vi fokus på produkter, der er bæredygtige og fremstillet i Europa. Vi udvælger vores sortiment med omtanke for både miljø og kvalitet. Leverandør til klubber, foreninger og private Vi leverer sportsudstyr og sportstøj til professionelle klubber, foreninger og private – med global levering direkte fra vores webshop. Stærke priser og solid erfaring Siden 2001 har vi, som en del af Schiermacher-koncernen, specialiseret os i merchandise og udstyr til sport. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og professionel sparring til både små og store kunder. Stort sortiment til alle sportsgrene Uanset om du træner alene, er en del af et hold eller står for et større sportsarrangement, har vi udstyret – fra klassiske træningsartikler til specialprodukter til over 20 forskellige sportsgrene. Få din egen klubshop Gør det nemt for dine medlemmer at bestille tøj og udstyr! Med en klubshop hos Sportsbag.dk får du en skræddersyet løsning med jeres udvalgte produkter og klubdesign. Kontakt os på tlf. +45 60 19 10 05 eller mail: shop@sportsbag.dk – vi hjælper gerne i gang. Vores mærker Vi forhandler udvalgte kvalitetsmærker som Kelme, Erreá, Proskary og Reydon Sports PLC – nøje udvalgt til klubber og aktive sportsudøvere.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Enkelt

Enkelt, tydelig kommunikation fra ordre til levering, så man var klar over hvad man kunne forvente af leveringstid.

2024年11月12日

Sportsbag.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kommunikation og tydelighed omkring leveringstiden. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt informeret hele vejen fra ordre til levering. Vi håber at se dig igen snart! 😊

5つ星のうち3の評価

Lang leveringstid.

Lang leveringstid.
Der er blevet kommunikeret at de 1-3 dage er den tid det tager for at sende ordren, samt herefter 1-3 dage for levering.

Dette burde rettes til 4-6 levering.
Jeg ville have søgt andre steder for at købe produktet der skulle bruges inden for de 1-3 dage.

Bedre forventningskommunikation var ønsket.

2024年10月25日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for din feedback. Vi beklager, at leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Du har helt ret i, at vi kunne have været tydeligere i vores kommunikation omkring leveringstiden. De 1-3 dage, vi nævner, henviser til den tid, det tager at behandle og sende ordren, og herefter skal der påregnes yderligere 1-3 dage for selve leveringen. Vi arbejder på at justere denne information, så det bliver mere klart fremadrettet.

Vi er kede af, hvis det har medført gene for dig, og vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds med mit køb

Meget tilfreds med mit køb! Der var ikke mange der har varmeposer med tilhørende pose til, på det danske marked og det havde i. Køber helt sikkert fra jer igen.

2024年10月10日

Hej Olivia,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og at vores varmeposer med tilhørende pose levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne tilbyde noget, der skiller sig ud på markedet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage, når du er klar til næste køb! 😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering, fine produkter og god service generelt. Nok ikke sidste gang vi bestiller fra sportsbag.

2024年9月21日

Sportsbag.dk からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen, produkterne og vores service. Det varmer at høre, at du overvejer at bestille fra os igen – vi glæder os til at sende din næste ordre afsted!

5つ星のうち5の評価

Varen kom hurtigt og lever fuldt op til…

Varen kom hurtigt og lever fuldt op til forventninger. 5/5 herfra.

2024年9月4日

Sportsbag.dk からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare og leveringen. Det betyder meget for os at leve op til dine forventninger. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden!

5つ星のうち4の評価

MEGET dyr porto

Leveret til tiden, meen MEGET dyr porto

2024年8月30日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at give os feedback! Vi er glade for at høre, at din ordre blev leveret til tiden.

Vi forstår forstå dit issue, omkring fragten, og som vi nævnte i vores tidligere mail, tilbyder vi flere forskellige fragtmuligheder gennem vores samarbejdspartnere, så vores kunder kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Vi arbejder løbende på at optimere vores fragtpriser og service, så vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage i fremtiden

Hurtig kommunikation og levering

2024年8月15日

Sportsbag.dk からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige kommunikation og levering. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god og problemfri service. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

God hurtig handel

God hurtig handel. Varen lever op til mine forventninger.

2024年8月6日

Sportsbag.dk からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god og hurtig handel hos os, og at varen lever op til dine forventninger. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. Takker.

2024年6月10日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen

5つ星のうち2の評価

Førstehjælpstaske er kinesisk bras - Indhold og andre produkter er fine.

Har købt diverse sportstape og en stor "deluxe" førstehjælpstaske til lokal idrætsforening. Indholdet til tasken virker udemærket, men tasken lader til at være i elendig kvalitet, den stinker af kemi. Den er helt sort indvendigt, har dårlig inddelingsrum og enormt svært overskuelig - særlig i en akut situation. Ligner en kinesisk hyldevare uden tanke for dens primære funktion.

2024年6月19日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at førstehjælpstasken ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din detaljerede beskrivelse, da den hjælper os med at forbedre vores produkter.

Vi forstår vigtigheden af, at en førstehjælpstaske skal være overskuelig og af høj kvalitet, især i akutte situationer. Din beskrivelse af kemisk lugt og taskens design er noget, vi tager meget alvorligt.
Tak igen for din feedback, som hjælper os med at blive bedre. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremover.

God og effektiv service.

God og effektiv service.

2024年6月21日

Sportsbag.dk からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god og effektiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

5つ星のうち5の評価

Alt forløb fint med min bestilling.

Alt forløb fint med min bestilling.

2024年6月7日

Sportsbag.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at alt forløb fint med din bestilling. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Hej igen

Hej igen
Jeg havde tidligere skrevet en anmeldelse, jeg fandt ud af det var en fusk hjemmeside, som havde det samme navn som jer, jeg beklager min dårlig anmeldelse.den hedder sportsbag.dk/ Tibehoer.

2024年5月29日

Sportsbag.dk からの回答

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har fundet ud af, at vi ikke er forbundet med den anden hjemmeside. Din forståelse og støtte betyder meget for os. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち1の評価

Jeg modtager kun den del af min ordre…

Jeg modtager kun den del af min ordre som var et impulskøb og får besked om at den oprindelige ordre forudbestilles og kan forventes om en måned

2024年5月18日

Sportsbag.dk からの回答

Da du lagde din oprindelige ordre, stod der på vores webshop at varen var en forudbestilling, samtidig står det også på din ordrebekræftelse, at den ville være tilgængelig om en måned.

Normalt sender vi hele ordren samlet, når alle varer er på lager.

Vi er meget kede af at få 1 stjerne. Da vi netop for at yde god kundeservice besluttede os for at sende den del af din ordre, som var på lager (træningstoppe), med det samme, så du ikke skulle vente på hele ordren.

Vi beklager eventuelle gener dette har medført.

5つ星のうち5の評価

Fin og hurtig ekspedering og en god…

Fin og hurtig ekspedering og en god pris.

Deres samarbejdspartner Bring kvajede sig dog med leveringen i første omgang og jeg måtte vente længere på leveringen.

2024年4月17日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for 5 stjerner. Vi beklager at Bring var længe om at leverer! Det håber vi ikke sker en anden gang.

God service!

Hurtig levering, super fin guide da jeg ringede og havde spørgsmål.

2024年3月28日

Sportsbag.dk からの回答

Tak for 5 fantastiske stjerner! Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis der er spørgsmål.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。