Nieuw en ongeopend product gekocht met deze omschrijving en nooit eerder verkocht. Nou doos open verzegeling weg geen folie op scherm, dus gezien omschrijving word je voorgelogen. Nu kan je als klant... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... ãã£ãšèŠã
Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel goed
Had iets gekocht en 2 weken later was er iets mee. Mocht terug sturen en krijg mijn geld terug. Ook aankoop gedaan van een telefoon. Deze werd geleverd zonder lader toen we hier een mailtje voor stuurde mochten we 1 bestellen die zei dan terug gaan betalen. Heele goede service!
Afhandeling is netjes en snel
Mijn ervaring met Stekkerstore â van sceptisch naar tevreden klant
Ik was op zoek naar een koptelefoon en stuitte via Marktplaats op een advertentie van Stekkerstore. De prijs was aantrekkelijk, dus ik besloot een kijkje te nemen op hun website. Ze verkopen tweedekans- en showroommodellen en vermelden netjes de staat van elk artikel. De website zag er vrij eenvoudig uit en omdat ik nog nooit van deze winkel had gehoord, was ik in eerste instantie wat sceptisch.
Uit voorzorg heb ik de winkel gegoogeld en de recensies op Trustpilot bekeken â die waren opvallend positief. Dat gaf me het vertrouwen om toch te bestellen. Het bestel- en betaalproces verliep soepel, en het feit dat ze ook opties als Klarna en creditcard aanbieden, stelde me extra gerust. Vrijwel direct ontving ik een bevestiging en nog diezelfde avond werd mijn bestelling verzonden.
Toen de koptelefoon binnenkwam, heb ik hem meteen getest en goed bekeken. Hij was omschreven als 'als nieuw', maar ik zag toch enkele krassen. Aangezien ze gratis retour en een geld-terug-garantie aanbieden, besloot ik contact op te nemen via het opgegeven e-mailadres en voegde meteen foto's toe. Helaas kreeg ik geen reactie, ook niet na enkele dagen en zelfs niet via een alternatief e-mailadres. Dat vond ik vreemd, zeker omdat ze beloven binnen 24 uur te reageren.
In een laatste poging gebruikte ik de chatfunctie op de site â en dat werkte meteen. Ik kreeg direct antwoord van een vriendelijke medewerker. Er bleek iets misgegaan te zijn met hun mailbox, waardoor mijn mail onbedoeld als 'gelezen' was gemarkeerd. Ze boden hiervoor meteen hun excuses aan en namen mijn melding serieus op.
Binnen een dag, met wat chatcontact over en weer (je krijgt meldingen op de mail bij reactie), was er een oplossing: ik kon de koptelefoon retourneren, of behouden met een gedeeltelijke terugbetaling. Omdat het product verder uitstekend werkte en de verpakking en accessoires in nieuwstaat waren, koos ik voor die laatste optie.
Ondanks de hapering in het eerste contact ben ik uiteindelijk zeer tevreden over de afhandeling. Stekkerstore heeft laten zien dat ze klantgericht werken en eerlijk omgaan met klachten. Ik zou ze zeker aanraden aan vrienden en ga in de toekomst zeker opnieuw bij hen kijken als ik iets nodig heb. Voor een scherpe prijs krijg je echt een zeer goed product en goede service.
snel en juist op tijd geleverd
Een Saeco koffie automaat gekocht
Een Saeco koffie automaat gekocht, zeer nette machine. Enkel miste het melkaanzuigbuisje. Na overleg met Stekkerstore perfect opgelost en nu werkt de machine perfect.
Amazing experience
Amazing experience,
I ordered a coffee machine which looks and works great, however there was a tube missing from the milk system.
Upon contacting the store I learned they unfortunately could not find it on their premises.
It was suggested to order it as a spare part and they would refund.
I did indeed order the tube elsewhere and they reimbursed me that expense. I did not expect that and was pleasantly surprised.
5 stars from me, Great product and Great customer service!
Snelle oplossing door een nieuwâŠ
Snelle oplossing door een nieuw apparaat aan te bieden.
Blij met dit bedrijf.
blijkbaar geen scam site
heb een splinternieuwe quest 3 gekocht (goedkoper dan je 2de hands kan krijgen)
dacht dat het een scam was, maar binnen 2 dagen kreeg ik de 512gb versie ipv de 128gb dat ik besteld had, de headset stond nog wel ingelogd op het oude account en de conditie van de doos was matig
Helaas kan ik maar 5 sterren gevenâŠ
Helaas kan ik maar 5 sterren geven anders waren het er minimaal 10!
Het kan altijd gebeuren dat een product defect blijkt te zijn, dat ze bij controle iets over het hoofdgezien hebben.
Ik heb een Kitchenaid Broodrooster gekocht, helaas werkte deze niet naar behoren. We wouden deze toch graag houden dus zelf gerepareerd.
Krijg ik gewoon een vergoeding van Stekkerstore omdat we zelf het probleem opgelost hebben!!!!!
TOP Service!
HELE goede service zowel bij het kopen als het afhandelen van issues (waar zij niets aan konden doen). Snelle verzending, snelle reactie, super behulpzaam, en meer. Ik heb de pagina toegevoegd als favorieten en ga hier zeker vaker kopen. Enige wat ik mis is om me aan te kunnen melden voor een nieuwsbrief of iets zodat ik updates krijg als er nieuwe producten zijn geupload.
Kwaliteit
Al ruim tien keer items aangeschaft bij Stekkerstore, en ben altijd zeer tevreden. Top producten voor een scherpe prijs! Er was eenmalig wat verkeerd gaan, maar zelfs dit was direct verholpen door Stekkerstore. Klantenservice is prima bereikbaar en komt snel met een gepaste oplossing. Mij hebben ze zeker erbij als vaste klant!
Gewoon vlot geleverd en conform hetâŠ
Gewoon vlot geleverd en conform het geadverteerde.
You only deserve 0 ð i ordered a laptopâŠ
You only deserve 0 ð i ordered a laptop last week. Of which the only thing I see is are the emails for delivery!! There is one wiered guy who's best answer is send an email...until now he has never listened to anything I said

Stekkerstore ããã®åç
Voor de tweede keer besteld bijâŠ
Voor de tweede keer besteld bij stekkerstore. Hele goede en duidelijke service. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de ophaaldagen zijn om te verzenden en wat de staat van de producten zijn. Fijn klantcontact!
Koffie machine besteld voor zeer goeieâŠ
Koffie machine besteld voor zeer goeie prijs. Eenmaal aangekomen wat problemen ervaren, en direct een zeer passende oplossing gevonden via de chat met Stekkerstore. Top service!!
Zeer goede en betrouwbare winkel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ