Jeg er meget overrasket over den sÃ¥ fantastisk gode service jeg har fÃ¥et. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dÃ¥rligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udlÞbet. St... ãã£ãšèŠã
StayOnline A/SÂ
Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... ãã£ãšèŠã
Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fÃ¥et meget kompetent hjÊlp af Thomas gennem adskillige Ã¥r. Tidligere i HÞrsholm, og nu i HillerÞd. Han er meget vidende og... ãã£ãšèŠã
Gutterne i StayOnline à rhus kan virkelig hjÊlpe en i nÞd ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetvÊrk hvilket var et kÊmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... ãã£ãšèŠã
- é»åæ©åšä¿®çåº
- ããœã³ã³ä¿®çãµãŒãã¹
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- é»è©±ä¿®çæ¥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er kÞbt og har du tilkÞbt AppleCare+, håndtere vi selvfÞlgelig også dette. Vi ved, hvor afhÊngig du er af din smartphone og computer. Derfor sÊtter vi en Êre i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår lÞbende trÊning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som vÊskerenser elektronik.
Gefionsvej 6C, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@stayonline.dk
- stayonline.dk
Den bedste service jeg har fået lÊnge
Den bedste service jeg har fået lÊnge. De svare hurtigt og behjÊlpeligt. Nem at komme i kontakt med og på Alm sms, har sjÊldent oplevet nogen gÞre så meget for den gode service - få fikset jeres telefon her!!!!
#Aarhus
Super hurtig reparation af IPhone
Super hurtig reparation af IPhone - kun positivt herfra .
Fantastisk..tak for hjÊlpen
Fantastisk god og venlig kundeoplevelse
Fantastisk god og venlig kundeoplevelse. Meget imÞdekommende også for en ikke IT kyndig !
SUPERB KUNDESERVICE Jeg har kun rosende ord til de yderstâŠ
Jeg har kun rosende ord til de yderst kompetente og professionelle medarbejdere hos StayOnline i FiolstrÊde.
Jeg var inde for at skifte batteriet på min IPhone, og da jeg kom hjem virkede mit face-id ikke.
Jeg tog tilbage til butikken, hvor de dygtige medarbejdere med det samme tilbÞd mig at skifte TrueDepth kameraet.
Dette gjorde de så snart, at de havde fået det bestilte kamera hjem, men desvÊrre virkede face-id stadig ikke.
Til min store overraskelse tilbÞd de mig en spritny telefon uden omkostninger.
Det kalder jeg KLASSE SERVICE!!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til StayOnline i FiolstrÊde.
Kudos til de dygtige medarbejdereððð» ðððððððððð
Hurtige med hÞj service
Jeg var en Fredag nede med min Ipad Pro da skÊrmen poppede ud pga. batteriet.
De tog imod den og Mandagen efter weekenden var en ny ipad klar til afhentning.
Jeg fik en ombytning af Ipadden til en rigtig god pris. Jeg er super tilfreds og kan klart anbefale StayOnline til alle andre.
Super god og effektiv betjening
Super god og effektiv betjening. Fik diagnosticeret min MacBook og den kom op og kÞre igen, på 15 minutter, kvit og frit. Varm anbefaling herfra
Ekstrem god service
Jeg har modtaget en. ekstrem god service. Venlig, imÞdekommende og meget professionel behandling. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Tak mvh Andreas
reel god samtale ved indlevering
reel god samtale ved indlevering. god information om problem med iphone. god og yderst hurtig reperation.
StayOnline i HillerÞd
StayOnline i HillerÞd
Fantastisk butik, kom ind fra gaden og wupti havde de lavet min telefon Tusind tak for jer
HUMAC var totalt handlingslammet, men Casper fra StayOnline fik lÞst problemet!
Jeg havde fÞrst nogen problemer med en reparation, mest af alt grundet forkert information fra HUMACs ekspedienter.
Kort sagt blev en åbenbar og synlig fejl konstateret af en HUMAC medarbejder, og i samme ombÊring skulle der ses på noget med hÞjtalerne. Det viste sig at der sad stÞv på hÞjtalerne, men tastaturfejlen blev alligevel ikke betragtet som en fejl, trods denne information til at starte med. Det betÞd at jeg pludselig skulle betale et gebyr på 500 kr. for at få udleveret min computer. Det var jeg stÊrkt utilfreds med, da den kraftig lysende diode under entertasten fÞrst var blevet konstateret som en fejl, hvorved der ikke var et såkaldt diagnose gebyr.
EfterfÞlgende tog Casper fra StayOnline over og Apple endte med at godkende reparation af tastaturet, hvorefter gebyret blev slettet.
Alt i alt meget tilfreds med Casper service og hurtige reparation. TrÊls at den misforståelse der opstod i frontlokalet med HUMAC medarbejderne og deres efterfÞlgende dårlige håndtering, skabte unÞdige gnidninger.
Glad for at StayOnline har profesionelle medarbejdere ansat, som tager stort ansvar for situationen og forsÞger at rette den op. Jeg håber at HUMAC vil bruge lejligheden til at trÊne deres medarbejdere op, så en lignende situation ikke opstår. Kan nemlig se online at flere faktisk er utilfredse over den diskrepans der er mellem HUMACs personale og teknikernes/Apples tekniske vurderinger.
Altid god service,
Super service
Fantastisk og hurtig service meget kompetente personale
Har sendt til reparation hos dem 2âŠ
Har sendt til reparation hos dem 2 gange, og begge gange var jeg 100% tilfreds. Hurtig, nem og pålidelig.
Fik den bedste service hjalp migâŠ
Fik den bedste service hjalp mig igennem alt og den hurtigste service fÊrdig på under 1 time kan varmt anbefale stayonline de ved helt sikkert det man skal vide for at fixe en computer og er utrolig serviceminded.
Fik virkelig god hjÊlp og vejledningâŠ
Fik virkelig god hjÊlp og vejledning over telefonen.
Service ud over alle grÊnser.
Har idag vÊret på besÞg i butikken i HillerÞd (super parkeringsforhold). Havde problem med mit ladekabel / telefonen. Det blev fixet på 2 minutter - fantastisk oplevelse med service på hÞjeste niveau.
Apple pen genoplivet
Apple pen genoplivet - Jeg besÞgte StayOnline HillerÞd med en Apple pen, der havde mistet pusten, og spidsen, efter en tur pÃ¥ gulvet. I forudgÃ¥ende telefonsamtale var jeg informeret om forbehold - reparation var mÃ¥ske ikke mulig eller omkostninger utilsvarende. GlÊden var derfor stor, da medarbejderen efter fÃ¥ minutter bag dÞren til vÊrkstedet returnerede med en pen, der nu virker sÃ¥ fint som fÞr - og den glÊdelige overraskelse endnu stÞrre over prisen og Þnsket om en glÊdelig jul, jeg gik derfra med. Ãnsker om hardware udfordringer ligger ikke under mit juletrÊ - og kommer de alligevel, vil jeg kÞre direkte til Gefionsvej!
Fantastisk og hurtig service.