レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Maden var hurtig fÊrdig derfor de 2 stjerne, men den burger jeg havde bestilt var helt brÊndt og sÃ¥ var var den ellers bare indsmurt i dressing og var meget smagslÞs. Pommesfritterne smagte udemÊrk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maden smagte virkelig dÃ¥rlig de indbagte var dejen rÃ¥ flere steder og sovsen smagte virkelig dÃ¥rlig. BÞrnenes pizza var brÊndt i kanterne. Vi har altid bestilt fra dem og nogle gange er det godt andre... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte 2 pizzaer, den ene med almindelig bund og en deep pan. Den almindelige var udemÊrket, men det var deep pan pizzaen ikke. Bunden var 1cm rÃ¥ dej. Vil derfor ikke anbefale nogen bestil... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uden tvivl byens bedste pizza.. Pizzaen smager for det fÞrste sindssyg godt, og sÃ¥ er bunden lÊkker, tynd og sprÞd.. Personalet er smillende og imÞdekommende og generelt set er servicen on poin... もっず芋る

2.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Maden smagte virkelig dårlig de

Maden smagte virkelig dårlig de indbagte var dejen rå flere steder og sovsen smagte virkelig dårlig. BÞrnenes pizza var brÊndt i kanterne. Vi har altid bestilt fra dem og nogle gange er det godt andre dårligt men det her var dråben vi er fÊrdige med at bestille derfra.

2025幎1月25日

Endelige 🀊‍♀

Endelige 🀊‍♀

Endelig tÊnkte jeg NU har jeg fundet en pizza (nr14) de kan finde ud af at lave💪🏻💪🏻 men efter 2. Gang 😔😔😔 nej nej igÃ¥r kÞbte vi pizza hos dem og hold nu kÊft hvor er det skuffende
Der var sÃ¥ meget ost pÃ¥ at jeg intet andet kunne smage der var nok 2 cm mÃ¥ske mere
 🀮 det var jo ikke en oste pizza jeg bad om
Jeg spiste 1 stk og smed resten ud

Det kommer aldrig til at ske at vi kÞber noget derfra igen! Menukortet er smidt ud!!

2024幎9月20日
5぀星のうち1の評䟡

Fantastisk service og lÊkkert mad - men trÊls oplevelse i forbindelse med betaling

Opdatering!
Siden anmeldelsen blev skrevet, gik mobile pay betalingen igennem
. SÃ¥ jeg har betalt dobbelt for mine pizzaer. Jeg har kontaktet dem dagligt, for at fÃ¥ de 440kr jeg har betalt for meget tilbage. Det er 3 uger siden og jeg har stadig ikke fÃ¥et mine penge tilbage. Æv. Pizzaerne smagte dejligt og servicen pÃ¥ aftenen, var der ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥, men 880kr for 4 pizzaer og 2 omgange pommes er lige i overkanten. Og at jeg skal kontakte dem dagligt i 3 uger, helt uden effekt er simpelthen ikke i orden! Derfor har jeg Êndret mine stjerner.

Har flere gange bestilt ved stenovns pizza BÞrkop og har hver gang fået utroligt lÊkkert mad. Sidst gik der noget galt med mobile pay, så de ikke havde modtaget min bestilling. Ikke deres skyld! De lavede min bestilling lynhurtigt (endda efter lukketid) og kvitterede med rabat på bestillingen og en stor sodavand til de unge mennesker, som ventede på pizza. Fantastisk :-)

2024幎8月3日

ForfÊrdelig sted

Efter en time over tid så ringer jeg til dem også siger de at det kommer om 15 minutter, venter så en time mere og når de kommer så krÊver de stadig kÞrselspenge..
Det er over 2 timer siden i skulle have vÊret her med maden!

2024幎8月1日
5぀星のうち2の評䟡

Nu har jeg bestilt durum tre gange fra

Nu har jeg bestilt durum tre gange fra stenovnen. FÞrste gang var fantastisk. De sidste to gange har vÊret meget skuffende. De putter lidt kebab i, og der står, at der skal cherrytomat i, men de putter bare almindelige tomater i, og det er skuffende når man bestiller noget andet.

Utroligt skuffende, når man nu troede, mam endelig havde fundet en god rulle.

2024幎6月15日

Nej tak!

Vi er 2 kollegaer, der vÊlger at vi gerne vil have pizza.
Kl: 15:30 ringer vi og laver en bestilling ti kl 18:20. Kl:18:30 er de ikke kommet endnu og jeg ringer for at hÞre, hvor de bliver af? Den ansatte siger, at han ikke er kÞrt endnu. Jeg spÞrger, hvornår de er her? Hans svar: måske 10 minutter. Mig: vi skulle jo bruge fem 18:20? Ham: ja 10 minutter plus minus.. mig: men vi aftalte 18:20? Ham: så kan du hente dem selv! Mig: kan vi så måske få lidt rabat? Ham: nej det giver vi ikke. Mig: så vil vi ikke have de pizzaer. Ham: okay du skal ikke bestille her igen. Mig: selvfÞlgelig vil jeg ikke det..

2023幎9月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ