Var pÃ¥ Mona Lisa den 22/4-26 .Sct JÞrgens Park i NÊstved - 2 pers. Vi fremviste straks vores medlemskort til Ãldresagen idet det stod pÃ¥ et skilt ved baren at - det skulle man straks for at fÃ¥ "rab... ãã£ãšèŠã
Mona lisa nÊstved. Vi holdt julefrokost d 4 december 2021 Vi hentede maden og fik deres julefrokost.. 1 stjerne for deres laksriette det var det eneste vi var godt tilfredse med.. Alt andet va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var indbudt til nonfirmationsfest med 3 retters menu i buffet pÃ¥ Mona Lisa i NÊstved. Fine lokaler, sÞde og venlige tjenere. MEN hasselback kartoflerne var rÃ¥ indeni og der var ikke nok dessert til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sct JÞrgens park 34, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- Mona@restaurant-monalisa.dk
- www.restaurant-monalisa.dk
TÞr steg og voldstegte ben
Var på Mona Lisa den 22/4-26 .Sct JÞrgens Park i NÊstved - 2 pers.
Vi fremviste straks vores medlemskort til Ãldresagen idet det stod pÃ¥ et skilt ved baren at - det skulle man straks for at fÃ¥ "rabatten".
Vi havde bestilt colorado steg til kl 18 30 og den blev fÞrst serveret kl 19 efter flere henvendelser !!! OG uden bagt kartoffel som vi mÃ¥tte spÞrge efter - et kvarter senere fik vi hver EN KVART kartoffel!! - Stegen kun rÞd i den ene ende den anden var TÃR - tilhÞrende
spareribs var stegt sÃ¥ hÃ¥rdt at de knasede og var tÞrre og sten hÃ¥rde - det smagte som om de havde vÊre serveret mange gange fÞr - Sikkert rigtigt da jeg kun spiste 1 og min kone rÞrte dem slet ikke. OG 2rabatten" for medlem af Ãldresagen - ikke at se pÃ¥ regningen!! - ÃV
Vi var et selskab pÃ¥8 personer somâŠ
Vi var et selskab pÃ¥8 personer som bestilte bÞrne burger som var sÃ¥ sorte pÃ¥ bollen at vi bad om nye sÃ¥ kom de ind efter de havde vÊret i Micro ovnð€¢ vi bad atter om nye og kÞdet i bÞffen lugtede fÊltð³resten fik Colorado steak som var sÃ¥ sejt og ikke til at skÊre ud med den slÞve kniv og spareribsene var kolde og smagte ikke af en skidð€¢til dessert pandekager som svÞmmede i fedtstof og ganske uspiselige ð¡her kommer vi ikke igen
FÞrste . Sidste og eneste gang , jeg har vÊret der .
Var på Mona Lisa den 14/2-26 .sct jÞrgens park i NÊstved.
Min kÊreste havde inviteret mig og min datter ud af spise og han valgte Mona Lisa .
Jeg fik asparges suppe til forret den var ok men inden man havde spist op ,smagte aspargesene mere og mere syrlige så var i tvivl om suppen egentlig var frisk .
Så blev der serveret Colorado steak inkl spareribs. Det kommer ind på et spÊkbrÊt, der er ingen pynt som ligesom gÞr det appetitligt og indbydende. KÞdet er ikke en steak men en lille steg , gennemstegt i den ene ende og blÞd rÞd i den anden . Lige rå nok og havde den vÊret en tand mere rÞd skulle vi ikke have haft noget .
Bearnaisesaucen ( kommer fra spand ) bestilt fra hÞrkram sikkert , en tyk , syrlig omgang uspiselig sauce . Vores bagte kartoffel sådan halv lun ikke mere end det . Min datters kylling burger , brÊndt af , pomfritterne sådan ok men kunne godt have fået en tand mere . RÞdvin saucen , var det bedste af det hele .
Spareribsene , vild seje , halv kolde , kunne nÊsten ikke skille dem ad med fingrene . Ingen vådservietter til efter spareribsene og de har ikk toilet adgang i restauranten.
Tjeneren nÊvnte ikke at der hÞrte salat buffet med til retten så det fik vi ikke men også lige meget da den ser ynkelig ud oppe ved siden af desken .
Ikke de 700 et eller andet kr vÊrd , var pÊnt skuffet og fÞlte det var penge lige ud af vinduet . Ville heller på restaurant puket eller wok n chop sticks i NÊstved . For kommer aldrig på Mona Lisa igen . For det er ikke pengene vÊrd .
Vi var fire der spiste Colorado steakâŠ
Vi var fire der spiste Colorado steak samt barbecue ben. Virkelig ringe mad. Stegen var kun sener og svÊr at tygge. Kun pomfrits var egentlig okay.
Julefrokost med badedyrene
9-12-2025
Julefrokost med badedyrene og der var lagt op til en rigtig hyggelig aften og det var kun det gode selskab der gjorde at aften der kunne fÃ¥ en til at grine over situationen der var bestilt hÞj belastning smÞrrebrÞd som vil fÃ¥ en vÊre smÞrrebrÞd.s jomfruer til at krÞlle tÊre over sÃ¥ dÃ¥rlig udfÞrelse at kalde hÃ¥ndmadder for hÞj belagt smÞrrebrÞd er en hÃ¥rd med faget . Der efter fik vi serveret 2 slags ost med en lille krumme kurv af noget der lignede raster fra et morgen bord hvor de desvÊrre ogsÃ¥ viste sig at de meget knÊkket knÊkbrÞd og kiks var harske i smagen ville Þnske man kunne give dem nul stjerner en total skuffelse ððŒððŒððŒððŒ
Super godt valgflÊsk
Super godt valgflÊsk, persillesovsen smagte rigtig godt og salatbaren var super finð
Vi holdt en mindestund efter enâŠ
Vi holdt en mindestund efter en begravelse og havde bestilt buffé med 3 slags pålÊg og 2 x ost. ALDRIG har jeg oplevet så ringe betjening og så lidt mad. Vi var 37 personer, og umiddelbart vil jeg mene, at der max var mad til 15 personer. Desuden havde vi tilkÞbt småkager til en pris af 18 kr pr. person. Der var IKKE småkager til alle ! Ved vores 6-personers bord lå 4 småkager i en skål. Restauranten Þdelagde totalt mindestunden, og folk gik derfra med et indtryk af tarvelig bespisning. Kan kun fraråde at benytte restauranten , det vÊrste jeg nogensinde har oplevet !!
Ringe pålÊgsbord
Vi var samlet efter bisÊttelse, hvor vi var omkring 40 personer, det var det ringeste pålÊgs bord, jeg lÊnge havde set, manglende opfyldning og meget kedelig anretning. Ingen anbefalinger herfra
FÞrste sidste og eneste besÞg
FÞrste sidste og eneste besÞg. Da vi har ventet på personalet kommer ned og tager imod bestilling, vÊlger jeg efter et kvarter at gå op og sige vi er klar til at bestille.
Vi starter ud med at bede om rent bestik og tallerkener. Herefter bestiller vi drikkevarer og deres ad libitum steg og ben.
Drikkevarerne kommer forholdsvis hurtigt.. Der går 20 minutter fÞr maden kommer.
Stegen var skåret forkert, hvilket gjorde den nÊsten umulig at tygge. Vi forsÞger at skÊre modsat, men det er nÊsten os en umulig opgave da kniven vi har fået til stegen er ligeså slÞv som at skÊre med en ske. Vi beder om en ny kniv, får en der er ligeså slÞv.
Tjenerne findes kun i baren, cirkulere ikke rundt og er ikke opmÊrksomme på kunderne. En kommer dog ned og spÞrger indtil om alt er ok, vi beder om en ny omgang - her går 20 minutter fÞr vi får klasket en tallerken med halv lune ben ovenpå det resterende stykke steg der ligger tilbage på skÊrebrÊttet og pomfritterne kommer 10 minutter efter. Man kan ikke klage over servicen - for den er der slet ikke.
Vi kommer ikke igen og vil ikke anbefale det til andre.
Mig og min kÊreste og 12 gÊster vi overâŠ
Mig og min kÊreste og 12 gÊster vi over og spise i lÞrdags og nÞj hvor smagt det bare godt og var man ikk medt var det ens egen skyld det er ikk sidste gang vi kommer på Mona Lisa
Den klammeste buffet jeg harâŠ
Den klammeste buffet jeg har oplevet.Der var flere forskellige slags stegt flÊsk, persillesovs og ris med butterchicken. Alt var nÊrmes koldt, persillesovsen var som grÞd med en mÊrkelig brun farve og smagte kun af salt og bouillon. âPersillenâ der var i var brun frysetÞrret og smagte ikke af persille. Alle fadene havde indtÞrret mad pÃ¥ siderne og risene var kolde og vÃ¥de(Dem der var tilbage). Kartoflerne smagte som melede bagekartofler der var skÃ¥ret i kvarte. Alt i alt en mega kedelig oplevelse og syntes vi havde spildt 350 kr.
Perfekt SÞskendetur
Perfekt SÞskendetur
Dejlig mad, tjener der kan give lidt igen, men dog stadig svare pÊnt på på alt, var klar med tandstikker da vi sad og tÊnkte på hvordan det sidste kÞd skulle.... ja det skete ikke vi måtte overgive os. dog fik han solgt et par desserter
NÃ¥r i kommer ind i restaurant MonalisaâŠ
Når i kommer ind i restaurant Monalisa så bare vend jer om og gå ud og gå til hÞjre og gå ind i Cafe Pyramiden meget bedre og meget sÞder personale.

God Buffet
Vi var hos jer til stegt flÊsk buffet. med 3 slags flÞsk, farsbrÞd, fiskefillet og stort udvalg af tilbehÞr samt salatbuffet.
Super service fra Alle i jeres team.
Vi vil varmt anbefale jer og kommer gerne igen
Et stort plus hvis du er medlem af Êldresagen får man rabat på maden, bare husk at vise dit kort når Du ankommer :)
.Jeg har aldrig oplevet mere ringe julefrokost
.Jeg har aldrig oplevet mere ringe julefrokost end den vi fik serveres hos jer D: 30 nov var jeg med familien afsted til julefrokost hos jer, og jeg har aldrig oplevet noget vÊrre end de I formået at servere. Så aldrig laksen, fiskefilerne helt klart fra en pose et sted, som selv jeg kunne have gjort bedre-- det blev ikke bedre da de lune retter kom ind- ÊbleflÊsk hvor det var bacon med Êbler, branket sovs og kartofler der var total smadret ud, hverken medister eller frikadellerne smagt af noget som helst ude over at vÊre brÊndt lettere på, Leverpostejen var kold og kedelig. Heller ikke serveringen var sÊrlig heldig, både vores Þl og snaps blev glemt, og den der kom senere måtte gentage sin bestilling på drikke vare. Den samlet pris på dette ringe arrangement på 8 personer PRIS 3000 kr Jeg er dybt berÞrt at mit familien medlem måtte betale så meget for så ringe service.
Så helt klart hold jer vÊk .

Virkelig skuffende
Virkelig skuffende oplevelse. Den bÞf der skulle vÊre gennemstegt, var lyserÞd indeni. Til bÞf bearnaise fik vi kold sovs og bad derfor om en ny varm en, hvor vi fik endnu en kold sovs tilbage. Derudover var der et langt sort hår i den hjemmelavet burger og ingen af pigerne der bestilte maden, har sort eller mÞrkt hår. Kan ikke anbefales.

Restaurant Monalisa ããã®åç
Maden er rigtig god, hvis man er til rigtig mad, og ikke det der uspiselige MICHELIN ting!!
En mega god / glad betjening, Extrem god mad, hvis man elsker god mad. Det er meget lÊnge siden jeg har fået så god mad!! ( det må i ikke sige til min kone )

Restaurant Monalisa ããã®åç
Her kommer vi ikke igen.
Vi kontaktede restauranten for bordbestilling, det er fÞrste gang, at jeg ved min henvendelse blev spurgt om, hvad skal i have at spise ? ?
Vi bestilte wienerschnitzel og en halv flaske rose vin.
Tjeneren kom lidt efter, og meddelte at vinen var lidt forsinket ??
Vi kunne herefter konstatere, at en medarbejder gik i
365 og kÞbte en flaske rose til 49 kr., og solgte den halve til os for 125 kr.
problemet her, at det ikke var den rose de reklamerede med på vinmenuen.
Ãrterne var kÞlige indeni og slet gennem varm.
Alt i alt var det en kedelig oplevelse hele vejen igennem, og jeg vil på ingen måde rekommandere dette sted til venner og bekendte.
Maden var som sådan godt nok MEN...
Maden var som sådan godt nok. Dog var det en mega slÞv tjener der var der. Vi blev ikke spurgt om hvordan bÞffen skulle steges, og vÊrst var det at da vi var fÊrdige sad vi i over en halv time og snakkede, fÞr han kom og tog tallerkene. Men INTET om om vi evt ville have kaffe og kage som faktisk var tiltÊnkt. Så de går åbenbart ikke ind for "mer salg". Og det med at tage af, er de også slÞve til, fordi den lille familie som gik da vi kom, alt deres stod stadig på bordet da vi gik. Og det var bestemt ikke fordi tjeneren havde travlt, fordi der sad kun et par mere. Så efter den oplevelse tror jeg vi holder os til pyramide hvilket faktisk er lidt Êrgerligt, da man gerne ville vÊre stÞttende overfor de restauranter der ligger her i centeret. Men der skal ydes for at gÊsterne kan nyde.

Kedeligt og smagslÞset mad
Personalet var venlige.
Maden var lunken. Det paneret flÊsk smagte som om det havde vÊret i nÊrheden/ ligget samme med fiskefilet.
Persillesovsen smagte ikke af persillesovs, men af grÞnsags bouillon. Alt i alt, var det virkelig dårligt og smagte ikke som stegt flÊsk med persille sovs.
En i personalet som bl.a. ryder af bordene, kan man se bar numse på, når han laver noget.
Der er meget larm af fjolleri fra kÞkkenet. .