ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede Website, leuk is dat je op bestelbevestiging op wijn kunt klikken en je de wijn weer kunt bekijken op website. Communicatie over bezorgdag kon beter, heb zelf in mail moeten vragen wanneer. Werd... ãã£ãšèŠã
Zeer kundige advisering bij het zoeken van het juiste wijn cadeau. Daarnaast een plezierige beleving om aan de hand van de aanwezige wijnen verder te praten. Het is meer dan alleen maar even een flesj... ãã£ãšèŠã
Mijn naam is Van Kraaikamp, en niet Kraaykamp of Kraaikamp, bezorging zoals is afgesproken sedert lange tijd,in dozen van flessen en niet in dozen van 12 flessen, want die kan ik niet tillen. Mijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Stadswijnkelder Berns kent een vaste, maar ook groeiende klantenkring uit de regio. Tevens hebben bedrijven in de verre omtrek inmiddels de kracht van Stadswijnkelder Berns ontdekt: kwaliteit op het gebied van wijn en gedistilleerd met een goede en sne...
é£çµ¡å
Geerstraat 26, 6411 NR, Heerlen, ãªã©ã³ã
- stadswijnkelderberns.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helemaal tevreden
Goede informatie. Snelle procedure. Zorgzaam over de bestelling. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een aanrader.
Goede en vlotte levering vanâŠ
Goede en vlotte levering van kwaliteitswijnen.
Echt wel goed! ð
Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Prima verpakking. Snelle levering.
Dus: Top ! ððð
Super service
Super service. Altijd behulpzaam en vriendelijk.
Goede service en snelle levering
Vriendelijk en kundige bediening
Vriendelijk en kundige bediening. Groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle, vriendelijke en correcte levering.
Kennis van zaken!!
wijnenthousiast
Toen wij nog in Heerlen woonden, kwamen we graag persoonlijk in de winkel. Daarom zijn wij, nu op afstand, nog steeds klant van Berns en bestellen we via internet onze wijn en deze wordt 1 of uiterlijk 2 dagen daarna keurig door KPN bij ons thuis in Ede afgeleverd.
Kwaliteit bevalt ons eigenlijk altijd goed.
Maar, dat belet ons niet bij een incidenteel bezoek aan Heerlen even bij Folker en zijn collega's binnen te stappen.
Bestellingen gaan soepel en snel
Bestellingen gaan soepel en snel. Bij een vraag krijg je een duidelijk antwoord en een eventuele alternatief als er iets niet kan of aanwezig is.
adressering/bezorging
Mijn naam is Van Kraaikamp, en niet Kraaykamp of Kraaikamp,
bezorging zoals is afgesproken sedert lange tijd,in dozen van
flessen en niet in dozen van 12 flessen, want die kan ik niet tillen.
Mijn tevredenheid over Berns Wijnhandel moge blijken uit het feit dat ik sinds meer dan 40 jaar klant ben.
Goede service en kennis van zaken.
Goede service en kennis van zaken.
Een aanrader voor als je wijnen nodig hebt.
Zeer kundige advisering bij het zoekenâŠ
Zeer kundige advisering bij het zoeken van het juiste wijn cadeau. Daarnaast een plezierige beleving om aan de hand van de aanwezige wijnen verder te praten. Het is meer dan alleen maar even een flesje kopen.
Bezorging verliep zoals afgesproken
Bezorging verliep zoals afgesproken. Fijn om wijn te kunnen bestellen van een plaatselijke leverancier.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã