STAS picture hanging systems レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zelf vergeten schroeven bij te bestellen, maar deze werden alsnog nageleverd. Op mails werd vlot geantwoord. Goede service!

5぀星のうち5の評䟡

Na 16 jaar was 1 van de armaturen kapot. De nieuwe werd super snel geleverd. Nu bleek deze iets korter te zijn, dan de bestaande armaturen. Na overleg werd aangeboden om de overige 3 armaturen voor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maten waren onduidelijk en dus verkeerde bezorgd. Vervolgens een omslachtig retoursysteem waarbij je zoveel moet doen dat je het bijna wilt laten zitten. Hoe kan het dat het bij andere bedrijven zovee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn super blij met het resultaat. De installatie was simpel en we hebben het hele systeem zelf kunnen plaatsen zonder professionele hulp. Nu kunnen we onze kunstwerken ophangen zonder gaten in de... もっず芋る

䌁業情報

1. 卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Schilderij ophangen? Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Voor elke situatie een passend ophangsysteem!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Gratis service

Alweer enige tijd geleden is het Stas ophangsysteem inclusief verlichting bij ons gemonteerd. Het systeem is heel eenvoud te bedienen met een app. Helaas is door omstandigheden de telefoon waarop de app staat niet meer in gebruik. Daardoor konden aanpassingen niet meer gemaakt worden. Mij lukte het niet om op een nieuwe telefoon de app goed werkend te krijgen. Gelukkig ging de service van Stas zo ver dat een medewerker van Stas langs is gekomen en gratis het probleem heeft opgelost.

2025幎12月17日

Goede service en nazorg.

Goede service en nazorg.

De bestelde connector om 2 rails elektrisch met elkaar te verbinden kon fysiek niet goed worden geplaatst door verkeerd om gemonteerde railstekkers. Na contact werd dit zeer snel en correct opgeloste zoals je ook hoopt. Uiteindelijk een goed werkende connector gekregen waardoor schilderijen weer mooi verlicht zijn.

2025幎11月6日

Prima service en nazorg

Na uitgebreide voorlichting en advisering liet ik bijna overal in mijn woning een Stas ophangsysteem monteren (prorail en multirail) en dit naar volle tevredenheid. Goede prijs-kwaliteitverhouding ook.
De multirail in de woonkamer werd voorzien van Wi-Fi gestuurde led spots, waarmee voor elk schilderij afzonderlijk de optimale lichtsterkte en warmte kan worden ingesteld.
Het resultaat is zo sfeervol dat ik spots nu ook als hoofdverlichting gebruik.
De service en nazorg vond en vind ik buitengewoon goed.

2025幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Merce da 700 euro mai arrivata

Merce da 700 euro mai arrivata , non rispondo alle mail, nessun rimborso dopo 20 giorni.

2025幎9月12日
STAS picture hanging systems ロゎ

STAS picture hanging systems からの回答

Hi Mr. Di Nucci,

We’re truly sorry for your experience and understand your frustration. We have replied to your messages and, as of today, we have not yet received the returned parcel. As soon as we receive it, we will process the refund immediately. The delivery issue with the carrier was of course not our intention, and we deeply regret the inconvenience caused.

We kindly note that posting multiple negative reviews is not a fair reflection of the situation. Our aim is always to resolve matters constructively, and we invite you to contact us directly at webshop@stas.nl with your order details so we can assist you as quickly as possible.

Thank you.
STAS team

5぀星のうち4の評䟡

Mooi systeem

Mooi systeem. Het kost even wat moeite om de rail op te hangen. Die klikte er niet zo makkelijk op als in de instructie-filmpjes, maar met een rubberen hamer konden we hem er wel op tikken. Als het eenmaal hangt werkt het heel makkelijk en ziet er goed uit!

2025幎9月13日
5぀星のうち2の評䟡

Ik las recensies en dacht en toen de factuur arriveerde, was ik onaangenaam verrastdat het een

Ik las recensies en dacht dat het een goed idee zou zijn om te investeren in iets dat van betere kwaliteit leek. Maar het product is niets bijzonders. De schilderijhanger houdt veel soorten schilderijen niet goed vast. De service om hem te installeren was vrij duur! 275,00 om twee rails te bevestigen, en toen de factuur arriveerde, was ik onaangenaam verrast, want bovenop die 275,00 kwam er ook nog eens belasting. Waarom werd mij dit niet verteld toen ik de offerte aanvroeg?

2025幎8月6日
STAS picture hanging systems ロゎ

STAS picture hanging systems からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ophangsysteem en de installatie niet aan uw verwachtingen voldoen.

Wat betreft de montagekosten: in onze eerdere e-mailcommunicatie is aangegeven dat het bedrag van €275,00 exclusief btw was. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn bij het ontvangen van de factuur, en nemen uw opmerking mee om onze communicatie hierover in de toekomst nog duidelijker te maken. Ondanks vermelding hiervan in eerdere mailwisselingen. Wij betreuren het dan ook, dat u dit niet eerst aan ons kenbaar maakt alvorens het plaatsen van een review.

Wat betreft het ophangen van de schilderijen: we denken graag met u mee om dit goed op te lossen. Graag ontvangen we enkele foto's van hoe de schilderijen momenteel hangen en wat er precies niet goed werkt. U kunt deze sturen naar webshop@stas.nl. We kijken dan graag met u mee naar een passende oplossing.

Met vriendelijk groet,
STAS team