PalmesÞndag 2026. Simpelthen den lÊkreste frokost bestÃ¥ende af deres Nationalpark Thy frokost med 5 mindre serveringer, samt efterfÞlgende kaffe og sÞdt. Absolut anbefalelsesvÊrdigt, pÃ¥ trods af at vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
- fÞrst og fremmest var bÃ¥de vores vin og den ret vi gerne ville bestille, udsolgt. - forretten var dÃ¥rligt tilsmagt. Mynte , timian og skvalderkÃ¥l blandet til en torsk, finder jeg usmageligt og u... ãã£ãšèŠã
Fandt hotellet pÃ¥ nettet. Venligt, kompetent og nÊrvÊrende personale. RengÞring OK. VÊrelset ogsÃ¥ OK, isÊr grundet kaffemaskine lige udenfor pÃ¥ gangen! Dagens ret (kÞkkenchefens valg) var perfekt, re... ãã£ãšèŠã
Meget meget skuffende. Er sjÊldent pÃ¥ klageholdet, men det bliver desvÊrre ikke en anbefaling herfraâŠ. En bungalow viste sig at vÊre en vÊldig slidt campinghytte. Pris og kvalitet passer slet slet i... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PalmesÞndag 2026
PalmesÞndag 2026. Simpelthen den lÊkreste frokost bestående af deres Nationalpark Thy frokost med 5 mindre serveringer, samt efterfÞlgende kaffe og sÞdt. Absolut anbefalelsesvÊrdigt, på trods af at vi kunne forstå der var visse udfordringer i kÞkkenet. Det var ikke noget der havde indflydelse på vores oplevelse af både mad og sted. Det hele blev klaret ganske fortrinligt, og vi manglede intet. Helt klart 5 store stjerner
Kundeservice ......... kunne jo
ForespÞrgsel om et ophold i Fiskerhytte med morgenmad.
de sendte en bekrÊftelse på opholdet men prisen var ikke iht. deres hjemmeside, hvor der stod at et ophold kunne man bestille morgenmad på kroen til 100 kr. hvor der på deres bekrÊftelse stod 125 kr. dette gjorde jeg opmÊrksom på, sendte dem også billede af hvor det stod på deres hjemmeside.
Bad om en ny bekrÊftelse hvor prisen var iht. deres hjemmeside.
Havde også prÞvet at ringe 4 gange ingen tog tlf.
Det kunne jo vÊre en fejl.
Herefter får jeg en besked om at de annullere opholdet.
Hold jer vÊk
Mvh.
René Kristensen
Super mad og serviceð©µ
Opholdet er alt alt alt for dyrt.
Opholdet er alt alt alt for dyrt , i forhold til stedet , det er jo campinghytter , og en spisesal , aftensmaden var super lÊkker , men her stopper det også , vi kommer der ikke igen.
Og sÃ¥ stÃ¥r det badehotel i annoncerne og pÃ¥ hjemmesiden ð
Den dårligste service
Stenbjerg kro burde sÞrge for at alle kroens overnattende gÊste kan få noget at spise.
Jeg ankom til kroen kl 17.00 efter en 80 km lang cykeltur, alle borde var udsolgte, hvad der var ok med mig, så ville jeg bestille et par stykker brÞd, som jeg kunne spise på vÊrelset, men det kunne ikke lade sig gÞre, jeg kunne ikke få noget at spise.
Hvor er det for dårligt, 995 kr betalte jeg for den overnatning, og noget halvkedelig morgenmad, jeg kunne ha boet på vandrehjem 2 gange for den pris, med bedre service, man kan ikke tillade sig at ha en kro, som ikke kan bespise alle overnattende gÊste, jeg vil hverken komme der igen, elle anbefale det til andre.
det skal lige siges, der er ingen andre steder i Stenbjerg man kan kÞbe mad.
De lever fedt og godt af turisterne, ellers kunne de ikke tillade sig at behandle kroens gÊster sådan.
Pris og kvalitet
Kvaliteten af maden levede ikke op til den dyre pris. Super kedelig morgenmad også.
Hyggelig overnatning
Hyggelig overnatning, fred & ro samt hÞflig betjening.
Gastronomi Thy style
Hyggelig kro med venligt personale.
Vi spiste den dejlige nationalpark frokost og smagte også de hjemmelavede snapse. SÞde Clara gjorde sit til at give en god oplevelse.
Tine, Henrik og Emil
Alt alt for lidt mad.
Maden smagte godt, men vi blev overhovedet ikke mÊtte.
Der var på ingen måde nok, af hverken kÞd eller kartofler. og der blev ikke tilbudt flere kartofler, eller andet tilbehÞr.
Alt alt for dyrt i forhold til hvad vi fik.
Vi kÞrte direkte ud for at finde noget mere at spise et andet sted.
SÃ¥ der kommer vi ikke igen.
Dejligt afslappet atmosfÊre
Dejligt afslappet atmosfÊre. Rigtig god mad, både aften med 2 retters menu og morgenmad, hvor jeg havde tilkÞbt smÞr selv madpakke, hvor der var anrettet et fad med fiskefrikadeller og Êg, det blev en lÊkker frokost.
Ret og pÊnt.
God og hÞflig betjening.
Venlige og muntre krovÊrter
Venlige og muntre krovÊrter. Dejlig feriehytte. Rolige omgivelser.
Dejlig aften på Stenbjerg Kro
Spiste i aftes på Stenbjerg Kro. Som altid virkelig lÊkker mad, der er krÊset for. En dejlig oplevelse i rolige omgivelser og en meget venlig betjening. Kan kun anbefales.
Overnatning og aftensmad
Vi overnattede og spiste på kroen i forbindlese med vandring langs vestkysten med Vesterhavscaminoen.
Menuen var forudbestemt, men virkelig lÊkker (og de havde en glutenfri udgave). Vi er faktisk glade for, ikke selv at skulle bestemme, hvad vi fik.
Krofatter Stefan var en fantastisk vÊrt, uden at vÊre anmassende. Han sÞrgede for, at alle der spiste fik en rigtig god oplevelse.
Vi havde nÊsten ikke lyst til at fortsÊtte videre op langs kysten dagen efter.
Helt sikkert et besÞg vÊrd!
Mvh Heidi&Martin
Super ophold pÃ¥ campingpladsen i egenâŠ
Super ophold pÃ¥ campingpladsen i egen camper. Fantastisk mad og drikke, hyggelig krofatter - det kan ikke gÞres meget bedre ð
Vi havde et ophold i forbindelse medâŠ
Vi havde et ophold i forbindelse med Thy Caminoen rigtig god stemning, dejligt personligt personale isÊr kromanden Stefan der på bedste vis hyggede om gÊsterne, vi fÞlte os meget velkomne, mad og vin i topklasse. Vi kommer bestemt tilbage til dette skÞnne sted
Stenbjerg kro er dejlig beliggende iâŠ
Stenbjerg kro er dejlig beliggende i Thy tÊt på naturen, og er man etv på en vandretur eller ferie, eller på tranetur i foråret eller i Thy for at opleve, Vesterhavet eller etv krondyrene der brÞler i efteråret, er kroen et anbefales vÊrdigt at spise og overnatte på. Kroen severe fantastisk mad. VÊrtspar og personalet er i imÞdekommende, sÞde og rare. Man fÞler sig velkommende og tager veltilfreds derfra, og man for lyst til at komme igen, en anden god gang.
Fandt hotellet på nettet
Fandt hotellet på nettet. Venligt, kompetent og nÊrvÊrende personale. RengÞring OK. VÊrelset også OK, isÊr grundet kaffemaskine lige udenfor på gangen! Dagens ret (kÞkkenchefens valg) var perfekt, retterne lavet fra bunden og nÊsten perfekt krydret. Og husets rÞdvin, Portugisk Þkologisk. Jeg troede aldrig, jeg ville vÊlge det!! Fantastisk. Morgenbuffeten var rigtig lÊkker. God start på dagen.
Dejlig mad- venligt personale
Takker for et dejligt kroophold. Den veganske burger smagte bare så godt. Naturparksplatten var også en fryd for både mave og Þjne. Personalet var venligt og imÞdekommende. Vi kommer der gerne igen nÊste gang vi besÞger den smukke Nationalpark Thy.
Meget meget skuffende
En bungalow viste sig at vÊre en vÊldig slidt campinghytte. Pris og kvalitet passer slet slet ikke sammen.
En snak med ejer Êndrede ikke rigtigt ved noget. Vi anbefalede at tage hytterne ud af drift, hvis ikke de forbedrer dem meget markant. For en prisreduktion var tydeligvis ikke en mulighed. Vi kommer nok ikke igen
En hyggelig krostemning
En hyggelig krostemning. Frisk og dejlig betjening.
God mad.
Fiskedellerne super, vil I give opskriften.
En dejlig dag med bÞrn og svigerbÞrn.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ