STAS picture hanging systems レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zelf vergeten schroeven bij te bestellen, maar deze werden alsnog nageleverd. Op mails werd vlot geantwoord. Goede service!

5つ星のうち5の評価

We zijn super blij met het resultaat. De installatie was simpel en we hebben het hele systeem zelf kunnen plaatsen zonder professionele hulp. Nu kunnen we onze kunstwerken ophangen zonder gaten in de... もっと見る

企業情報

1. 卸売業者

当該企業による記述

Schilderij ophangen? Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Voor elke situatie een passend ophangsysteem!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Maten waren onduidelijk en dus…

Maten waren onduidelijk en dus verkeerde bezorgd. Vervolgens een omslachtig retoursysteem waarbij je zoveel moet doen dat je het bijna wilt laten zitten. Hoe kan het dat het bij andere bedrijven zoveel makkelijker is?

2026年9月4日
5つ星のうち5の評価

Na 16 jaar was 1 van de armaturen…

Na 16 jaar was 1 van de armaturen kapot. De nieuwe werd super snel geleverd. Nu bleek deze iets korter te zijn, dan de bestaande armaturen. Na overleg werd aangeboden om de overige 3 armaturen voor de helft van de prijs ook te vervangen. Stas neemt de verzendkosten op zich.
Uiteindelijk heb ik zelf van dit aanbod afgezien en heb alles gelaten zoals het was.
Toch super bedankt voor het mee denken en het aanbod.

2026年8月27日
5つ星のうち4の評価

Snelle levering, mooi en goed product.
Makkelijke montage en op te laden.
Alleen zie je de leds apart in plaats van 1 strip die wij gehoopt/verwacht hadden.

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Ik was op zoek naar een oplossing die…

Ik was op zoek naar een oplossing die nog niet standaard bestaat en heb daarom contact opgenomen voor advies. Helaas kreeg ik als reactie dat men “geen idee had of het werkt” en dat ik het zelf maar moest proberen. Ook werd aangegeven dat ze hier geen ervaring mee hebben en mij daarom niet konden helpen.

Dat is juist het moment waarop je als leverancier waarde kunt toevoegen. Erg teleurstellend dat er niet werd meegedacht of naar een oplossing werd gezocht

2026年4月8日

Eindstops schilderijrail

Ik had eindstops besteld voor mijn schilderijrails. Dit bleek niet de goeie maat te zijn. Contact gehad met Stas en zij hebben mij gratis na overleg van een foto van mijn rails nieuwe eindstops toegestuurd! Heel coulant, super!!!

2026年3月12日
5つ星のうち5の評価

Dit zouden we zo weer doen

Hoewel we geen afspraak hadden werden we ontvangen in de showroom en erg goed en prettig geadviseerd. We zochten een mooi ophangsysteem voor Buurthuis de Ronde en we zijn zeer goed geslaagd.
We hadden geluk dat de monteur al binnen enkele dagen kon komen voor de installatie, nou dat ging supersnel.
We zijn heel erg blij met het gekozen systeem en de uitvoering.

2026年1月23日

Alle oplossingen voor hangwerk

Had een zwaar schilderwerk in een horrid lijst waar het ophangsysteem té zwak voor bleek. Gelukkig verschillende oplossingen bij STAS gevonden. Schilderij hangt perfect!

2026年1月19日

Super geholpen!

Super geholpen door de klantenservice! Stap voor stap begeleid door de website zodat we straks precies hebben waar we naar op zoek waren :-)

2026年1月15日

Trustpilot エクスペリエンス