Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... もっと見る
企業が回答しました
Hele snelle levering is altijd fijn. Ik heb nu meerdere keren besteld en dit is iedere keer weer zo. Mijn favoriet is pepermunt en citrus. Lekkere geur en verfrissend.
企業が回答しました
Heerlijke geuren tijdens het douchen. We gebruiken het al enkele maanden. Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die ko... もっと見る
企業が回答しました
Deze week mijn tweede bestelling gedaan bij Steamily. Deze keer de aroma mix, wederom heerlijke geuren. Iedere keer dat we de badkamer inlopen komt komen de heerlijke geuren van de shower steamers je... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leuk verfrissend (letterlijk!) product. Snel geleverd. Cadeau voor mijn vrouw, heel blij mee :-)

Steamily からの回答
Had meer van dit product verwacht qua geur de geur is oke maar had echt een geur explosie verwacht onder de douche en dat deed het niet.

Steamily からの回答
Eerlijk gezegd vind ik het vrij duur voor wat het is.
Als je het onder de straal legt geeft het wel een lekkere geur maar is het snel weg.
En als je het aan de zijkant van de douche zet merk je zo goed als niets.
Ik vind het geen 50€ waard voor 3 zakken.
Na deze review wel contact gehad met de firma en tot een passende oplossing gekomen.
De service is wel dik ok.

Steamily からの回答
Vind jammer dat er niet op emails word gereageerd, heb op 2 adressen gereageerd maar geen antwoord helaas.
Gelukkig is er gereageerd. En is het opgelost naar goede tevredenheid 👍🏼

Steamily からの回答
Als douche-persoon is het nu ook leuk om de badkamer over te toveren tot een ontspannende ruimte die heerlijk ruikt. Helemaal geen chemische geur en niet te sterk.

Steamily からの回答
Precies zoals ze aangeven. Verzenden was snel, ontvangen de dag na bestelling. En de geur is ook erg prettig. Heb hem nu alleen in een grote ruime douche getest denk dat hij in mijn eigen kleinere douche nog fijner gaat zijn. Met 1 tablet heb ik 3x kunnen genieten van de geur.

Steamily からの回答
Besteld en snel geleverd. Wat een geweldige welness ervaring onder de douche en de bruistablet is goed voor 2 normale douche beurten.
Helemaal blij mee.

Steamily からの回答
Kan alleen maar zeggen; van bestellen tot levering snel en duidelijk. De tablet geeft een goede lekkere geur af. Kortom super!

Steamily からの回答
Ik heb ze nu voor de derde keer besteld, omdat ik (bijna) niet meer zonder kan. Zo’n heerlijke geur sensatie tijdens het douchen en in de badkamer. Een kleine tip voor de marketing: noem ze douche aroma tabletten. Ze bruisen/stomen nl niet. Voor mij geen probleem, maar er zouden mensen zich aan kunnen storen ivm andere verwachtingen van het product 🙃

Gaan geen 2x douchebeurt mee
Weinig geur onder de douche.
Na bericht met de vraag een mail te sturen. Dit meteen dezelfde dag gedaan maar daarop geen reactie mogen ontvangen

Steamily からの回答
Omdat we het super lekker vinden en zagen dat het assortiment was uit gebreid dus weer lekker besteld

Steamily からの回答
Snel geleverd en niet alleen je badkamer ruikt lekker maar de rest van de verdieping ook!

Steamily からの回答
Snelle service, goed verpakt. De steamers werken perfect en geur blijft hangen in douche en gedeeltelijk in de badkamer

Steamily からの回答
Had iets meer “bruis” verwacht. Maar lekker geurtje bij het douchen!

Steamily からの回答
Ik heb een douche met douche gordijn. Ruik nauwelijks de geur van het tablet. Bij mijn vriend, hij heeft een meer gesloten douch is het iets beter maar ik had er meer van verwacht.

Steamily からの回答
gemakkelijk om te bestellen, ik ben geen computerfreek, ik heb de energie gebruikt in mijn douche had gedacht dat dit ging stomen, maar het gaf eerder een goede geur af, ja , en na mijn douche was de steen niet op, dus de geur blijft in mijn badkamer.

Steamily からの回答
Door de goede recensies via Facebook besteld . Wat een afknapper , ruikt amper . Stomen doen ze echt niet en geur is chemisch en heel mild .
23 euro voor 10 stuks . Ik beveel niet aan. Lijkt op dropshipping .aanvulling : na plaatsen review krijg je reactie dat je mag mailen naar voor een passende oplossing . Dat heb ik een week geleden al gedaan zonder reactie .

Steamily からの回答
De levering was snel. Maar vind het erg tegenvallen. Weinig geur in de douche.
Voor mij eenmalig.

Steamily からの回答
Levering was al direct de volgende dag en ben blij met de producten !

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。