Stick レビュヌ

1,938
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Informativ hemsida - tydlig information om produkter; bra fakta gÀllande skadedjursbekÀmpning allmÀnt. Köpet smidigt, snabb och smÀrtfritt! Snabb leverans! Jag har bestÀllt flera gÃ¥nger frÃ¥n Stick... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag handlade en insektfÀlla för bromsar samt en geting och flygfÀlla. Ingen av dessa produkter fungerar överhuvudtaget och har inte fÃ¥ngat en enda insekt efter en veckas anvÀndning enligt produkternas... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt pÃ¥ mÃ¥ndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krÃ¥ngel. Allt gick smi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bÀst bekÀmpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa pÃ¥ mig en massa onödiga produkter. Sedan sÃ¥ dröjer det nog ett tag innan jag k... もっず芋る

䌁業情報

1. 店
  2. DIY甚品店
  3. 金物店

圓該䌁業による蚘述

Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekÀmpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och rÃ¥ttfÀllor, silverfiskfÀllor, sorkfÀllor, malfÀllor, insektspray, produkter mot fÃ¥glar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fÀstingkit mm. TrÀdgÃ¥rdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!

• スりェヌデン

(1,938)

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Stick.se

Köpet smidigt, snabb och smÀrtfritt!
Snabb leverans!
Jag har bestÀllt flera gånger från Stick.se och alltid samma positiva upplevelse.
LÀgg dÀrtill att sjÀlva medlen jag köpt haft super-verkan pÃ¥ skadedjuren 👍

2026幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Produkterna Àr bluff och fungerar ej och företaget tar ej emot reklamationer.

Jag handlade en insektfÀlla för bromsar samt en geting och flygfÀlla. Ingen av dessa produkter fungerar överhuvudtaget och har inte fångat en enda insekt efter en veckas anvÀndning enligt produkternas specifikation. Nu nÀr jag vill reklamera denna produkt kan jag se att det inte Àr möjligt att kontakta kundtjÀnst angående reklamation om inte produkten levererades trasigt. Otroligt öseriöst. Undvik att handla från detta företag.

2026幎7月13日
5぀星のうち2の評䟡

Hur ska man kunna lite på att de inte bara tar tillbaka varorna och sedan sÀljer dem igen?

BestÀllde varor och allting gick bra.
Dock behövde jag returnera vissa av grejjerna.
Följer deras returprocess och skickar tillbaka spårbart dÀr jag står för fraktkostnad.
Paketet levereras men jag hör ingenting.

Sen hör jag av mig och frågar varför det dröjer. de hÀvdar då att de inte har fått paketet trots att jag har en påvisad leverans till deras adress.
Då måste jag som kund som har en påvisad leverans begÀra pengar ifrån transportföretaget.
De slutar svara på mail och jag får ingen vidare hjÀlp, Usel service.

Till sist så hittar de paketet...
Skulle inte vilja returnera saker dit igen.

2026幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Ormar. Då jag har orm på tomten skickade jag

Då jag har orm på tomten skickade jag för en tid sedan efter 1 ormskrÀmma, som sattes ner i marken, + en ormtång. OrmskrÀmman gör ingen nytta så jag har fått ta hit en ormsanerare. Ormtången Àr så hårt spÀnd så det knappt går att trycka ihop den och går dÀrmed inte att anvÀnda. Prövade ormsanerarens tång vilken var lÀtt att trycka ihop och dessutom mycket lÀngre vilket naturligtvis Àr bÀttre ur sÀkerhetspunkt.

2026幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

Defekt produkt erkÀnner inte trots bilder

Jag borde ha lÀst recensionerna innan jag bestÀllde. KundtjÀnsten svarar på reklamationer som om kunden inte förstår hur produkten ska anvÀndas, istÀllet för att faktiskt ta ansvar och titta på problemet som dokumenterats med bilder och video.

I mitt fall försökte man hela tiden förklara att “lite lim pÃ¥ skyddspappret Àr normalt”, trots att jag tydligt visade att flera fÀllor fungerade betydligt sÀmre Àn den som faktiskt var korrekt. Bemötandet kÀndes mest som ett sÀtt att undvika ansvar. EfterÃ¥t sÃ¥g jag att flera andra kunder beskrivit samma typ av hantering vid reklamationer av andra produkter
Uppdatering:

Det senaste svaret från kundtjÀnst kom först nu, över ett dygn efter att jag redan gett upp och avslutat Àrendet efter flera dagars mejlande fram och tillbaka. Vid det laget hade jag redan kastat de två vÀrsta fÀllorna och börjat anvÀnda de andra trots att de inte var helt bra.

Under hela processen låg fokus på att förklara hur man tar bort skyddspappret, som om problemet var att jag inte visste hur man anvÀnder en klisterfÀlla. Jag vet mycket vÀl hur sådana produkter fungerar. För mig Àr Àrendet avslutat.
Det var dÀrför jag skrev recensionen. Nu svarar kundtjÀnst offentligt som om dem tidigare erbjudit en lösning, nej. detta hÀnde 40 min sedan.

2026幎5月5日
Stick ロゎ

Stick からの回答

Hej Giselle,
Tack för att du delar din upplevelse.

Det var inte bra att du Àr missnöjd - det måste vi Àndra på!

Vi har under Àrendet erbjudit dig både nya fÀllor och alternativa produkter, det erbjudandet ligger fortfarande kvar. Det vi bett om Àr en kort kompletterande film dÀr du visar att limytan inte lÀngre Àr klibbig efter att skyddspappret tagits av, eftersom den film du skickat tvÀrtom visar en tydligt klibbig yta.

Att lite lim följer med skyddspappret Àr normalt och påverkar inte funktionen. Limmet Àr otroligt effektivt.

Vi har sålt vÀldigt stora volymer av just denna fÀlla (Mottlock) under flera år utan liknande reklamationer, vilket gör att vi behöver lite mer underlag innan vi kan konstatera ett fabrikationsfel.

Det Àr inte misstro mot dig, det Àr bara så reklamation måste fungera utan att behöva returnera.

Hör gÀrna av dig igen så löser vi det hÀr tillsammans! Vi lovar att du ska bli nöjd!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。