レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har kÞbt en Steamery Pilo, der bare har ligget ubugt i vores skab. Da vi tager den i brug, kan knappen ikke trykkes ned, hvorfor produktet er ubrugeligt, da den ikke vil tÊnde. Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jeg havde ikke modtaget min forsendelse eller fÃ¥et svar pÃ¥ hvornÃ¥r den skulle vÊre fremme! MEN EFTER fÞrste klage og lidt lang svartid kom der en hurtig lÞsning, idet endnu en vare blev sendt og nÃ¥ede... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hurtig levering, men desvÊrre med Bring, sÃ¥ jeg mÃ¥tte gÃ¥ adskillige kilometer for at afhente. KlÊdebÞrsten er made in China og er virkelig dÃ¥rlig plastikkvalitet, som fÞles, som om det gÃ¥r i st... もっず芋る

䌁業情報

Fnugfjerner
Vaske
Klaedeborste
Tilbehor

Et skandinavisk tÞjplejemÊrke med en mission om at Êndre den måde, vi behandler vores tÞj på

Steamery er et skandinavisk brand, der beskÊftiger sig med tÞjpleje og Þnsker at modernisere den måde, vi behandler vores tÞj på. Vi tilbyder innovative tÞjplejeprodukter, der kombinerer et minimalistisk design med en kraftfuld ydeevne og stor funktionalitet. Vores mission er at inspirere vores kunder til at passe bedre på deres tÞj, så det får en lÊngere levetid. Vi Þnsker at sÊtte en bremser for ikke-bÊredygtige processer, ligesom vi går ind for slow fashion.

Steamery blev grundlagt tilbage i 2014, og vores produkter forhandles i dag verden over. Vores team består både af ivÊrksÊttere, designere og tekstilingeniÞrer, der alle brÊnder for at gÞre tÞjpleje moderne på ny. Vores produktsortiment omfatter både steamers, fnugfjernere, vaskemidler og tilbehÞr, der hjÊlper med at forlÊnge levetiden på dit tÞj.

Vi kan godt lide at tro, at du aldrig rigtig ejer dit tÞj. Vi forestiller os i stedet, at du kun har tÞjet til låns, inden det går videre til den nÊste bruger. Hos Steamery Þnsker vi at uddanne og inspirere vores kunder til at pleje deres tÞj på en bevidst måde, så det kan blive en livslang ledsager og dermed en vÊrdifuld investering, der holder i generationer frem for at blive en del af smid-vÊk-kulturen.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Fint produkt, men ingen svar når man reklamerer

Jeg kÞbte en steamery Pilo 1, og den virkede faktisk rigtig godt fra starten af - men pludselig kÞrer den kun pÃ¥ halv kraft og blinker rÞdt (ogsÃ¥ selvom den er fuldt opladet) efter kun 1 uges brug - jeg kontaktede straks Steamery med en beskrivelse af problemet og forventede at fÃ¥ hjÊlp af dem. Det er nu 11 dage siden og jeg har stadig intet hÞrt udover et autosvar om at de vender tilbage hurtigst muligt. Virkelig dÃ¥rlig service 👎🏻

2026幎3月8日

Steamery DK からの回答

Hej Lykke, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag Àr hemskt ledsen för din upplevelse med avnopparen samt att vi inte Ã¥terkopplat till dig. Jag kan se att min kollega har skickat ett mejl till dig med vidare steg för att hjÀlpa dig vidare med ditt reklamationsÀrende. Återigen, vi Àr hemskt ledsna för fördröjningen och hoppas att vi hittar en bra lösning tillsammans. Tveka inte att skriva igen om du skulle ha nÃ¥gra frÃ¥gor. Önskar en fortsatt fin dag!

Kan ikke anbefales

Kan på ingen måde anbefales - og isÊr ikke til pengene.

2026幎3月17日

Steamery DK からの回答

Hej Trine, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Hemskt ledsen att lÀsa om din upplevelse med vÃ¥r avnoppare. Skicka gÀrna ett mejl till vÃ¥r kundtjÀnst (info@steamery.se) med en video pÃ¥ produkten, dess serienummer och köpbevis, sÃ¥ kan vi se hur vi bÀst kan hjÀlpa dig vidare. Önskar en fortsatt fin dag.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er meget skuffet over det modtaget produkt

Jeg er desvÊrre meget skuffet over min oplevelse med Steamery.

Jeg bestilte en steamer den 18. februar og modtog den den 23. februar. Da jeg åbnede pakken, var produktet i en dårlig stand og virkede ikke til at have den kvalitet, man forventer til den pris!

Siden da har jeg skrevet tre mails til deres kundeservice for at gÞre opmÊrksom på problemet og vedhÊftet billeder af produktet. Jeg har dog ikke fået noget svar overhovedet.

Jeg synes, det er meget utilfredsstillende, at man som kunde ikke fÃ¥r nogen form for respons – isÊr nÃ¥r man har betalt for et produkt, der ikke lever op til forventningerne.

Jeg har aldrig fÞr haft behov for at skrive en klage eller dårlig anmeldelse, fordi virksomheder normalt vender tilbage og forsÞger at lÞse problemet. Det er desvÊrre ikke min oplevelse her.

Jeg håber stadig, at Steamery vil kontakte mig og finde en lÞsning, da jeg gerne vil have mine penge tilbage for et produkt, der ikke lever op til kvaliteten.Jeg er desvÊrre meget skuffet over min oplevelse med Steamery.

Jeg bestilte en steamer den 18. februar og modtog den den 23. februar. Da jeg åbnede pakken, var produktet i en dårlig stand og virkede ikke til at have den kvalitet, man forventer til den pris (375 kr inkl. fragt).

Jeg forventer stadig, at Steamery vil kontakte mig og finde en lÞsning, da jeg gerne vil have mine penge tilbage for et produkt, der ikke lever op til kvaliteten.

2026幎2月23日

Steamery DK からの回答

Hej Mia, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag ser att du handlat en Archive steamer ur vårt sortiment och att du har ett öppet Àrende. Jag Àr hemskt ledsen för den sena återkopplingen från vår sida; vi har kÀmpat med en backlog den senaste tiden som vi gör vårt bÀsta för att jobba ikapp så fort som möjligt. Vi har återkopplat till ditt mejl med vidare instruktioner för hur du vill ta det vidare och hur vi kan hjÀlpa dig. Jag hoppas att vi ska hitta en lösning som passar. Vi hörs snart igen, och önskar en fortsatt fin dag så lÀnge.

Damperen er virkelig dårlig

Damperen er virkelig dårlig! Design over kvalitet. Den damper ikke ret kraftigt hvorfor effekten er minimal. Vil til stadighed fortrÊkke mit dampstrygejern. DesvÊrre ikke den bedste oplevelse med produkter og absolut ingen mulighed for at returnere det, selvom det langt fra lever op til det de lover.

2026幎2月26日

Steamery DK からの回答

Hej Louise, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Hemskt ledsen att du inte Àr nöjd med din steamer frÃ¥n vÃ¥r Archive-kollektion. SjÀlvklart har du samma retur-och reklamationsrÀtt pÃ¥ din steamer Àven om den Àr en outletprodukt. Tveka inte att höra av dig till vÃ¥r support (info@steamery.se) om du vill ha hjÀlp med en retur eller reklamation. Önskar en fortsatt fin dag.

Skal tÞmmes hele tiden

Den går i stå hele tiden fordi den skal tÞmmes og knivene skal renses. Den er behagelig og nem at bruge men formen gÞr den svÊr at placere når man lige skal lÊgge den.
Jeg vil ikke anbefale den til andre.

2026幎2月7日

Steamery DK からの回答

Hej Laura, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag Àr ledsen att du inte Àr övertygad om vÃ¥r avnoppare och att den inte upplevs sÃ¥ anvÀndarvÀnlig som kanske tÀnkt. Skulle du ha nÃ¥gra frÃ¥gor om din produkt, sÃ¥ tveka inte att höra av dig till vÃ¥r support (info@steamery.se) sÃ¥ hjÀlper vi gÀrna till. Önskar en fortsatt fin dag.

5぀星のうち1の評䟡

Not working and no support

Not working. I am experiencing an issue with my Pilo 2, as it no longer powers on even though it has been fully charged. I sent a message to support 2 weeks ago and haven't received any replies.

2026幎1月14日

Steamery DK からの回答

Hello Stéphanie, thank you for taking the time to write a review. Very sorry to read about this experience, and that you have been waiting for our customer service to get back to you. We are currently working through a backlog and doing our best to handle the incoming errands. Apologies that you have to wait, but please know we are happy to help. Wish you a nice day.

Hmmmm
 jeg har intet modtaget endnu .

Hmmmm
 jeg har intet modtaget endnu .. sÃ¥ lidt svÊrt at anmelde jer .

Dårlig stil at sende en påmindelse om det tilmed ..

Jeg bestilte for en uge siden ..

2026幎1月13日

Steamery DK からの回答

Hej Jannie, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna et omdöme. Jag Àr ledsen att du fick en förfrÃ¥gan om att ge ett omdöme innan du tagit emot produkten - jag förstÃ¥r att det inte Àr en bra kundupplevelse. Jag Àr ledsen att det dröjde med leveransen; vad jag kan se pÃ¥ trackingen sÃ¥ verkar ordern ha kommit fram som den ska till slut. Skulle du ha nÃ¥gra frÃ¥gor kring din bestÀllning sÃ¥ tveka inte att höra av dig. Önskar en fortsatt fin vecka.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har haft både en fnugfjerner samt

Jeg har haft både en fnugfjerner samt en steamer fra Steamery. Begge produkter har fungeret enormt ringe. Det er virkelig dårlig kvalitet pakket ind i flot branding.

2026幎1月16日

Steamery DK からの回答

Hej Julie, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Vi Àr ledsna att lÀsa att du haft denna upplevelse med vÃ¥ra produkter. Tveka inte att skriva till vÃ¥r support sÃ¥ hjÀlper vi dig gÀrna vidare med dina produkter och kikar pÃ¥ ditt Àrende. Önskar en fortsatt fin dag.

5぀星のうち1の評䟡

Det viste sig at de alligevel ikke have

Det viste sig at de alligevel ikke have produktet😞

2026幎1月10日

Steamery DK からの回答

Hej Kia, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag Àr ledsen att produkten du ville köpa inte lÀngre finns kvar i lager. Skulle du ha fler frÃ¥gor om detta, eller veta mer om lagersaldon hos oss, sÃ¥ tveka inte att höra av dig till vÃ¥r support sÃ¥ hjÀlper vi dig. Önskar en fortsatt fin dag.

Har ikke modtaget den

Har ikke modtaget den, så derfor en stjerne.

2026幎1月8日

Steamery DK からの回答

Hej Stina, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag kan se att vÃ¥r support har kontaktat dig angÃ¥ende din order. Jag Àr hemskt ledsen för att du inte mottagit din order. Skulle du ha fler frÃ¥gor sÃ¥ hjÀlper vÃ¥rt support team gÀrna dig. Önskar en fortsatt fin dag.

5぀星のうち4の評䟡

FÞrst manglede forsendelsen - men STEAMERY rettede fejlen på bedste vis.

Jeg havde ikke modtaget min forsendelse eller fået svar på hvornår den skulle vÊre fremme! MEN EFTER fÞrste klage og lidt lang svartid kom der en hurtig lÞsning, idet endnu en vare blev sendt og nåede frem.

2025幎11月29日

Steamery DK からの回答

Hello Lillian, thank you for taking the time to write. very sorry about this delivery experience. I can see that you have a support ticket with our customer service and we organized a new shipment. Please let us know if you have any further questions or concerns about this. Wish you a nice day.

Fantastisk lÊkre og velduftende

Fantastisk lÊkre og velduftende produkter

2025幎11月20日

Steamery DK からの回答

Hej Hanne, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Vi blir vÀldigt glada att lÀsa att du tycker om doften pÃ¥ produkten. Önskar en fortsatt fin dag.

5぀星のうち2の評䟡

Bestemt ikke pengene vÊrd, ikke kÞb!

Som sådan er der god kommunikation mellem kundeservice og jeg, dog med op til 7 hverdages mellemrum pr. mail.
KÞbte den dyreste steamer (prof), og kan sige at prisen overstiger langt kvaliteten. Ikke kun feel, men også funktionalitet. Virker som et generic alibaba produkt.
Det blev meget hurtigt returneret. Trods hvad der virker som meget strÊnge returnerings politikker, fik jeg det hele refunderet, selvom jeg faktisk glemte at tilbage sende visse dele (f.eks. bruger manual). Dette er selvfÞlgelig meget meget positivt.

Over all ikke det vÊrd overhovedet.

2025幎9月7日

Steamery DK からの回答

Hej, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Vi Àr ledsna att du inte Àr övertygad av vÃ¥r produkt och förstÃ¥r sjÀlvklart att en retur Àr pÃ¥ sin plats nÀr man inte Àr nöjd. Jag Àr glad att vi kunde hjÀlpa dig med en retur och Ã¥terbetalning i slutÀndan och hoppas att du kanske kan hitta nÃ¥gon annan produkt i vÃ¥rt sortiment som du ska tycka om. Önskar en fortsatt fin dag och tveka inte att höra av dig igen om du skulle ha nÃ¥gra frÃ¥gor.

Gode produkter

Kender Steamery fra en gave til min sÞn. Og han synes produkterne virker super. Nemt at bestille, god produktvejledning og hurtig levering

2025幎8月20日

Steamery DK からの回答

Hej Helle, stort tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Vi blir glada att höra att ni verkar nöjda med produkten och leveransen. Önskar en fortsatt fin fredag och helg!

Hurtig levering, god service

Synes det var hurtig levering.
Jeg er blevet anbefalet den af en anden, har ikke prÞvet drn endnu, men jeg glÊder mig til det.

2025幎8月5日

Steamery DK からの回答

Hej Birgit, tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Hoppas att du ska bli lika nöjd med produkten som servicen och leveransen! Önskar en fortsatt fin fredag och helg!

5぀星のうち2の評䟡

Beskidt og lÞst produkt (kÞbt Archive)

Beskidt og lÞst produkt (kÞbt Archive)

2025幎4月7日

Steamery DK からの回答

Hej, stort tack för att du tagit dig tiden att lÀmna ett omdöme. Jag Àr hemskt ledsen att du haft denna upplevelse med din steamer. Archive-produkterna kommer i varierande skick, en del kan vara testade, anvÀnt som demo-exemplar etc. Men givetvis ska de vara hela, rena och fungerande. Jag ser att du har ett Àrende i vÃ¥r kundtjÀnst och sjÀlvklart ska vi hjÀlpa dig vidare med detta. Önskar en fortsatt fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Der var store problemer med

Der var store problemer med afhentningen og jeg manglede en mail/ besked hvor der stod at pakken var ankommet til udleveringsstedet. Derfor var det vanskeligt at få den udleveret og der var også fejl i numrene på pakken.i

2025幎3月22日

Steamery DK からの回答

Hej Ann Bergithe, tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme. Jag Àr hemskt ledsen för att du haft sÃ¥dana problem med leveransen av din produkt. Skulle du ha nÃ¥gra som helst problem att hÀmta ut hela din order, tveka inte att höra av dig till oss sÃ¥ hjÀlper vi till. Önskar en fortsatt fin dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。