StayOnline A/S

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er meget overrasket over den sÃ¥ fantastisk gode service jeg har fÃ¥et. Mit Galaxy Watch 6 ur havde dÃ¥rligt batteri og jeg sendte det til Stayonline for reparation da garantien netop var udlÞbet. St... もっず芋る

Elendig service. Havde booket tid til reparation og havde taget fri fra arbejde for at aflevere en defekt Apple produkt. Da jeg dukkede op var der ingen og butikken var lukket. Ingen information til k... もっず芋る

Fem stjerner for god, venlig, hurtig og professionel kundebetjening! Har fÃ¥et meget kompetent hjÊlp af Thomas gennem adskillige Ã¥r. Tidligere i HÞrsholm, og nu i HillerÞd. Han er meget vidende og... もっず芋る

Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjÊlpe en i nÞd ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetvÊrk hvilket var et kÊmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚修理店
  2. パ゜コン修理サヌビス
  3. 電気機噚修理店
  4. 携垯電話修理店
  5. 電話修理業

圓該䌁業による蚘述

StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er kÞbt og har du tilkÞbt AppleCare+, håndtere vi selvfÞlgelig også dette. Vi ved, hvor afhÊngig du er af din smartphone og computer. Derfor sÊtter vi en Êre i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår lÞbende trÊning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som vÊskerenser elektronik.

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5 stjerner!!

Den rareste betjening og dygtigste service. Kan helt klart anbefale! De fiksede min computer på 10 minutter og forklarede mig endda, hvor fejlen var.

5 stjerner :)

2023幎3月22日
自発的なレビュヌ

Super hurtig, og yderst kompetent service

Jeg kontaktede butikken telefonisk, og oplyste at jeg havde en iPhone 13 som ikke kunne registrere at der blev sat noget ind i Lightning stikket, teknikeren jeg snakkede med oplyste mig hvordan jeg skulle sikre at der blev taget backup af telefonen, samt hvad der skulle medbringes af oplysninger.

Jeg kom efterfÞlgende ned i butikken, hvor en teknikker med det samme kiggede på telefonen under et mikroskop, og kunne konstaterer at der var noget stÞv / lommefnulder der havde samlet sig i stikket, teknikeren brugte dernÊst 5 minutter på at fjerne dette meget skånsomt, og efterfÞlgende fungerede stikket problemfrit igen.

Da jeg ville betale for det udfÞrte arbejde afslog teknikeren dette, og sagde blot ”Det er service”, og det mÃ¥ jeg medgive
 det er sgu god service, 5 fuldt ud fortjente stjerne herfra !

2023幎3月20日
自発的なレビュヌ

Min datters telefon blev ramt af en

Min datters telefon blev ramt af en fodbold og gik i stykker. Jeg lagde vejen forbi Humac og indleverede den til service. Herefter fik jeg en sms fra deres vÊrksted, StayOnline, med beskeden om, at telefonen ikke kan repareres.
De tilbyder at ombytte den til en ny, men til en pris, der er markant hÞjere, end hvad man kan kÞbe nÞjagtigt samme telefon til i flere netbutikker. Alternativt krÊver StayOnline 400 kroner for at levere den retur.

Det er bondefangeri af vÊrste skuffe, at jeg nu skal betale en dummebÞde for at få udleveret min datters telefon, hvis jeg ikke vil betale overpris for en ny.

Humac havde på ingen måde oplyst mig om de vilkår; altså at StayOnline vil have penge for at undersÞge telefonen.
Jeg fik en seddel udleveret og beskeden, at jeg blot skulle kvittere for at have indleveret telefonen. Nu har jeg så efterfÞlgende set, at det med gebyret er anfÞrt med helt vildt små typer i bunden af kvitteringen, jeg skulle underskrive.

Hold jer langt vÊk fra StayOnline og Humac

2023幎3月17日

Super god service

Jeg var blevet anbefalet StayOnline, da min iPhone var gået i udu.
Jeg oplevede en fantastisk tålmodig service medarbejder, der virkede, som om han havde alt den tid, jeg havde brug for til, at få min tlf. til at virke og så var det gratis. Jeg kommer helt sikkert igen og vil helt sikkert anbefale StayOnline til andre.

2023幎3月15日
自発的なレビュヌ

Super venlig og imÞdekommende personale

Jeg har nyligt haft den bedste oplevelse med StayOnline A/S i Aalborg! Personalet var utroligt venligt og hjÊlpsomt i alle aspekter af min oplevelse med dem. Deres dedikation til at levere fremragende kundeservice var tydelig fra start til slut. Jeg fÞlte mig virkelig velkommen og set som en vÊrdifuld kunde. Deres faglige kompetencer og viden om deres produkter var imponerende, og de gik ud over deres opgaver for at sikre, at jeg fik det, jeg havde brug for. Jeg vil varmt anbefale StayOnline A/S til enhver, der sÞger en fremragende oplevelse med en virksomhed, der er både venlig og hjÊlpsom.

2023幎2月7日

Virkelig god service!

Virkelig god service, med tydelig og effektiv kommunikation!
Jeg havde indsendt et par AirPods Pro, da de var ramt af de lydproblemer AirPods fra fÞr 10/2020 havde. FÞrst fik jeg en mail hvor de afslog ombytning/reperation, da de ikke kunne opdatere firmware'en på hÞjre AirPod, grundet en lille fysisk skade på den. Jeg svarede uforstående og småirriteret tilbage, da jeg aldrig har haft forbindelsesproblemer med dem fÞr.
De kontaktede derefter selv Apple, og fik lov at foretage ombytningen alligevel (eftersom de bongede helt ud på selve lydtesten), selvom nyeste firmware ikke var installeret.
Et enormt stort tak for at tage sagen skridtet videre til Apple, eftersom I bare kunne havde fulgt jeres procedure og givet mig et afslag.
Efter besked om at Airpods'ne var fÊrdige hos StayOnline, kunne jeg allerede afhente dem hos Humac samme dag.

2023幎1月11日

Helt vildt god service

Helt vildt god service. HÞjtaleren på min iPhone 14 pro Max var gået i stykker så jeg indleverede den tirsdag og fik den tilbage fredag hvor der var en ny hÞjtaler som garantien betalte. Jeg kan kun anbefale Stayonline i Aalborg

2022幎12月29日

Macbook Air 2 knapper på tastatur

Macbook Air 2 knapper på tastatur virker ikke / holdt op med at reagere / knapper er "trÊge".
Macbooken er under apples tasteturserviceprogram, men stayonline her mener ikke den dÊkker her, knapper har "lidt fysisk overlast" er deres diagnose - og ja vi har trykket mange gange på knapperne, da de ikke reagerer/ er trÊge.

Hvis vi så skal have de to knapper skiftet vil det koste 4300kr.
Og 400 for en hurtig fejlsÞgning - det er dyrt for en hurtig omgang.
Kundemodtagelse i butikken trÊkker heller ikke op.

2022幎12月8日

Vanvittig god service

I går stod jeg med en kaffe tÞrstig computer, som var på vej mod dÞden. Efter 15 min. ved Stayonline var alt det vigtige som jeg ikke kan leve uden reddet ud af computer. Så taknemmlig for jeres hjÊlp og hÞje service

2022幎11月30日