レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde egentlig en fin oplevelse, indtil jeg skulle betale – eller rettere sagt, efter jeg havde betalt. Personalet mente ikke, at jeg havde betalt og bad mig bevise det, samtidig med at tonen... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte stjerneskud og burger. Efter 40 minutters venten kommer tjeneren og siger de er ved at tilberede maden, men har glemt hvad vi skulle have (sÃ¥ vi mÃ¥ lave bestilling igen???) Da vi har ven... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hyggeligt sted men bliver trukket 260 kroner for to gin tonic om eftermiddagen. Bliver spurgt om hvilken gin det skal vÊre og jeg siger det er lige meget, hvorefter jeg bliver spurgt om husets gin? J... もっず芋る

1.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde egentlig en fin oplevelse

Personalet mente ikke, at jeg havde betalt og bad mig bevise det, samtidig med at tonen var ret ubehagelig og prÊget af attitude. Jeg forklarede flere gange, at betalingen var gennemfÞrt, men de virkede ikke interesserede i at tjekke deres eget system.
FÞrst til sidst valgte de at kigge efter – og selvfÞlgelig fremgik det, at jeg allerede havde betalt.
Det er en ret ubehagelig situation at blive sat i som kunde, når fejlen ligger hos stedet selv. Man forventer en mere professionel håndtering og en ordentlig tone.

2026幎4月15日

Tyveri!

Tyveri!
Man betaler for at have et bord, skal ud for at ryge men bliver afvist i dÞren. Man bliver bedt om at stille sig i kÞ og vente en time imens taksomeret kÞrer fordi ens dankort er tilkoblet i baren.
Yderst arrogant dÞrmand.

2025幎12月25日
5぀星のうち2の評䟡

Havde bestilt bord til spisning kl

Havde bestilt bord til spisning kl 18:00 vi sidder ved bordet de fÞrste 10 minutter uden noget menu eller drikkekort. Vi tager derfor fra nogle nÊrliggende borde.. efter 25-30 minutter af ankomst sidder vi stadig ved bordet og er ikke blevet tilset, en eneste gang. Ej heller gjort opmÊrksom pÃ¥ om man skal bestille i baren eller ej
 en person fra selvskabet gÃ¥r op for at bestille mad og drikke til os, men efter 10 minutter uden held med at fange nogen ansatte i baren vender vi om pÃ¥ hÊlen.
Aldrig nogensinde jeg skal spilde min tid på at vente på betjening der igen.
De får alligevel 2 stjerner for deres pool borde og reservation dertil fungerede som det skulle.

2025幎5月30日
5぀星のうち1の評䟡

Politiet gik ind i sagen

Var på stalden fredag 13-12-2024
Fik et poolbord og skulle aflever mit kÞrekort som sikkerhed.
Da der var 15 min tilbage af vores time pakkede vi sammen og gik op baren for og aflever kugler og kÞ.
Da der var mange mennesker spurgte vi flere gange personalet at vi gerne ville aflever for poolbord 2 men fik blot at vide vent til det bliver jeres tur.
25 min senere blev det vores tur og nu måtte vi betale for en time mere. Jeg sagde vi havde stoppet spillet 15 min fÞr tid og bare stået i baren og ventet så det var da ikke fair og betale for en time mere vi ikke havde spillet pool men svaret var bare ja det var jo Êrgerligt men betal
Under protester valgte jeg og betale det fulde belÞb.

LÊngere henne ved baren så jeg den unge bartender stå med en håndfuld kÞrekort som nogle udenlandske gÊster tog fotografier af med ders mobiltelefoner. Vi fik råbt bartenderen råbt an hvad han have gang i og det er mega ulovlig og vise fremmede fÞlesome oplysninger op lade dem tage billeder af kÞrekortene han regerede ikke. Vi gik derhen og bad ham stoppe og sagde vi ville anmelde han så stoppede han og sagde han ikke vidste det var ulovlig. Der efter forsvandt de mennesker der havde taget billeder. Vi var dybt rystet og gik derfra og blev enige om det var sidste gang vi har besÞgt dette sted.
Ca en time senere på vej hjem gik jeg forbi stedet igen og der stod to betjente lidt derfra og jeg kontakte dem og fortalte dem vores oplevelser lidt tidligere gode besluttede og gå ind og undersÞge sagen og jeg tilbÞd og gå med med det var ikke nÞdvendig sagde. De så jeg gik hjem.
Håber der kommer styr på sagerne hos stalden i Horsens jeg kommer der ikke mere.
Kim Petersen

2024幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Stor fodbold dag for mange

Stor fodbold dag for mange. Bl.a. Manchester City - Liverpool, samt FCK-FCM. Ingen forstÃ¥else for at ikke alle vil se engelsk fodbold. Ønskede sÃ¥gar at afbryde SIF-BIF for at se optakt til den engelske kamp. Men desvÊrre skulle alle skÊrme vise fÞrstnÊvnte kamp. Det er slut med at bold pÃ¥ stalden.

2022幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Helt igennem dårlig oplevelse.

Bestilte stjerneskud og burger.
Efter 40 minutters venten kommer tjeneren og siger de er ved at tilberede maden, men har glemt hvad vi skulle have (så vi må lave bestilling igen???)
Da vi har ventet over en time får vi maden. Jeg får en burger, hvor bÞffen er fuldstÊndig tÞrstegt og smager brÊndt, kartoflerne til er nÊsten ikke varme og meget tÞrre og kedelige. Stjerneskuddet bliver serveret på et stykke toastbrÞd som er brÊndt helt sort (men godt skjult under et tykt lag mayonnaise) salaten ovenpå har brune områder (det er simpelthen råddent !!)

2016幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig opvarmede mad, kan slet ikke anbefales

Stalden Kolding
BÞffen var ikke frisk, men bare en opvarmet fra frost eller kÞl. samme med deres bacon.
Pomfritterne var melet og ikke tilberedt nok.
Desuden fik vi vores hovedret 2 min efter vores forret så vi sad med det hele på en gang og maden blev koldt.
Ikke noget godt at sige overhovedet. Kan slet ikke anbefales til den pris.

2015幎9月2日
5぀星のうち1の評䟡

Kan ikke anbefales! TrÊsplinter i maden og uhÞflig betjening.

Var med min familie forbi "Stalden" 03-07-15.
Tjeneren havde travlt, det er også ok, og da vi efter bestilling, spurgte om hvor lang ventetid der var på maden, var svaret 20 min. .. Efter 45 minutter fik vi maden.. Min datter spurgte, om hun måtte bede om noget ekstra remoulade, og tjeneren oplyste os, at det kostede 10 kr. Vi indvilgede, men efter 10 minutter var den ekstra remoulade ikke kommet. Jeg var imidlertid kommet lÊngere i min egen burger, der havde en pind i midten, undrede mig meget over de små stykker trÊ, der befandt sig i bÞffen,bollen og resten af maden. Pinden var mast igennem burgeren og var flÊkket i små stykker, ikke ligefrem en rar oplevelse. Jeg oplyste tjeneren om dette, og hun fik en kollega til at tage sig af sagen. Hun sagde, de havde travlt fordi der var selskab inde i et af lokalerne, men erkendte at man ikke behÞvede lave mad med trÊsplinter i af den grund. Hun ville kompensere med gratis drikkevarer - ikke ligefrem nok, når man drikker vand til!! Da jeg så skulle betale, skulle jeg åbenbart betale fuld pris for burgeren med trÊsplinter, og efter meget klagen fik jeg 15% procent på regningen, på hele belÞbet, og en meget uhÞflig betjening, der smed min kvittering på disken og derefter vendte ryggen til. På trods af at jeg betalte- også for den dårlige mad.
Jeg kan ikke anbefale, at man lÊgger vejen forbi.

2015幎7月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ