レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nieuw en ongeopend product gekocht met deze omschrijving en nooit eerder verkocht. Nou doos open verzegeling weg geen folie op scherm, dus gezien omschrijving word je voorgelogen. Nu kan je als klant... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al ruim tien keer items aangeschaft bij Stekkerstore, en ben altijd zeer tevreden. Top producten voor een scherpe prijs! Er was eenmalig wat verkeerd gaan, maar zelfs dit was direct verholpen door Ste... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Fijne ervaring met Stekkerz.

We waren al een tijdje op zoek naar een Kia Xceed plugin hybride, en hebben ook meerdere bekeken bij verschillende adressen.

Toen we bij Stekkerz gingen kijken kregen we een goed gevoel over de Kia Xceed.

Meerdere keren proef gereden, en dat was ook geen probleem.
Michiel heeft ons vakkundige woord gestaan.
Uiteindelijk hebben we daar de Xceed gekocht.

Het aanmelden via een Kia Dealer bij Kia Nederland ging wat moeizaam.

De interval van de beurten moet netjes geregistreerd staan.....maximaal 15.000 km tussen beurten. De laatste beurt was in Vaassen geregistreerd, en daar deed Kia Nederland moeilijk over.
Uiteindelijk is de factuur aangepast bij de plaatselijke garage en is de factuur geaccepteerd door Kia Nederland. Dit is nodig voor de garantie van 7 / 10 jaar die Kia geeft.

We zijn erg tevreden over Stekkerz.

Ga zo door.

2025幎11月2日
5぀星のうち5の評䟡

Beste, meest klantgerichte site ooit

Ik was eerlijk gezegd eerst een beetje onzeker om hier iets te kopen, maar ben heel tevreden over mijn eerste (en niet laatste) aankoop! Het team beantwoordde meteen al mijn vragen en deed dat op zo’n vriendelijke en behulpzame manier, echt topservice. Ook toen ik later nog vragen had over mijn bestelling werden die snel en duidelijk beantwoord. Het is echt de beste website en klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad. Als je twijfelt: gewoon doen! Ik kan iedereen oprecht aanbevelen om hier zonder zorgen te kopen. Ze doen echt alles om de klanten tevreden te maken. Beste site ooit.

2025幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

bijzondere bedrijfsvoering

Hoop je een mooie product aan te schaffen, accessoires besteld elders en wordt het geannuleerd door een "administratieve fout". Advertentie stond een maand online.

Daarnaast annuleren ze mijn product alsof ik het heb geannuleerd. Juridisch mag dit niet en ze moeten met een oplossing komen. Die is er ook niet, beter gezegd. Er is niks op mijn reactie gebeurd.

Aanvulling na hun reactie hieronder en mailverkeer:
Komen niet met een alternatief of oplossing. Ze hebben de koop ontbonden alsof ik dat zelf heb gedaan (om er juridisch mee weg te komen, maar dat is niet te accepteren en wettelijk juist). Bieden geen alternatief en eindigen correspondentie.

Weet waarmee je in zee ga!

2025幎10月13日

Beste Muhlish

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. We willen graag toelichten dat het volledige bedrag dezelfde ochtend van de annulering direct is teruggestort.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling onverwacht wordt geannuleerd en vinden het jammer dat dit tot een éénsterrenreview heeft geleid. We doen ons best om onze processen te verbeteren en hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven.

Het team van Stekkerstore

Aanvulling na reactie en mailverkeer;
Door een menselijke fout stond dit artikel per ongeluk twee keer online, terwijl wij er maar één op voorraad hadden. Hierdoor leek het product ten onrechte nog beschikbaar. Zodra we ontdekten dat deze aankoop onterecht was geplaatst, hebben we dit direct gecorrigeerd en het volledige aankoopbedrag onmiddellijk teruggestort.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We nemen maatregelen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling voor een Samsung mobiele

Update 13 oktober:

Netjes via de mail de bevestiging ontvangen dat helaas de telefoon toch zoek is geraakt en dat het aan aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort wordt. Erg jammer dat PostNL zo slordig is en daar kan Stekkerstore niets aan doen. Wel een geweldige service en betrouwbaar. Alleen wellicht misschien ook telefonisch te bereiken zou helemaal top zijn. Nogmaals dank voor de goede afwikkeling van de order.

Update 7 oktober:
reactie ontvangen en onderzoek is gestart werd me verteld. Houd rekening mee als een zending zoek geraakt is door een pakketbezorger, dat er veel wachttijd (min. 12 dagen) er overheen gaat. Volgende keer kies ik toch liever voor een fysieke winkel om een telefoon te kopen...lesje geleerd. Nu hopen maar dat ik mijn geld terug krijg of een vervangend exemplaar ontvang.

1e review 6 okt:
Bestelling 30 sept gedaan voor een Samsung mobiele telefoon en betaald. Nu blijkt dat er door Postnl de zending zoek is geraakt of verkeerd is afgeleverd. Het onderzoek moet nu gestart worden maar jammer dat we stekkerstore niet telefonisch kunnen bereiken alles verloopt digitaal. Ik ben nu steeds aan het wachten op een reactie....
Ik zie dat de reviews positief zijn maar hoop dat bij anderen in mijn gelijkwaardige situatie het beter gaat dan wat ik nu ervaar.

2025幎10月6日

Stekkerstore からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer een bestelling niet op tijd aankomt, zeker bij een product als een telefoon.

Helaas zijn wij in dit soort gevallen afhankelijk van het onderzoek dat PostNL uitvoert wanneer een zending als zoekgeraakt wordt gemeld. Zodra dit onderzoek was afgerond op 13 Oktober en bevestigd werd dat het pakket niet meer terug te vinden was, hebben wij het volledige aankoopbedrag direct aan u teruggestort.

We vinden het jammer dat uw ervaring hierdoor niet positief is verlopen en hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven.

5぀星のうち2の評䟡

Incomplete vermelding bij de verkoop.

Jullie gaven aan dat de pannenset van BK, die ik gekocht had, misschien gebruikt zou kunnen zijn. Daar heb ik geen probleem mee, anders had ik dit niet gedaan. Wat jullie niet aangegeven hebben is dat er een kapotte greep op een pan zit. Nu heb ik, bij BK, een nieuwe greep moeten bestellen, dus extra kosten. Jammer, jullie hadden dit moeten vermelden. Was wel zo eerlijk geweest.

2025幎9月24日

Stekkerstore からの回答

Bedankt voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat één van de grepen van de pannenset kapot bleek te zijn — dat had inderdaad vooraf duidelijk vermeld moeten worden. Onze excuses hiervoor.

We begrijpen dat dit niet de ervaring is die u van ons mocht verwachten en het spijt ons dat u hierdoor extra kosten heeft moeten maken. We zullen dit intern bespreken om te zorgen dat dit in de toekomst beter gecommuniceerd wordt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。