Nieuw en ongeopend product gekocht met deze omschrijving en nooit eerder verkocht. Nou doos open verzegeling weg geen folie op scherm, dus gezien omschrijving word je voorgelogen. Nu kan je als klant... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... ãã£ãšèŠã
Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... ãã£ãšèŠã
Al ruim tien keer items aangeschaft bij Stekkerstore, en ben altijd zeer tevreden. Top producten voor een scherpe prijs! Er was eenmalig wat verkeerd gaan, maar zelfs dit was direct verholpen door Ste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De levering verliep vlot
De levering verliep vlot. Toen het produkt niet bleek te werken, werd dit door Stekkerstore heel netjes afgewerkt. Mijn complimenten.
Wederom een mooi product voor een mooieâŠ
Wederom een mooi product voor een mooie prijs een tweede kans gegeven.
Super klantenservice
Ik was wat huiverig om te bestellen, leek toch een gok om een showroommodel te bestellen, en ik kende stekkerstore niet, maar supersnelle levering, perfect werkend produkt mÚt garantie met enorme korting, en ook supersnelle service bij retournering. Top klantenservice, erg aardig en voorkomend.
Een te voorbarige beoordeling, waarvoor mijn excuses,
Excuses aan Stekkerstore, mijn reactie was te voorbarig, ik had dit natuurlijk eerst aan Stekkerstore moeten melden. Stekkerstore heeft direct het bedrag teruggestort en excuses aangeboden. Dat laatste was natuurlijk niet nodig. Bij dezen de terechte beoordeling!

Stekkerstore ããã®åç
Mauvaise adresse imprimée.
Mauvaise adresse imprimée.
Je préviens dans la minute qui suit la réception du mail de confirmation de commande.
On me répond que ça va être modifié.
Pas de modification le colis est expédié à la mauvaise adresse et retourné à lâexpéditeur.
Je préviens par mail de programmer un nouvel envoi et de ne pas me rembourser.
Pas de réponse, ah si une notification de remboursementâŠ

Stekkerstore ããã®åç
Komen al hún afspraken na
Top apparaat en scherpe aanbieding
Via zoekopdracht Marktplaats op een prachtige en scherpe aanbieding van een Lenovo Legion I7 terechtgekomen op de website van Stekkerstore.
In Reviews (allemaal positief) stond dat er een link zou zijn met Coolblue.
Desktop na bestelling snel geleverd.
Top apparaat met beschrijving reparatie.
Alles in orde
Snelle levering en prima service
Snelle levering. Levering bleek niet compleet. Zonder discussie een oplossing geboden om de ontbrekende onderdelen te bestellen en de factuur in te dienen bij stekkerstore. Binnen 1 dag factuur betaald. Jammer dat het incompleet was maar dat kan en als het zo opgelost wordt is dit perfect!!
Ik plaatste een item in mijn mandjeâŠ
Ik plaatste een item in mijn mandje voor 65â¬, toen ik later terug kwam was er ineens 30⬠bijð€
Goede prijs voor het aangeboden product.
Snel verzonden
Snel verzonden.
Prima apparaat.
Alleen jammer dat bij de elektrische tandenborstel er geen borsteltjes bij zaten. Als je hem ontvangt wil je hem gelijk testen, maar dan moet je eerst naar de winkel.
Werkt prima !!
Werkt prima , alleen jammer de aan-uit schakelaar gaat niet , maar door de stekker uitrekken en dan insteken kan ik het apparaat gebruiken !!
Snele reaktie
Snel een probleem opgelost. Ook direct antwoord op de verzondene e-mail.
Ik heb een stofzuiger gekocht
Ik heb een stofzuiger gekocht, hele goede klantenservice en ze doen wat ze beloven! Ben zeer tevreden, raad iedereen aan om hier je producten te kopen!
TopShop vind ik.
Even lezen wat er in de beschrijving staat over het product en dan heb je voor een klein prijsje een mooi product. Nu al 3x wat besteld en ook 1x iets fout geleverd, maar dat werd netjes opgelost.
Mijn bestelling
Mijn bestelling werd helaas geleverd met 2 ontbrekende onderdelen, maar ik kreeg een zeer snelle reactie van de klantenservice en een gedeeltelijke terugbetaling, plus ik werd behulpzaam doorverwezen naar waar ik de benodigde onderdelen kon kopen. Super ervaring!
Hele goeie klantenservice
Hele goeie klantenservice. Het product kwam beschadigd aan (naald van platenspeler was stuk) maar na een mailtje stelden ze direct voor om de kost terug te betalen van een nieuwe naald, waarvoor dank!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ