STEM Industrial Marketing Community レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Was een zeer goede wake-up call zodat ons recent gemaakte exportplan niet in de onderste la zou verdwijnen. De neuzen staan weer de goede kant op, we kunnen weer verder. Willem de Vries, kort van sto... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wat mij betreft dé vakvereniging voor B2B marketeers in de techniek. Marketing in de techniek is compleet anders dan in B2C en STEM sluit daarop aan met heel goede (vaak gratis) masterclasses.

5぀星のうち5の評䟡

Breed aanbod aan masterclasses, dus er is altijd iets interessants te vinden. Onderwerpen zijn actueel, sprekers hebben veel kennis en de voorbeelden zijn herkenbare toepassingen uit bedrijfsleven.... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス
  2. 専門職倧孊

圓該䌁業による蚘述

Wij helpen technische bedrijven hun klantgerichtheid te verbeteren met onze kennis over industriële marketing, sales en innovatie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

zeer goede wake-up call

Willem de Vries, kort van stof, duidelijk, direct en to the point. @Willem dank je wel voor de sessie.

2024幎1月30日
5぀星のうち5の評䟡

Leren is leuk bij Willem.

Willem is scherp en weet echt betrokkenheid te creëren bij deelnemers.Hij weet zijn kennis op een hele interactieve manier te delen.

2023幎3月24日

STEM Industrial Marketing Community からの回答

Een mooie aanbeveling Charlotta. Dank.

Zeer informatief

Erg leuke groep mensen, goede actuele onderwerpen, altijd leerzaam!
Kom ook eens buurten in dit digitale café

2023幎3月24日

STEM Industrial Marketing Community からの回答

Dankjewel ERB voor jouw mooie aanbeveling. En inderdaad: altijd welkom om een keer aan te komen waaien: https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Deelgenomen aan webinar

Deelgenomen aan webinar 'klantpiramide'van Willem.
Duidelijke opzet en enthousiast verteld door WIllem.

2021幎6月17日

Dankjewel Monique,

Dat enthousiasme klopt wel. Want bij STEM-imc zijn we ook heel enthousiast over de resultaten die je kunt boeken met het opzetten van een goede klantpiramide. En een heldere opzet bij nodig!

Heldere presentatie

Heldere presentatie. Mooi om te zien dat Ansoff nog steeds relevant is.

2021幎5月5日

STEM Industrial Marketing Community からの回答

Bedankt voor de mooie review. Daar krijgen we geen genoeg van. En zullen dan ook alles op alles zetten om die te blijven verdienen!

Nuttig Webinar

Het door Willem de Vries gegeven webinar over business development in de technische B2B was erg inspirerend en gaf mij heldere inzichten. De korte inspiratiesessie was duidelijk gestructureerd en qua tijdsbesteding zeer effectief.

2021幎2月16日

STEM Industrial Marketing Community からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review Peter.

Leerzaam en interactief

Inmiddels waai ik regelmatig aan bij het STEMmingscafé. Zeer leerzaam om mee te luisteren en waar kan mee te doen met het gesprek. Soms zelfs zinniger dan een hele dag in een seminar en wat vrijer/toegankelijker dan een webinar...

2021幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

"data driven Marketing en Sales": mosredna kned!

De Masterclass: "data driven Marketing en Sales" gaf mij inzichten hoe je data sturend kan laten zijn bij het creëren van meer klantwaarde bij je klanten. Juist in de nieuwe tijden die wij na C19 verwachten: mosredna kned! Een verfrissende presentatie waarbij Ruud Verduin afsluit met een aantal tips waarmee je morgen al mee kunt beginnen!

2020幎12月18日

De STEM-masterclass over de

De STEM-masterclass over de marketing-mythe: 'marketing is een kostenpost', was zeer zinvol. Veel uitleg, veel feedback, goed opgezet in TEAMS, en een grote belangstelling. Het onderwerp kwam goed uit de verf en er was veel nuttige informatie. De hele sessie werd goed geregisseerd door Willem de Vries. Iedereen kon haar of zijn bijdrage leveren zonder dat het rommelig werd. De tips van de aanwezige experts op dit gebied kunnen zeker van dienst zijn.

2020幎10月12日

De cursus van Stem

De cursus van Stem, gegeven door de heer Willem de Vries, was zeer overzichtelijk en verhelderend. De informatie was goed gestructureerd, alle belangrijke punten geconcentreerd binnen de opgegeven tijd, duidelijke voorbeelden. Ook de praktische aspecten, inschrijving, mogelijkheid om vragen te stellen etc, alsook de follow-up waren zeer goed georganiseerd. Mijn dank en felicitaties!

2020幎7月9日

Online kennismakingssessie over Business Development in technische B2B

Leuke sessie waarbij de basis van, met name product placement en marktfocus werd behandeld. Veel bekende thema's maar toch ontstonden er interessante discussies over hoe bepaalde posities te verbeteren zijn.

Kortom leuke interactieve introductie-webinar die gratis werd aangeboden, waarvoor dank!

2020幎7月3日

Marketing is social selling

Voor het eerst een Masterclass van STEM bijgewoond gisteren met als thema: "Marketing is social selling". Weer e.e.a. bijgeleerd. Vooral van de eerste spreker die zelf uit de techniek komt. Zijn kant van het marketing verhaal vond ik echt interessant.

2020幎5月20日

Nuttig en hulpvaardig

Tijdens deze moeilijke periode mocht ik deelnemen aan de Masterclass Marketing is social selling en ik vond het super. De inhoud van de meeting was leerzaam en nuttig voor de dagelijkse B2B business strategy en Online sales. Thanks STEM

2020幎5月20日

Waardevolle high level masterclass

Deze week mocht ik bij een zeer inspirerende masterclass mede georganiseerd door STEM bijwonen. High level strategisch inzicht in het marketing-inkoop-verkoop proces vanuit de verschillende disciplines.Een must voor iedereen die serieus met zijn vak bezig is en de ‘andere kant van de tafel’ beter wil begrijpen om samen de beste deal te sluiten!

2019幎12月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス