De bestelling had ik vlot in huis. Echter ging 1 product, door mij eigen toedoen, enkele weken later stuk. Omdat ik een set had besteld eerst contact opgenomen met Sport en Spel Shop: het product was... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn zoon wilde een vortex met de kleuren blauw-oranje. Gekeken bij verschillende webwinkels. Bij alle webwinkels wordt aangegeven dat de kleurcombinatie niet gekozen kan worden (dus afwachten wat... ãã£ãšèŠã
heb niet alles geleverd gekregen. vorige week nog gebeld en ingesproken, komt geen reactie tot nu toe.
Mijn product bleek kort na gebruik niet als behoren te werken, waarna ik een mail sturen of ik garantie kon krijgen. Ik werd heel snel geholpen en er werd gelijk een nieuw product opgestuurd. Erg goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima materialen en levering efficiëntâŠ
Prima materialen en levering efficiënt en conform verwachting.
Ik wil retouren maar nog geenâŠ
Ik wil retouren maar nog geen retourformulier gehad, zijn een week verder. Oplichters?

Sport & Spel Shop ããã®åç
Ik had niet begrepen dat er in deâŠ
Ik had niet begrepen dat er in de pittenzakken ook nog plastic zakjes zaten. Ik heb ze opengemaakt, plastic zakje eruit en met losse korrels weer dicht gemaakt.
Vlotte bestelling/levering
De producten waren netjes verpakt enâŠ
De producten waren netjes verpakt en snel opgestuurd.
Ontzettend behulpzaam
Ontzettend behulpzaam! Goede producten. Aanrader voor iedereen. Eigen ervaringen worden oprecht gedeeld. Heel erg blij met de ervaringen en uiteraard ook met de goede ondersteuning en kwaliteit van de aangeschafte producten.
Dank daarvoor.
netjes verzorgt en op tijd bezorgt
Product werd snel en netjes bezorgd
Product werd snel en netjes bezorgd, en was precies zoals beschreven. Beetje prijzig maar gaat hopelijk een stuk langer mee dan wat we nu op school gebruiken. Als dat het geval is, dan zal ik hier zeker meer bestellen!
snelle en correcte levering
Bestelling netjes en op tijd ontvangen.
Snelle en goede reactie op vragen enâŠ
Snelle en goede reactie op vragen en snelle levering
Snelle levering en prima communicatie!
keurig op tijd mel en levering
Alles goed en snel geregeld
Pakketje na 5 dagen niet binnen
Goeie bal tegen buurtoverlast
Bedrijf heeft netjes een bal geleverd. De bal zelf, is perfect gebleken hier in de buurt. Kinderen voetballen hier op een pleintje.Er was overlast van een buurman/buurvrouw die klaagde dat een leren bal hard stuitert. Deze bal maakt geen bonkend geluid en de buurman/buurvrouw is er blij mee en heeft veel minder geluidshinder.De kinderen vinden het ook een fijne bal! Geen geruzie dus meer in de straat en de kinderen kunnen lekker voetballen. Ik bestel graag nog graag zoân bal. Of 2 ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã