Jeg bestilte nogle Pokémon produkter ved Steffen-o.dk, pakken blev afsendt dagen efter, varene var pakket helt fint ind. Du kan handle trygt pÃ¥ denne webbutik. P.S. tak for de lÊkre karameller som... ãã£ãšèŠã
Jeg havde et spÞrgsmÃ¥l til et produkt de have pÃ¥ deres side. Jeg fik hurtigt svar. Herefter lagde jeg en ordre. Pakken ankom hurtigt og godt pakket ind. Samt en fin seddel med et tak for orderen.... ãã£ãšèŠã
Fin service, super hurtig levering, varerne var omhyggeligt indpakket og der fÞlger gode rÃ¥d og vareprÞver med. Faktura var stemplet og underskrevet med hÃ¥nden ligesom i gamle dage. Man kan fÞle, at d... ãã£ãšèŠã
jeg bor i Filippinerne kÞbte en hel del varer fik en kammerat til at sende dem til mig med luftfragt stor var glÊden da pakken ankom alle de ting jeg savner her kan jeg nu komme igang med at lave... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
KÞbte Pokémon ved Steffen-o.dk
Jeg bestilte nogle Pokémon produkter ved Steffen-o.dk, pakken blev afsendt dagen efter, varene var pakket helt fint ind. Du kan handle trygt på denne webbutik.
P.S. tak for de lÊkre karameller som I smed med i pakken :-)
10/10 oplevelse
Jeg havde et spÞrgsmål til et produkt de have på deres side. Jeg fik hurtigt svar. Herefter lagde jeg en ordre.
God service og produkt ankom som forventet.
Kan kun anbefale. Jeg kÞber helt sikkert fra dem igen
Fantastisk
I skal have tusind tak for at hjÊlpe mig med min fejlbestilling. Det er ikke andet end fantastisk service. ðð»
Awesome ð
Super service, det bliver vist ikke
sidste gang der bliver handlet
hos dem ð€
God service og hurtig levering
Kom desvÊrre til at bestille min ordreâŠ
Kom desvÊrre til at bestille min ordre 2 gange, blev hurtigt ringet op spurgt om det var en fejl, som så blev rettet med det samme. Super
Virkeligt god side rimelige priser
Virkeligt god side rimelige priser, service i top og hurtig levering alt spiller maks :)
Alt er i bedste orden
Alt er i bedste orden, og hurtig fragt, og lige et tak for den lille overraskelse der lå i pakken
Absolut god service og varer
Absolut god service og varer, og så til rimelige priser
Rigtig god service
Jeg bestilte tarme efter mål iflg
Jeg bestilte tarme efter mål iflg. firmaets hjemmeside og fik også faktura på samme mål. Da tarme ankom havde de andet mål, hvilket jeg gjorde opmÊrksom på.
Det eneste der skete ved min henvendelse, var at firmaet rettede deres hjemmeside.
Efter knap 14 dage rykkede jeg for svar, hvor de kort skrev at jeg kunne returnere varen.
Dette har jeg gjort og fået mine penge retur.
Men ingen refusion for udgift til fragt på kr. 62 og ingen undskyldning for, at de havde fejlet - dårlig stil synes jeg.
jeg bor i Filippinerne kÞbte en hel delâŠ
alle vare er også rigtig rigtig god kvalitet
glÊden her er mega stor
Her lÊst her at de er racister men detâŠ
Her lÊst her at de er racister men det kan jeg ikke heldigvis mÊrk.Alle varer pakket meget godt og så fa jeg nogen jule gave allerede nu. Meget tilfreds og kan varmt anbefale
Jeg kan kun anbefale pÃ¥ det varmeste atâŠ
Jeg kan kun anbefale pÃ¥ det varmeste at handle ved steffen-o . Altid en venlig betjening og super vejledning med alt hvad man kÞber. De sender altid fra dag til dag hvis man bestiller om formiddagen. Handler bestemt der igenð
Er skuffet da de bilder mig ind
Er skuffet da de bilder mig ind, at jeg bestilte noget de ikke vil dokumentere og sender mig helt forkeret vare, de vil ikke sende retur seddel vikler sig i svar som viser de er RACISTER. Er kun skuffet, at man er sådan mental dÞd og ondskab, grådighed er fremtrÊdende. Husk hvad man gÞr det får man retur..
Super god service
Super god service, hurtig levering, og en dejlig lille gav, jeg kan kun siger god service.
Knivsliber er kanon.
Virksomheden kan varmt anbefales
Tak til Lone og Brian Eriksen.
Fantastisk service, alle varer til min fulde tilfredshed.
Med venlig hilsen
Alex Bach Pedersen
Bestilte i går modtog det i dag
Bestilte i går modtog det i dag. :-)
Vare der skulle vÊre kolde kom kolde frem. :-)
Godbeskrivelse medsendt varen. :-)
Alt ok god service.
Meget tilfreds.
Hurtig levering uden bÞvl
Hurtig levering uden bÞvl, og i Þvrigt venlig og imÞdekommende kundeservice. Det bliver ikke mit sidste kÞb fra Steffen Olsens Eftf.
Jeg kÞbte 2 Shining Fates ETB'er
Jeg kÞbte 2 Shining Fates ETB'er, men da jeg modtog var en af boksene skadet i toppen. Men de reagerede hurtigt og jeg fik en ny plus en god snak. Kun posetiv oplevelse herfra;)