Jag har nyttjat StickerApp ett flertal gÃ¥nger och alltid fÃ¥tt fin service och bra produkter till ett bra pris. Jag kommer naturligtvis Àven i fortsÀttningen att anvÀnda StickerApp. Varför lÀmna ett ut... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Otroligt bra upplevelse, frÃ¥n kundkontakt och support till leverans. VÃ¥r ambition var att printa stickers med en premiumkÀnsla och vi fick precis vad vi efterfrÃ¥gade. Framförallt imponerad över att ma... ãã£ãšèŠã
UtmÀrkt jobb med att ta fram DTF Transfer-dekalerna. Fungerade bra att fÀsta Àven pÃ¥ galon. LikasÃ¥ snabbt och bra bemötande nÀr det gÀllde mina frÃ¥gor innan bestÀllningen. à terkommer med fler bestÀlln... ãã£ãšèŠã
Tog lite tid att fÃ¥ hem ordern men jag blev oerhört nöjd med resultatet. KlistermÀrkena blev exakt som förlagan pÃ¥ webbsidan nÀr man laddar upp bilden och designar. De sitter bra pÃ¥ mina grejer och in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããžã¿ã«å°å·æ©
- äŒæ¥éãµãŒãã¹
- ããžã¿ã« ããªã³ã ãµãŒãã¹
- ã·ãŒã«è£œé æ¥è
StickerApp AB ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att kunna erbjuda möjligheterna att skapa de klistermÀrken ni sjÀlva vill, och alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Allt från att erbjuda rÀtt material på era klistermÀrken till att köpa fÀrdiga ovanliga klistermÀrken. Att alltid ligga i framkant gÀllande den senaste teknologin och att leverera marknadens bÀsta stickers Àr del av vår filosofi.
é£çµ¡å
Bronsgatan 12, 234 35, Lomma, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@stickerapp.se
- stickerapp.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fungerar utmÀrkt
Fungerar utmÀrkt. Blev lite pixlig text dock men troligen mitt fel. Man bör antagligen begÀra utkast innan.
LÀtt och snabbt
LÀtt och snabbt. Bra att kunna se spektra effekt i bestÀllningsverktyget.
Snabbt enkelt och snyggt!
VÀldigt snabb leverans och blev vÀldigt nöjd
VÀldigt snabb leverans och blev vÀldigt nöjd med mina klistermÀrken :)
Dyr expressfrakt utan att leveransen hölls
Jag Àr mycket besviken på min upplevelse med StickerApp. Deras hemsida låg nere en hel dag, vilket gjorde att jag inte kunde lÀgga min bestÀllning nÀr jag hade planerat. NÀr sidan fungerade igen dagen efter hade leveransdatumet redan flyttats fram.
Jag betalade dessutom cirka 400 kr för expressfrakt eftersom jag behövde leverans inom den ursprungliga tidsramen. NÀr jag kontaktade kundtjÀnst fick jag bara ett automatiskt svar och ingen verklig hjÀlp.
BestÀllningen kom till slut en vecka efter utlovat leveransdatum för expressfrakt. Att betala extra för snabb leverans och Àndå få varan så sent Àr inte acceptabelt. Mycket besviken på både service och leverans.
Snabb leverans bra tryck
Super bra stickers
StickerApp Àr ett prisvÀrt alternativ
Jag har nyttjat StickerApp ett flertal gånger och alltid fått fin service och bra produkter till ett bra pris. Jag kommer naturligtvis Àven i fortsÀttningen att anvÀnda StickerApp. Varför lÀmna ett utmÀrkt koncept?
We use Stickerapp at my company
We use Stickerapp at my company. Quick delivery and very friendly and effective customer service.
Struligt
Utöver att det varit otroligt mycket strul med hemsidan, så tappade de bort vår order. Vi har alltid kört med StickerApp innan, testade en konkurrent och var helt okej nöjda så vi gick tillbaka till StickerApp igen. Det var helt klart fel beslut. Det var sista gången vi bestÀller med dem.
Bara bra mmmmmm
Inget för företag
Inget för företag. Layout Àr godkÀnt sedan lÀnge men krÀver Àndå godkÀnnande. Saknar kommunikation.
Snabbt och smidigt
Snabb och smidigt. Bra kvalitet på dekaler med stort urval av olika varianter.
Enkelt att designa
Enkelt att designa, bestÀlla och snabb leverans. AnvÀnt dem flera gånger!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ