Intersport trollhÀttan hade rea pÃ¥ Peak performance dun kappa.Vi kom till ett stÀll dÀr det stod rea 3499sek dÀr hÀngde ca 10 kappor och min fru hittade sin storlek. Kassan tog dock 4999sek och nÀ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr extremt besviken pÃ¥ Intersport. Jag köpte ett par fotbollsskor till sonen för bara 5 mÃ¥nader sedan (en dyrare modell dessutom). Nu har sömmarna spruckit helt pÃ¥ sidan av skon tar in vatten och... ãã£ãšèŠã
Jag gillar generellt sÀtt Intersports butiker. Men att bestÀlla i deras e-handel Àr alltid spÀnnande! Har bestÀllt 2 gÃ¥nger pÃ¥ 2 mÃ¥nader. Det Àr alltid nÃ¥got som Àr bortplockat frÃ¥n ordern...... ãã£ãšèŠã
Under all kritik. FÃ¥r fel vara. Ringer och jag mÃ¥ste betala igen för min korrekta vara och skicka tillbaka felaktig vara FÃ¥r tjata om att jag ska ha det till rabatterade priset som jag köpte frÃ¥n bör... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KATASTROFAL KVALITET OCH URUSEL KUNDSERVICE â HANDLA INTE HÃR!
Jag Àr extremt besviken på Intersport. Jag köpte ett par fotbollsskor till sonen för bara 5 månader sedan (en dyrare modell dessutom). Nu har sömmarna spruckit helt på sidan av skon tar in vatten och fukt.Det vÀrsta Àr inte att skon gick sönder, utan att Intersport NEKAR min reklamation. Skorna har knappt anvÀnts intensivt då de frÀmst anvÀnts under lågsÀsong, och Àndå går de sönder på detta viset. Att sömmar spricker efter så kort tid Àr ett tydligt tecken på fabrikationsfel och dålig kvalitet.Intersport tar inget som helst ansvar för sina produkter. Enligt konsumentköplagen har man 3 års reklamationsrÀtt, men Intersport verkar tro att det bara gÀller i 5 minuter.Detta Àr sista gången jag sÀtter min fot i en Intersport-butik. De sÀljer dyra grejer, men vÀgrar stå för garantin nÀr de faktiskt behövs. Varning: Köp inte era fotbollsskor hÀr om ni förvÀntar er att de ska hålla mer Àn en månad!
Köpte tvÃ¥ par skor och fick 25 %âŠ
Köpte två par skor och fick 25 % rabatt. Men det ena paret passade inte riktigt och ville då lÀmna tillbaka det paret och ta något annat istÀllet för att få de 25 %. Men det gick inte- Det måste vara köpt samtidigt. Så de 25 % rök och jag fick betala fullpris. Aldrig varit med om så dålig stil! Jag sÀger upp mitt medlemskap och vill inte ha några fler mail från dem! Så behandlar man inte sina kunder och med tanke på att fler har negativa omdömen om dem hÀr så ser jag inte ut att vara ensam om deras usla bemötande!
Intersport trollhÀttan hade rea pÃ¥ PeakâŠ
Intersport trollhÀttan hade rea på Peak performance dun kappa.Vi kom till ett stÀll dÀr det stod rea 3499sek dÀr hÀngde ca 10 kappor och min fru hittade sin storlek.
Kassan tog dock 4999sek och nÀr vi frågade sÀger dom att den vi tog kostar det trots att det stod 3499.
Vi behövde dock kappan men vilket lurendrejeri.
Aldrig mer Intersport TrollhÀttan
Varje år kalla dyra handskar hos Intetsport
Varje år blir det aktuellt med att se till att familjerna har tillrÀckligt med handskar och tumvantar. Men de stickade handskarna som kommer årligen Àr de tunna kalla i akryl-plast som inte vÀrmer det minsta lilla!
Dyra Àr de också för usel kvalitet varje år.
TÀnk på lidandet hos kunden som fryser som trott att de skulle vara något att ha!?
Går inte att få kvitto på internetköp
Vår lokala butik Àr bra men handla absolut inte via deras webbshop. Det går inte att få ett korrekt kvitto som innehåller företagets OrgNr. Jag köpte ett presentkort som en gåva till en medarbetare och ska få igen pengarna från företaget jag jobbar på, men nu går inte det eftersom Intersport inte kan ge mig ett korrekt kvitto som innehåller de uppgifter skatteverket krÀver.
Kundservicen Àr usel. NÀr jag kontaktar dem och sÀger att jag behöver ett kvitto med orgnr på skickar de ett nytt kvitto utan orgnr och efter ytterligare ett mail sÀger de att jag måste uppsöka en av deras fysiska butiker
Handla nån annanstans!
Kommer in med en icebug sko vars hake till skosnöret gått av efter bara en vintersÀsong.
Personalen fotade då min skos ovan och undersida och skickade bilderna till Icebug. Jag frågade vad undersidan har att göra med ovansidan, eftersom Àven om jag gått mycket med skorna så bor basfunktionaliteten för skorna hålla.
Dom ringer upp och förklarar att dom kommer inte hjÀlpa mig fastÀn skorna fortfarande Àr inom garantiperioden. Sen försöker killen på telefonen lÀxa upp mig om hur reklamationsrÀtt fungerar. NÀr jag försöker sÀga att jag behöver inte höra det, då lÀgger han på.
Så för att jag nyttjat skorna en vintersÀsong och gör att det syns underifrån, så får jag skylla mig sjÀlv att den helt orelaterade ovansidan gått sönder.
Handla online (från andra) istÀllet! Onödigt höga priser och man får inte hjÀlp Àndå nÀr man faktiskt borde.
Skridskor
Var uppe och letade efter ett par skridskor idag och fick kanon hjÀlp utav personalkillen på hockeyavdelningen
Slipade perfekt och snörade Àven skridskorna Ã¥t mig! Tummen upp frÃ¥n migð
IstÀllet för att försöka sÀlja pÃ¥ migâŠ
IstÀllet för att försöka sÀlja pÃ¥ mig saker jag sÀger gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng jag inte vill ha och sen klÀcka ur sig ett passivt aggressivt âja dÃ¥ fÃ¥r du betala merâ skulle man kunna sÀga âom du köper tvÃ¥ saker blir det 25% rabatt pÃ¥ köpetâ men vad vet jag. Man kan ocksÃ¥ se till att kunder inte trÀnger sig före och be de stÀlla sig i kön och inte lÃ¥ta de skrika pÃ¥ andra kunder som tycker det Àr rÀtt elakt att trÀnga sig före. Det gÃ¥r faktiskt ocksÃ¥ att sÀga till kunder vars barn, stora nog att de lÀrde sig gÃ¥ för fem Ã¥r sen, tillÃ¥ts sitta och krypa runt pÃ¥ golvet i kön sÃ¥ man nÀstan ramlar över de. Vem betalar försÀkringen nÀr en kund ramlar och slÃ¥r sig i huvudet eller ett barn blir sparkat i ansiktet?
Annullerad order och inte ens en ursÀkt
Jag skriver sÀllan omdömen och i så fall oftast positiva sådana. Nu fick jag dock en så pass dålig upplevelse och taskig service att jag kÀnde ett behov av att skriva av mig.
Jag bestÀllde tre stycken kettlebells den 1 december för att ge bort i julklapp, mycket nöjd med köpet då jag tittat på dem förut men priset var nedsatt nu (har inte kunnat hitta just dessa någon annanstans Àn på Intersport). Jag fick en orderbekrÀftelse direkt som förvÀntat. Den 8 december (dvs en vecka senare), nÀr jag förvÀntar mig att leveransen skulle ske vilken dag som helst, får jag ett mejl om att ordern blivit annullerad. Inga ursÀkter, ingen förklaring, ingen information om vad som sker nu ⊠allt tillbaks i mitt (kundens) knÀ bara. Jag mejlar kundtjÀnst och får svar fyra dagar senare. Fortfarande inga ursÀkter, någon av varorna var slut så hela ordern annullerades (!). Till saken hör att jag gick in och kollade nÀr jag fick mejlet om den strukna ordern och alla varorna gick fortfarande att bestÀlla på intersport.se då, likaså dagen efter den 9 dec. Jag försökte stÀlla några följdfrågor, fick snabbt svar, men till noll hjÀlp för mig i den hÀr situationen ... och fortfarande inte ens ett litet "vi beklagar" eller dylikt.
Visst har det hÀnt mig förut att lagersaldot varit felaktigt nÀr jag handlat online, men aldrig har det hanterats så dåligt/nonchalant.
Otroligt DÃ¥lig Onlineshop
Jag gillar butiken Intersport i VÀsterås Erikslund och tycker vissa i personalen har helt fantastisk service samt bemötande, Àven full koll på produkten. Men...
Nu har jag bestÀllt skor via deras hemsida och jag fattar inte om den Àr klar att hÀmtas eller inte, samtidigt som det först var en rabatt pga Black week som försvann bara sådÀr och jag ska nu betala vanligt pris istÀllet.
Inget fel att ringa ett samtal och dubbelkolla, men jag tycker Àndå det inte ska behövas.
Onlineshopen och uppdatering nÀr varan finns att hÀmta måste fixas. Detta Àr så dåligt gjort för att vara en sån stor kedja.
Blev förföljd av personalen och kÀndeâŠ
Blev förföljd av personalen och kÀnde mej trakasserad och fick blickar som visade misstÀnksamhet som att jag och min vÀn skulle stjÀla och det var Helt obefogat.
Kommer Aldrig sponsra denna butik med en enda krona någonsin tack vare den Àldre manliga butikspersonalens beteende gentemot oss
Jag gillar generellt sÀtt IntersportâŠ
Har bestÀllt 2 gånger på 2 månader. Det Àr alltid något som Àr bortplockat från ordern... Ena gången barnets jacka och byxa blev bara ett par byxor.
NÀsta gång blev 2 jackor och en mössa bara 1 jacka och mössa.
Dom behöver definitivt se över sitt lagersaldo och hur webbshopen hanterar lagersaldon.
Omöjligt att nå Skövde butiken per telwfon
Det verkar vara helt omöjligt att få tag på Intersport Skövde på telefonen. Har ringt i Två dagar. Vi Àr sjuka hÀr och valt att lÀgga undan en vara men kan inte komma och hÀmta den just nu. Kontakta gÀrna mig på telefonnummer 0708384597.
â ïž Varning till kunder
â ïž Varning till kunder
Handla inte hos INTERSPORT Högsbo.
Jag lÀmnade in en jacka för reklamation och fick tillbaka den i sÀmre skick â med hÃ¥l och smuts. Butiken tog inget ansvar och var otrevlig.
Ingen hjÀlp, ingen garanti â mycket dÃ¥lig service!
Konstiga rutiner vid upphÀmtning i butik
NÀr man handlar online generellt och vÀljer alternativet upphÀmtning i butik förvÀntar man ju sig att det går fortare och samtidigt Àr mer miljövÀnligt. Man kollar om produkten finns i lager i den butik nÀrmast en och vips så hÀmtar man den samma dag. Hos Netonnet funkar det så i alla fall.
Men nej hos Intersport gör man tvÀrtom. Produkten skickas från centrallagret till butiken, trots att varan hÀnger (i många exemplar) i butiken. Och de kan inte ge dig en vara dÀrifrån så du måste vÀnta en vecka på leverans.
Kunde ju lika gÀrna bestÀllt hem varan om jag ska vÀnta så lÀnge vid upphÀmtning i butik. Med tanke på all konkurrens idag Àr det bara rent av dumt att ha dem rutinerna. Personalen vid Skrapa föreslår dessutom att jag ska returnera den vÀskan jag får nÀsta vecka och istÀllet köpa en ny i butik. Okej? Har redan betalat för den ju...
Tomt i lagret
Har fått ett presentkort för att köpa trÀningsskor. Det marknadsförs en massa modeller men allt Àr ju slut både på webben och i butiker. Har Àven tittat på trailskor som alternativ. Slut dÀr med. Hopplöst! Skulle vilja vÀxla tillbaka presentkortet så man kan handla dÀr varor lagerförs.
Höll mina pengar i lÀngsta laget.
Den 5:e oktober bestÀllde jag en Garmin Foreruner 265. Betalade via Klarna. Den 9:e så levererade Intersport fel klocka i fel fÀrg. Jag fick en Garmin 165 vÀrd hÀlften. Jag blev anmodad att returnera den felaktiga klockan och att göra en ny bestÀllning. Enligt kundtjÀnst skulle de behålla mina pengar i minst sju dagar så jag skulle tvingas att lÀgga ut nya pengar. Intersport begÀr nu ett högre pris på klockan som jag vill ha så jag vÀljer att bestÀlla från någon annan. Först den 17 oktober så får jag tillbaka mina pengar via Klarna. Ett felplock kan vem som helst göra men att hålla mina penga så pass lÀnge? Köp gÀrna av Intersport om du inte lever med stram budget.
VÀldigt undermålig kundservice...
Helt omöjlig kundservice att ha attâŠ
Helt omöjlig kundservice att ha att göra med. 2 samtal med några dagar efter varandra lovar man att lösa problemet och ska höra av sig dagen efter. Och nÀr inget hÀnder så provar vi att maila istÀllet dÀr det kommer autosvar att alla mail besvaras efter 48 timmar men troligtvis tidigare Àn så. Det Àr nu 7 dagar sedan och inte ett svar någonstans. Stor varning inte vÀrt att ha med företag att göra som behandlar sina kunder så.
Otroligt pinsam kundtjÀnst i chatten
Otroligt pinsam kundtjÀnst i chatten. Haft kontakt med en Ludvig flera gånger som svarar passivt och i så respektlös ton. Min vara Àr 4 dagar sen och de vill inte hjÀlpa. Har kontaktat dom varje dag men de Àr totalt obrydda. Skapar så mycket onödig frustration. Gör er sjÀlva en tjÀnst och vÀlj annan återförsÀljare!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ