2.2

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Helt otroligt att göra Àgarbyte

Helt otroligt att göra Àgarbyte ? Ringa till kundtjÀnst och få ett bemötande som Àr under all kritik? Varför har de kundtjÀnst via tel ? De kan ju inte hjÀlpa med något utan hÀnvisar sina blanketter på nÀtet! Gör om och Àndå får samma idiot förklaring att något Àr fel? Vem som skickat detta har bara ett namn ? Trodde alla i Sverige har både för och efternamn? FortsÀttning följer!!!????

2026幎6月8日

Jag Àr mycket besviken pÃ¥ SRV:s

Jag Àr mycket besviken pÃ¥ SRV:s hantering av fakturor. Jag mottog en faktura med bÃ¥de pÃ¥minnelseavgift och inkassoavgift redan efter tre dagar, vilket jag upplevde som oskÀligt. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst för att fÃ¥ det omprövat fick jag inget stöd – de hÀnvisade enbart till sina rutiner och vÀgrade Àndra avgiften. Som kund kÀnde jag mig inte respekterad eller trygg med deras hantering av Àrendet.

2026幎2月19日

SÀmst i klassen

SÀmst i klassen, nog för att det inte finns något incitament för att vara trevlig och serviceminded nÀr man Àr ett bolag man inte kan vÀlja bort. Men det skadar ju faktiskt inte heller.
Gör precis det som Àr nödvÀndigt, och med en tråkig trött ton, kan inte ens låta trevliga.

2026幎1月14日
5぀星のうち1の評䟡

Otroligt dåligt på alla plan

Otroligt dåligt på alla plan.
SophÀmtningen uteblir om kÀrlen står ens marginellt fel (t.ex. en meter), vilket gör att man helt enkelt hoppar över tömningen och hushållen tvingas vÀnta ytterligare två veckor.
De Àndrar system hela tiden och nu kan man inte lÀngre sortera hemma. Förpackningar som papper, plast, glas och kartong mÃ¥ste nu lÀmnas pÃ¥ Ã¥tervinningsstationer. Som en direkt följd blir de stationer som finns kvar stÀndigt överfulla. Alla klagar, men trots detta ökas inte antalet containrar – tvÀrtom har vissa sorteringsstationer till och med stÀngts.

2026幎1月9日
5぀星のうち2の評䟡

Inget bra företag...

Vansinnigt projekt med fÀrgsortering (hur Àr det möjligt att man inte prövar i mindre skala först, med t.ex. ett hushåll och inte tusentals...?). Då kunde man lÀtt upptÀckt problemen och låtit folk fortsÀtta med t.ex. Sortera hemma.

Utköp av chefer till fullstÀndigt orimliga kostnader, som de tvångsanslutna kommunmedborgarna får betala kostnaden för (Totalkostnad 2 790 000 kr för att Mette Holst inte ska vara fortsatt chef, t.ex.).

Företaget tar ca 0% ansvar nÀr deras förare backar ned brevlådor. (Trots att deras sopbil p.g.a. tidpunkten och tunga hjulspår utanför vÀgen uppenbart kört ned brevlådorna saknas "fÀrgrester" från sopbilen, vilket enligt SRV utredning gör att det inte kan ha hÀnt.)

Fungerar ofta bra på återvinningsstationerna, och personalen Àr trevlig.

2025幎9月9日
5぀星のうち1の評䟡

FÀrgsortering ett mycket dåligt alternativ till Sortera Hemma.

Plast: 1/5, dÀr 1 Àr mycket dÃ¥ligt och 5 mycket bra. Det fÃ¥r bara plats smÃ¥ plastförpackningar i den lilla plastpÃ¥sen som fÃ¥r plats i en tioliterhink. Större plastförpackningar som vi tidigare kunde lÀgga i kÀrlet Sortera Hemma, mÃ¥ste vi nu köra till ÅVS eller ÅVC. Alla har inte elbil som vi. Deras bilar som drivs av fossila brÀnslen Àr miljöovÀnliga.

Pappersförpackningar: 1/5. Se Plast.

Tidningar: 1/5. Tidskrifter med relativt hårda pÀrmar tar stor plats i plastpåsen som måste bytas ofta, vilket tar onödig tid.

Metall: 1/5. Se Plast och Pappersförpackningar.

Glas: 1/5. Vi Àr tvungna att köra glas till ÅVS och ÅVC.

Matavfall: 3/5. Påsen Àr rymlig, men vi vet inte hur vi ska få nya påsar.

Sammanfattning: FÀrgsortering Àr ett mycket dåligt alternativ till Sortera Hemma. Vi vill inte fortsÀtta att betala för FÀrgsortering, som tar mycket lÀngre tid och transporter med bil. Risken Àr att kunder lÀgger alla förpackningar osorterade i en stor påse i kÀrlet för brÀnnbart avfall.

Hur får vi respektive kunder utan bil nya påsar?

2024幎12月27日

Katastrof företag

dålig support, skippar tömningar, nÀr tömningen sker hanteras ligger soptunnorna utsprida lÀngs vÀgarna. Nya sortera hemma lösningen Àr katastrof, plastpåsar för allt med hÀnvsning till EU direktiv men det direktivet sÀger inget om att det ska sorteras i flera olika platspåsar. Hantering av sortera hemma vid snöfall har fallerat varje år vid vÀgar som inte deras lastbilar klarar.

2024幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ