I am really grateful for how easy the team at Statum has made my entire hiring process. My phone screening with Ena was very pleasant, as she is just delightful! She helped me throughout the whole p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har været igennem flere rekrutteringsforløb med bla. Frederik, Ena og Nicolai fra Statum som var både meget professionelle og effektive. De var venlige og meget serviceminded og overholdt aftaler... もっと見る
Rigtig fin oplevelse med Statum. De var professionelle og effektive. Cille, som jeg havde mest kontakt med derinde fra, var venlig, overholdt vores aftaler og sørgede for altid at følge op. Hvis... もっと見る
It's a refreshing experience dealing with people, Anne Nielsen in my case, who've done their homework and give you great value for your time. She was able to answer any question I had and even added s... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Statum er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har specialiseret sig i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle rekrutteringsprocesser, hvilket sikrer alle en hurtig og effektiv rekrutteringsproces.
Købmagergade 22, 3. sal, 1150, København K, デンマーク
- 71 96 96 70
- info@statum.dk
- statum.dk
Yderst tilfreds
Vi har for få måneder siden indledt et samarbejde med Statum, og der er allerede gennemført to rekrutteringer. Statum har været rigtig gode til at matche profiler til vores konkrete behov - trods vi har været ret krævende.
Dialogen er god og effektiv - og Statum arbejder meget professionelt.
Vi kan varmt anbefale Statum - dog helst ikke til vores konkurrenter :)
Jeg kan kun være tilfreds med Statum
Jeg kan kun være tilfreds med Statum. De har sørget for at jeg kom til to samtaler og har hele tiden været søde til at følge op efter.
At jeg også gik derfra med et job, gør jo kun det hele lidt bedre. :)
Stor ros her fra.
Fremragende arbejde
Vi er en hurtigt voksende tech-virksomhed, og skulle derfor hurtigt udvide vores salgsteam med nye salgskonsulenter. Efter en måned med en rekrutteringsproces, der fjernede fokus fra mine driftsopgaver faldt jeg over STATUM. Deres platform og digitale approach til et rekrutteringsforløb faldt i harmoni med vores egne ambitioner om at digitalisere gamle processer. Jeg købte et klippekort med tre jobsamtaler med det formål at ansætte den bedste af de tre kandidater. De første to kandidater jeg matchede med var dog så spot-on, at jeg endte med at ansætte dem begge. Vi har altså fået to ansættelser og har stadig et klip tilbage. STATUM vil fremadrettet være vores go-to platform, når vi skal ansætte nye salgskonsulenter
- André Clement, Co-Founder & Salgschef i Penneo.com
STATUM ramte hovedet på sømmet med den første kandidat
"STATUM startede ud med at lave en kulturtest på vores virksomhed for at se, hvilken personlighed vi burde ansatte. Det 'filter' betød, at STATUM ramte hovedet på sømmet med den første kandidat de sendte til samtale.”
Jeg vil gerne lige dele min succes …
Jeg vil gerne lige dele min succes historie med andre der skulle komme i kontakt med STATUM.
Jeg blev kontaktet af 2 søde fyre fra Statum, de ville følge op på den profil jeg aldrig nåede at oprette færdig.
Ved at tage den dialog med mig over telefonen fandt de hurtigt ud af hvilket job jeg var på udkig efter, og samme aften havde de fundet en løsning.
Allerede dagen efter havde de haft taget kontakt med den virksomhed som søgte en kandidat, og havde derfor sat mig op til en job samtale til dagen efter.
Jobsamtalen gik super fint fordi jeg på forhånd vidste hvad det var for et job, vidste hvad de forventede af mig og ja vidste hvad jeg gik ind til, og det samme med det samme gældende den anden vej, hvilket resulteret i at samme dag takkede jeg pænt ja til jobbet, og startede blot 3 dage derefter i den nye stilling.
I deres branche møder man tit nogle der ikke er gode til at matche kandidaten og virksomheden, og samtidig at gå på i det helt ned i mindste detalje. Men de klarer de til punkt og prikke, altså jeg snakkede fx. i telefon med den efter klokken 20.00 om aftenen.
Jeg kan kun anbefale Statum.
Statum leverer
Jeg ble kontaktet av Kristoffer i Statum, da de hadde en stilling som passet min preferanse og kompetanse. Etter noen gode møter med den aktuelle virksomheten endte det med ny jobb for meg. Kristoffer har hatt evne til å forstå både mine og virksomhetens behov og ønsker. Han har vært en sterk støttespiller under hele prosessen. Både før, under og etter jobbsamtalen.
Jeg føler meg ydmyk og taknemmelig for den hjelp, trygghet og støtte jeg har fått under hele forløpet. De har vært gode til å forstå min personlige profil. Etter min erfaring kan jeg kun anbefale Statum på det sterkeste.
Kan klart anbefales!
STATUM har hjulpet mig med at finde mit drømme job, hvilket jeg sætter enorm stor pris på. Utrolig kompetente medarbejder, og er ivrige efter at hjælpe dig.
Jeg anbefaler STATUM til dig som vil have en karriere indenfor salg og markedsføring.
.STATUM
.STATUM
Statum helped me get my new job in Penneo. Without STATUM, I would never have known that Penneo was looking for a candidate like me.
One of my favorite things about Statum, is how they followed-up on my case, even after I got the job offer. They really follow through.
The colleagues that I have been in contact with at STATUM, have always been approachable and professional in their dialogue with me.
Dejlige imødekommende mennesker
Dejlige imødekommende mennesker!
Jeg stod og manglede en praktik plads og de var over det med det samme! Hurtigere svar og fik hurtigt sat møder op. Kan kun anbefale STATUM til andre jobsøgende! Stort bifald herfra 👏🏼
Fik drømmejobbet med hjælp fra STATUM
Lasse har hjulpet mig og jeg fik det job jeg blev anbefalet.
Meget professionelt, meget venlig, lyttende, hjælpsom og god service fra Lasse.
Kan ikke takke Lasse nok for sin hjælp, og jeg fik drømmejobbet.
Anbefaler MEGET og kontakte STATUM.
1000 tak Lasse & STATUM for jeres hjælp.
Professionalisme til fingerspidserne
Utrolig kompetente medarbejdere der brænder for at hjælpe. Super service og gode match. Man kan mærke det er en virksomhed som vil frem over stepperne - Det er jeg sikker på de lykkes med.
Jeg vil til hver en tid anbefale STATUM.dk til venner og bekendte.
Velforberedt og professionelt arbejde
Først og fremmest, vil jeg gerne sige mange tak til Statum for en rigtig god oplevelse med henblik på min ansættelse i mit nye arbejde.
Jeg synes, at det har været et godt, hurtigt og virkeligt brugbart forløb, hvor Statum har udført et meget velforberedt og professionelt arbejde - hvilke også har resulteret i, at jeg har fået et nyt arbejde, som jeg er meget glad for.
Jeg kan varmt anbefale Statum til alle, der har brug for lidt hjælp til at finde et nyt og passende arbejde.
Hjalp mig med at finde min …
Hjalp mig med at finde min praktikplads. De har været gode til at hjælpe samt svare på spørgsmål. Herunder bør det nævnes, at de står tilrådighed døgnet rundt og har interesse i en.
Kan klart anbefale Statum!
Jeg blev kontaktet af Statum via linkedIn og havde flere telefonsamtaler med dem, hvor de lyttede meget til hvad jeg gerne ville. Ud fra det fandt de virksomheder, der var interesserede i min profil, og efter bare anden jobsamtale, har jeg fået et job, der passer lige på det jeg gerne vil!
Det har bestemt været en positiv oplevelse, at være i kontakt med Statum, og de har hjulpet mig videre i min karriere!
STATUM har hjulpet mig med at finde en …
STATUM har hjulpet mig med at finde en praktikplads i forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom. De har været hjælpsomme og nemme at snakke med.
Tak.
Jeg har haft et meget personligt og …
Jeg har haft et meget personligt og atypisk forløb med Statum. - jeg føler de behandlede min sag meget anderledes end jeg forventede et rekureringsbereau ville. De har leveret præcis den vejledning jeg havde brug for, og klædte med super godt på til samtalerne med arbejdsgiveren.
10/10 would recommend.
STATUM hjalp mig med at finde en praktikplads
STATUM hjalp mig med at finde en praktikplads i forbindelse med min uddannelse som handelsøkonom. Jeg starter d. 1 august 2017 og glæder mig meget til at møde mine nye kollegaer. Super god hjælp og kommunikation fra STATUMs side af - der er ikke en finger at sætte på dem.
Et professionelt bureau!
Lasse fra STATUM skrev til mig om jeg var interesseret i en specifik stilling. Dog sad jeg i Spanien på daværende tidspunkt med et arbejde, men efter en længere samtale med Lasse rejste jeg til Danmark. En uge efter har jeg fået jobbet, som Lasse anbefalede. STATUM er så kompetente, lytter til dig og er meget fokuseret på, at du skal have et job, der passer til netop dig.
Tusind tak til Lasse & STATUM!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。