Stadsetrots レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Buiten dat het een prachtige foto in lijst is; snelle reactie via Whatsapp en fijn eerlijk berichtje dat mijn bestelling iets langer duurde. Daarna ook nog persoonlijk berichtje toen hij verzonden wer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service nadat de tegeltjes maar niet bezorgd werden door Post NL. Nieuwe tegeltjes gemaakt die er echt super gaaf uitzien. Heel erg bedankt voor jullie geweldige service.❀

5぀星のうち5の評䟡

Cedeau werd kosteloos thuis bezorgd en de ontvangst nemers waren er erg blij mee. Zware vierdaagse gehad en dit cadeau gaat in hun nieuwe huis

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie via de app, vriendelijk, bestelling kon snel opgehaald worden. Kortom positief over dit bedrijf.

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. 自動車備品・アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Met Stadsetrots combineren we onze passie voor ondernemen met onze liefde voor de stad. Met onze kenmerkende stedelijke producten willen we mensen ook de kans geven om hun trots te laten zien voor hun stad of sportprestaties!​ We hebben producten ontwikkeld die van hoogwaardige kwaliteit zijn, waar jij trots op kan zijn!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goed aandenken na een sportieve activiteiten!

Na de halve marathon van Nijmegen is dit een leuk aandenken. Het feit van de snelle levering, zeer nette verpakking, en eenvoudige personalisatie maakt het een must have.

2025幎3月16日

Stadsetrots からの回答

Fijn om te horen dat je blij bent met het aandenken na de halve marathon van Nijmegen! We zijn blij dat de levering snel was, de verpakking netjes en de personalisatie makkelijk.

Bedankt voor je positieve review! Veel succes met je volgende sportieve doelen! :)

Top!

Hele goede service, mooie producten!

2025幎3月17日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze service als de producten 😊

Prima👍👍👍

Snelle levering. Zag er netjes verpakt uit. Leuke aanbieding. Goede kwaliteit van het product

2025幎3月21日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de verpakking en de kwaliteit van het product. We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! 😊👍

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, prettige communicatie en snelle levering.

2025幎2月10日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je positieve review, Bart! We waarderen je complimenten over onze service, communicatie en snelle levering. Heel veel plezier met de posters!

Snelle levering (2 dagen) en prettig

Snelle levering (2 dagen) en prettig app contact. Werd gewezen op verkeerd doorgeven van het adres en nog mooi aangepast

2025幎1月29日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je positieve review Jasper! We zijn blij om te horen dat de levering snel is verlopen en dat het contact prettig was. Heel veel plezier met de poster!

5぀星のうち5の評䟡

Geheel gepersonaliseerde kaart van halve van Egmond

Geheel gepersonaliseerde kaart van de 50ste editie van de halve marathon van Egmond mogen ontvangen. Was voor mij en onze dochter een mijlpaal:haar eerste en mij laatste maar wel samen 50 halve marathons 😄👊

2025幎1月12日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je review en wat een geweldige mijlpaal! Wat speciaal dat jullie samen maar liefst 50 halve marathons hebben gelopen op de 50e editie en nu dit ook nog hebben vastgelegd door een van onze posters! Gefeliciteerd nog met dit bijzondere moment, eentje om trots op te zijn!

Super service!!!

Als er 1 bedrijf is dat een goede review verdient dan is het Stadsetrots. Onze bestelde kaart van Nijmegen bleek niet helemaal naar onze wens en werd zonder pardon vervangen. Keurig ingepakt en verpakt. Iets om oprecht trots op te zijn.

2025幎1月20日

Beste Els,

Wat een prachtige review, bedankt voor je warme woorden! We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blij worden van onze producten. We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de vervanging van de poster.

Nogmaals bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de poster!

Zeer mooi schilderij

Heel mooie foto-poster ontvangen van Stadse Trots, Snelle levering, goed verpakt en ziet er degelijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel!

2025幎1月12日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de fotoposter. We streven er altijd naar om kwaliteit te leveren en te zorgen dat je bestelling veilig en snel aankomt. Veel plezier ermee en nogmaals dank voor je feedback! 😊

Prachtig schilderij van Stadse Trots

Vorige week een prachtig schilderij binnengekregen van Stadse Trots. Heel erg bij mee, het zat mooi ingepakt en is van zeer goede kwaliteit. Super bedankt!
Groetjes van een zeer tevreden klant!👍

2025幎1月14日

Stadsetrots からの回答

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! 😊 Fijn om te horen dat je zo blij bent met de poster. Geniet ervan en nogmaals bedankt voor je feedback! 👍

5぀星のうち5の評䟡

Ze zijn snel met reageren.

Ze zijn snel met reageren.
Het is hele mooie Stevenstoren, mooi ingelijst en verpakt.
Ben er zeer tevreden mee

2025幎1月10日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je mooie review Wilma! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de poster van de Sint Stevenstoren! Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

wij hebben dit stadion cadeau gegeven
omdat hij een necer is

wij hebben dit stadion cadeau gegeven aan onze zoon , hij was er heel blij me het hangt nu naast een nec shirt .
we hebben hem niet blijer kunnen maken als met dit cadeau hetis een echte necer.

2024幎12月30日

Beste Truus,
Wat mooi om te horen dat jullie zoon zo blij is met het cadeau. Het klinkt alsof hij een echte NEC-fan is en hoe bijzonder dat het stadion nu een mooie plek heeft naast zijn shirt. Bedankt en nog heel veel plezier met de poster!

Mooi product en behulpzaam

Posters op mooi dik papier. Zelfs de aanvraag voor een sportposter die niet op de site stond deden ze hun best om die te kunnen maken/drukken.

2024幎12月13日

Stadsetrots からの回答

Bedankt voor je mooie review Robert! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze posters en onze service. Veel plezier met de poster en hopelijk tot een volgende keer!

Super service!

Mooie poster werd snel geleverd! Prettig contact en hele goede service. Door mijn eigen schuld zat er helaas een foutje in de poster. Toen ik een nieuwe bestelde werd er pro-actief contact opgenomen en werd voorgesteld om tegemoet te komen in de prijs van de tweede bestelling. Ik was prettig verrast! Fijn dat er zo meegedacht werd.

2024幎11月26日

Stadsetrots からの回答

Hi Eva! Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de poster en onze service. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met je poster!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。