Stadsetrots レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Buiten dat het een prachtige foto in lijst is; snelle reactie via Whatsapp en fijn eerlijk berichtje dat mijn bestelling iets langer duurde. Daarna ook nog persoonlijk berichtje toen hij verzonden wer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service nadat de tegeltjes maar niet bezorgd werden door Post NL. Nieuwe tegeltjes gemaakt die er echt super gaaf uitzien. Heel erg bedankt voor jullie geweldige service.❀

5぀星のうち5の評䟡

Cedeau werd kosteloos thuis bezorgd en de ontvangst nemers waren er erg blij mee. Zware vierdaagse gehad en dit cadeau gaat in hun nieuwe huis

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie via de app, vriendelijk, bestelling kon snel opgehaald worden. Kortom positief over dit bedrijf.

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. 自動車備品・アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties!​ We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Super

Snelle bezorging en goed aangekomen!

2026幎4月16日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en goed is aangekomen. Daar doen we het voor! :)

Prima tegeltje tammo

Prima tegeltje tammo! En een nog betere service, snelle reactie op email met vraag naar de bezorging. En de bezorging ook nog op tijd om iemand blij te maken!

2026幎3月13日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor de mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we iemand blij hebben kunnen maken door de snelle bezorging!

Hopelijk tot een volgende keer!

Mooie foto van Utrecht.

Ik heb een ingelijste foto van de binnenstad van Utrecht gekocht bij Stadsetrots.
Aangezien wij 6 dagen op vakantie gingen en de levertijd dus krap werd , werd de foto eerder verstuurd .
Echt een super service en de foto is erg mooi.
We moeten hem nog ophangen want daar was geen tijd meer voor, maar dat gaat gauw gebeuren. Dank je wel Lisa en Jordi :-)

2026幎3月9日

Stadsetrots からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! 😊

Fijn om te horen dat de foto van Utrecht zo goed bevalt en dat we de levering nog op tijd voor jullie vakantie konden regelen.

Bedankt voor de lieve woorden en heel veel plezier met de poster!

5぀星のうち5の評䟡

Heel snel contact en de levering was

Heel snel contact en de levering was goed verpakt en het was er snel

2026幎2月4日

Stadsetrots からの回答

Wat fijn om te lezen, bedankt! Super dat het contact snel verliep en dat de bestelling snel is geleverd. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 🙌

5぀星のうち4の評䟡

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verpakt. Cadeau voor Kerst. Ontvanger was er blij mee. :)

2025幎12月15日

Wat leuk om te horen! 🎄
Bedankt voor de fijne review. Hopelijk tot een volgende keer!

Eindhoven tegel

Snelle levering van leuk Eindhoven tegeltje. Netjes ingepakt als brievenbuspakket. Goede prijs kwaliteit verhouding.

2025幎11月16日

Wat leuk om te horen!
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat het Eindhoven tegeltje snel binnen was en goed in de smaak valt.
Geniet van je tegeltje en hopelijk tot een volgende keer!

Goede kwaliteit & snelle levering

Tegeltje voor de zevenheuvelenloop besteld. Leuk en mooi design, snelle levering en handig dat je hem gratis kan ophalen in Nijmegen in plaats van verzendkosten te hoeven betalen

2025幎11月20日

Stadsetrots からの回答

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! 🀩
Super fijn dat je het tegeltje leuk vindt en het ophalen in Nijmegen voor jou handig was. Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Mij op de hoogte gehouden van de

Mij op de hoogte gehouden van de bestelling en was zeer goed ingepakt zodat het door de brievenbus kon

2025幎11月2日

Stadsetrots からの回答

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 😊
Goed om te weten dat je bestelling netjes verpakt was en dat je tevreden bent over de communicatie. Veel plezier met de bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Ziet er prima uit en vond het heel

Ziet er prima uit en vond het heel attent dat ik eenmaal bezorgkosten terug ondanks dat ik het in tweeën besteld had

2025幎10月24日

Stadsetrots からの回答

Wat leuk om te horen, bedankt voor je review!

En natuurlijk vergoeden we die extra verzendkosten graag. Veel plezier met je bestelling! 💛

Top!

Super leuk, boven verwachting. Snelle levering!

2025幎10月15日

Stadsetrots からの回答

Wat leuk om te horen, dankjewel!
Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor je leuke review!

Super service

Super service! Snelle levering en precies zoals beschreven. Ik ben heel tevreden en blij!

2025幎10月2日

Stadsetrots からの回答

Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je bestelling!

Super leuke tegeltjes van Mestreech!👍

Super leuke tegeltjes van Maastricht, maar ook van andere steden. Snelle en zorgvuldige verzending en vlotte response.
Echter 1 puntje van kritiek is dat de witte tekst op het rode tegeltje nauwelijks te lezen is. Da's erg jammer, houd hier rekening mee, mocht je willen bestellen. Dit is gemeld en zou worden aangepakt. Maar goed, ik heb nu dit tegeltje. 🀔

En ja hoor, ik heb een nieuw tegeltje gekregen, waarop de tekst heel duidelijk is. Hier worden de reviews nog opgepakt, besproken en naar volle tevredenheid afgehandeld en SERVICE nog met hoofdletters, hoog in het vaandel staat!
TOP, dank voor alle moeite! Ik was al blij en ben nu super blij!!

2025幎8月7日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je mooie woorden over onze tegeltjes en service! 😊

Wat jammer om te horen dat de witte tekst op het tegeltje voor jou nauwelijks leesbaar is, we wisten niet dat je dit als zó onleesbaar ervaarde.

We sturen je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar op met een goed leesbare tekst, zodat je er echt plezier van hebt😁

Vriendelijke communicatie

Vriendelijke communicatie. Erg mooie tegeltjes. Echt een mooi aandenken aan de Nijmeegse Vierdaagse.

2025幎7月30日

Stadsetrots からの回答

Wat een lieve woorden, dankjewel! 😊 Wat fijn om te horen dat je de tegeltjes zo mooi vindt. Hopelijk kijk je er nog vaak met een glimlach naar terug!

Mooi cadeau

Mooi cadeau! Ontvanger was er ook blij mee. Helaas wel door postnl het cadeau te laat moeten geven, ondanks extra betaald te hebben voor spoedlevering. (Dit lag bij postnl, niet bij stadsetrots).

2025幎7月16日

Stadsetrots からの回答

Wat fijn om te horen dat het cadeau in de smaak viel bij de ontvanger, daar doen we het voor! Jammer dat de bezorging door PostNL tegenviel, zeker als je speciaal voor spoedlevering hebt gekozen. Wat vervelend dat je hierdoor het cadeau later moest geven. Bedankt voor je begrip richting ons! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze webshop!😊

4daagse A4 poster

Had voor mijn man, die de 4dgs liep, een routeposter inclusief lijst besteld als aandenken. Werd mooi op tijd en al mooi ingepakt bezorgd.A4 poster zelf zag er ook prima uit!👌

2025幎7月18日

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit van het tegeltje, aanrader als je een persoonlijke herinnering van de 4Daagse wilt.

2025幎7月4日

Stadsetrots からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden! Super fijn dat het tegeltje zo goed in de smaak valt. 😊🏅

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。