Allt toppen med resan och tjÀnsten! Lite kallt pÃ¥ bÃ¥ten men det som sÀnker helheten Àr nÀr man Ã¥ker av bÃ¥ten i Gbg sÃ¥ tar det nÀstan en timme frÃ¥n att man gÃ¥r ned till bilen till att man lÀmnat hamno... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra mat! VÀldigt flink och duktig personal. Bra infotavlor för att hitta rÀtt pÃ¥ rÀtt platser i ett svÃ¥rnavigerat fartyg. Lite svÃ¥rt dÀremot att pÃ¥ ett lÀtt sÀtt hitta tillbaka till sitt fordon vid a... ãã£ãšèŠã
Biljettpriset justeras uppÃ¥t vid hög efterfrÃ¥gan, men nÀr 50% av arkadmaskinerna Àr trasiga och öltappen pÃ¥ buffÚn inte fungerar sker ingen som helst kompensation. Kombinationen av fullpackad bÃ¥t d... ãã£ãšèŠã
Vi Àr mycket nöjda med vÃ¥r resa med fÀrjan mellan Karlskrona och Gdynia. Incheckningen var smidig och gick snabbt. Hytten var frÀsch, ren och bekvÀm, vilket gjorde resan vÀldigt trevlig. Det var ocksÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Stena Line Sverige ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvÀmt och avkopplande att resa över havet. I mer Àn 60 Ã¥r har vi fört mÀnniskor, platser och upplevelser nÀrmare varandra â tryggt och med omtanke om miljön.
Oavsett om du ska pÃ¥ semester, affÀrsresa eller hÀlsa pÃ¥ familj och vÀnner kan du se fram emot en resa med komfort frÃ¥n början till slut. Ombord finns bekvÀma hytter, god mat och underhÃ¥llning för hela familjen â eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur Àr alltid vÀlkomna, med sÀrskilda omrÃ¥den dÀr de kan leka och vila.
- FÀrjor från Sverige
- Göteborg â Frederikshamn
- Göteborg â Kiel
- Halmstad â GrenÃ¥
- Trelleborg â Rostock
- Karlskrona â Gdynia
Bra att veta
Reser du med bil? Ta med sÃ¥ mycket bagage du fÃ¥r plats med â utan extra kostnad. GÃ¥r du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bÀra, upp till 23 kg per kolli.
Om Stena Line
Stena Line Àr ett familjeÀgt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi Àr en av vÀrldens största fÀrjeoperatörer och erbjuder sÀkra, hÃ¥llbara och bekvÀma resor över Nordsjön, Ãstersjön och IrlÀndska sjön. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri frÃ¥n stress.
Boka din fÀrjeresa
Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptÀcka våra aktuella erbjudanden. AnvÀnd Low Fare Finder för att hitta bÀsta pris, eller vÀlj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.
é£çµ¡å
Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- stenaline.se
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
I stort sett nöjd med allt
I stort sett nöjd med allt - trots många gÀster bra service och platsmÀssigt helt ok
Bra mat, enkelt att boka. Lite knöligt att hitta ombord.
Bra mat! VÀldigt flink och duktig personal.
Bra infotavlor för att hitta rÀtt på rÀtt platser i ett svårnavigerat fartyg. Lite svårt dÀremot att på ett lÀtt sÀtt hitta tillbaka till sitt fordon vid ankomst.
Luktar otroligt mycket fisk i bildÀckâŠ
Luktar otroligt mycket fisk i bildÀck vilket man får kvÀllningar ifrån. Inga sitt platser nÀr man Àter alla Àr upptagna, hÀlften av dom som har en plats Àter inte Àns
Boka inte buffé!
Ã
kte med familjen på Stena Danica från Göteborg till Fredrikshamn.
Maten var inte prisvÀrd på bufféerna varken frukost eller lunch.
Riktigt besviken på både utbud och kvalitet!
Biljettpriset justeras uppÃ¥t vid högâŠ
Biljettpriset justeras uppåt vid hög efterfrågan, men nÀr 50% av arkadmaskinerna Àr trasiga och öltappen på buffÚn inte fungerar sker ingen som helst kompensation.
Kombinationen av fullpackad båt dÀr folk sÀtter upp lÀger kring varje tillgÀnglig sittplats, ingenting för barnen att göra och medioker buffÚ med icke fungerande öltapp gör att det blev tyvÀrr mer av en pina Àn rolig upplevelse för familjen.
Priset och att man kom pÃ¥ nÃ¥n timmeâŠ
Priset och att man kom på nån timme innan båten gick.
DÃ¥ligt kundservice!
DÃ¥ligt kundservice!
Jag ringer för att justera min bokning de har sommar jobbare som jobbar och kan inte justera min bokning pga av hen Àr ny på jobbet! Så jag får problem pga av eran okunniga med arbetare!
Personalen ombord Àr de som gör attâŠ
Personalen ombord Àr de som gör att resan blir trevlig.
Trevlig personal och smidigt att resa
Dyrt
Dyrt , dåligt utbud med tanke på kostnader för resan och mat . Maten var inte att klaga på men utbudet på aktiviteter, mm . Ej vÀrt pengarna.
Det finns inga platser att sitta pÃ¥ omâŠ
Det finns inga platser att sitta på om man inte vill Àta på restaurangerna.
Loppor och löss
I början av juli åkte jag och min lilla hund med Stena Line.
På båten upptÀckte jag röda utslag och bett på hela kroppen vilka blev fler under natten. De visade sig att jag blivit angripen av loppor och löss som spred sig vidare till min bil och bostad. Trots otaliga åtgÀrder med dammsugning, tvÀtt av textilier, resvÀskor mm, blev jag konstant biten på nÀtterna. Har varit hos lÀkare som konstaterade lopp och lössbett och tar medicin mot allergi som jag utvecklat.
Detta har medfört stora personliga besvÀr och lidande och nu behövs det fackmannamÀssig sanering av både bostaden och bilen då det pågått i några veckor och det blir bara vÀrre.
Jag vill Àven poÀngtera att varken jag eller min hund aldrig tidigare varit drabbad av loppor och löss.
Ãr en trogen kund som har rest denna rutt i över 30 Ã¥r, trots att varit missnöjd mÃ¥nga gÃ¥nger med stÀdning, ej fungerande dusch, vÀrme, tv mm
Jag Àr mycket orolig för min 85 åriga mamma som befinner sig i bostaden och det Àr mycket påfrestande för henne då hon inte vågar sova av rÀdsla för att bli biten på nÀtterna.
Var i kontakt med er kundservice (långa vÀntetider) och inte fått något svar Ànnu. Medarbetare har ingen empati och medkÀnsla med lång handlÀggningstid, då det behövs omedelbara åtgÀrder.
Har Àven lÀst av andra drabbade passagerare som får bekosta saneringen sjÀlva då Stena Line vill inte ta sitt ansvar. Jag tycker det Àr slutdiskuterat med kundservice som i vissa fall lÀgger på luren.
Det Àr oacceptabelt att det inte tas vidare till ansvarig på Stena Line. Jag vill kontakta alla drabbade som Àr missnöjda med Stena Lines hantering av liknande Àrende för att gå vidare till media, och krÀva skadestånd, sanering och återbetalning av biljett.
Jag tycker om,
Toppen som varje resa med Stena LineâŠ
Toppen som varje resa med Stena Line jag gjort. Frukosten var mycket bra. BÀttre Àn pÃ¥ mÃ¥nga 4-stjÀrniga hotell faktiskt. ð
Ditresan med ms Skåne var okej
Ditresan med ms Skåne var okej, Med Mecklenburg-Vorpommern var det sÀmre, trångt. Och högljutt, priserna i restaurangen alldeles för dyra, ockerpriser, tvivlar på att jag åker fler gånger med stenaline.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹