Idag Lördag 11/4 så ringde Stadium outlet Birsta Sundsvall , för att på minna mig att beställningen som gjordes för en knapp vecka sen inte gått iväg . Deras tålamod att kontakta mig , all heder... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bra service i kassan. De skrev in digitalt på kvittot att det var fläckar på ärmarna på en jacka som jag köpte på rea, så att jag inte skulle drabbas av att bli beskylld för att ha smutsat ner jackan... もっと見る
Jag skulle köpa ett par skor, men det blev lite till, mycket prisvärt det jag köpte, som jag egentligen skulle köpa på annat ställe, men så blev det inte, och märkes skorna tycker jag var otroligt bil... もっと見る
Var till butiken i Birsta, köpte skor och lite annat. Väl hemma upptäckte jag att larmet var kvar på ena skon. Det larmade inte då jag gick ut från butiken. Får åka dit idag och ta bort larmet. För... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Handla allt inom sport billigt på Stadium Outlet! Vi har alltid 40-70% på alla våra artiklar online och ständig påfyllning med nya fynd.
Jag gillar arts handla från stadium en…
Jag gillar arts handla från stadium en bra kvalitet och bra priser
Trevlig butik med lite av varje
Trevlig butik med lite av varje. Till båda barn, herr o dam. Prisvärt. Snyggt sorterat.
Butik och personal
Relativt bra utbud och priser, men ingen personal man kunde fråga i butiken och ingen frågade om vi behövde hjälp.
Stadium outlet , jätte bra SERVICE !!
Deras tålamod att kontakta mig , all heder åt dem , det kallas för kundservice !!.
Och till slut kunde jag få beställningen genomförd .
Tack vare deras iver !.
Ett stort tack till er!.
Janne Karlsson Edholm
kanon personal
En perfekt köpupplevelse
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Gick med mig i butiken och hjälpte mig hitta det jag sökte och även föreslog alternativ. Resultat - handlade fler artiklar än vad jag från början tänkt men blev desto gladare över mina ”fynd”.
Bra service
Bra service, synd att jag inte hittade rätt storlek för varan jag tyckte om, annars skulle givet 5 stjärnor!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。