レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte to frakker, fik kun en, som skal til affalds container med det samme. Kvaliteten er forfÊrdelig, der stÃ¥r at den er vandtÊt, fuldstÊndig lÞgn, stoffet er bare tynd bomuld, jeg bestilte stÞrr... もっず芋る

Firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę . Tandetna odzieÅŒ z Chin a rozmiary 2 razy zaniÅŒone . Nie moÅŒna się telefonicznie dodzwonić . Nie ma moÅŒliwości zwrotu zakupionych towarów w danym kraju . Jed... もっず芋る

DENNE WEBSIDE SKAL ABSOLUT IKKE HAVE NOGEN STJERNER. HOLD JER FRA DENNE WEBSIDE. HJEMMESIDEN ER OPRETTET I DANMARK UDEN CVR. PENGENE BLIVER HÆVET FØR VAREN SENDES. DER ER INGEN SVAR PÅ HENVEN... もっず芋る

Fortryder jeg har kÞbt, hos jer I har stadig ikke givet Mig min pakke jeg bestilte d 1 dec Det simpelthen over alt kritik i svare ikke pÃ¥ mine beskeder hellere, og lader der gÃ¥r flere dage sel... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til StilfuldMode - din danske modeoase for stilbevidste kvinder! Vi er din dedikerede dametÞjsbutik, hvor skÞnhed, kvalitet og stil forenes. Hos StilfuldMode tror vi på, at mode er en kunstform, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres unikke personlighed og styrke. Vores mål er at tilbyde et omfattende udvalg af moderigtige tÞjstilarter, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret kjole til en sÊrlig begivenhed eller et afslappet og tidlÞst hverdagsoutfit, har vi noget, der vil fremhÊve din skÞnhed og udstråling. Vi vÊrdsÊtter vores kunder dybt, og derfor tilbyder vi enestående service og personlig vejledning, så du kan finde det perfekte look, der passer til netop din stil og kropsform. Vi mener, at alle kvinder fortjener at fÞle sig godt tilpas og selvsikre i deres tÞj - uanset stÞrrelse, form eller budget. StilfuldMode strÊber efter at vÊre en del af en bÊredygtig modebevÊgelse. Vi samarbejder med ansvarsbevidste mÊrker, der deler vores engagement i miljÞvenlige og etiske produktionsmetoder. BesÞg vores butik, og lad dig fortrylle af en verden af mode, hvor stil og skÞnhed mÞdes. Tak for din interesse, og vi ser frem til at vÊre din foretrukne destination for stilfuld tÞjshopping hos StilfuldMode!

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

139件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Har endelig fået skoen de lever slet

Har endelig fået skoen de lever slet ikke op til beskrivelsen af produktet. Det står at det er det er ortopÊdisk sandal. Da jeg fik sandalerne var bunden meget hård og glat og da jeg går meget dårlig er det meget farligt at gå i skoen når bunden er meget glat. Sandalerne har intet med ortopÊdiske fodtÞj at gÞre så kÞb ikke disse sandaler.
Har også fundet ud af det er et fupfirma.

2023幎11月18日

Svindel og bedrag..

Svindel og bedrag... OMG, jeg har betalt 499 DKK, få aldrig min varer, ingen tager telefonen, kan ikke spore pakken, kÞb ikke noget som helst hos dem... Jeg har helt samme oplevelse... som jeg kan lÊse mig til.. alle andre har..
Hold Jer langt vÊk derfra selvom hjemmesiden ser tiltalende og fornuftig ud

2023幎11月5日

SVINDEL betalt 649kr

Stilfuldmode via helpscout.net
tirs. 14. nov. 22.06 (for 18 timer siden)
til mig

Hej med dig,

Vi undskylder og beklager dybt, at du ikke havde en behagelig oplevelse med det produkt, du bestilte. I henhold til vores firmapolitik skal kunden dog sende produktet til vores produktionsanlÊg i Kina for at udstede en returlabel, som derefter vil behandle refusionen.VDK WTM TRADING GROUP B.V.-649,00
Fritid (Andet)Fritid
BogfÞringsdato
31. oktober 2023
Rentedato
31. oktober 2023

Vi forstår, at returprocessen kan vÊre besvÊrlig, og at du måske skal betale for returforsendelsen, som kan vÊre hÞjere end produktprisen, men det er noget, vi ikke har kontrol over. Derfor kan vi tilbyde dig et bedre alternativ.

For at kompensere dig vil vi gerne tilbyde dig 30% rabat på dit nÊste kÞb, hvis du er villig til at beholde dette produkt.
Vi vil gerne endnu en gang undskylde for ulejligheden.

Vi venter på din tilbagemelding.

2023幎11月15日

Svindel og bedrag..

Svindel og bedrag... KÞb ikke noget som helst hos dem... Jeg har helt samme oplevelse... som jeg kan lÊse mig til.. alle andre har..
Hold Jer langt vÊk derfra selvom hjemmesiden ser tiltalende og fornuftig ud

2023幎11月13日
自発的なレビュヌ

Svindel og snyd- pas på!

StÃ¥r desvÊrre i samme situation som alle andre. Snydt og bedraget af dette firma. De er MEGET hurtige til at trÊkke pengene for varer. Har ikke modtaget mine varer, har skrevet og ringet til firmaet uden held. Penge lige ud af vinduet- men tror ogsÃ¥ jeg kommer til at forfÞlge sagen. De fortjener nul stjerner og at deres “ forretning” bliver lukket.

2023幎11月4日

Stop det fuskerfirma

Stop det fuskerfirma. Jeg modtog en sweater som nÊsten lignede den på billedet, men stÞrrelsen afveg totalt, den var for lille. De svarer ikke på mine mails, det er ikke et dansk firma, tiltrods for at hjemmesiden, ser tilforladelig ud.

2023幎11月4日
自発的なレビュヌ

Svindelforetagende, ingen fysisk butik på den oplyste adresse.

Jeg var inde på deres hjemmeside og så mange spÊndende kjoler, som jeg ville bestille hos dem, men da jeg tilfÊldigt skulle forbi Haderslev, hvor de nÊvner på deres hjemmeside, at de har adresse og har en fysisk butik. Jeg blev noget overrasket og faktisk glad, for at jeg havde valgt at kÞre forbi. Der findes IKKE nogen fysisk butik i Hansborggade 7 i Haderslev, det er en kommunal bygning. Total svindel og opspind.
Jeg er virkelig glad for, at jeg ikke bestilte pÃ¥ nettet hos dem. Svindelfortagende 😡🀬

2023幎11月9日

Et Stort Svindler Firma

Fy for
..et svindler firma, de skulle skamme sig.. Alle deres produkter kommer fra Kina..
Hvis man overhovedet får sine vare..Udover det så sÊlger de ens konto oplysninger, så du får mulighed for yderlig og blive snydt af andre. Jeg vil ikke finde mig i deres svineri, så jeg går også videre med dette..

2023幎11月9日
自発的なレビュヌ

Jeg har ikke fået min jakker som jeg

Jeg har ikke modtaget min jakke endnu den bestiller jeg den 31 oktober og jeg har ikke fået den endnu nu siger vi den syvende eller 8. november og jeg venter stadig på min jakke fra jeg forbandede svineri jeg vil gerne have min penge retur ellers bliver i anmeldt til politiet sådan det er bare slut fÞj skamme jer

2023幎11月1日

WARNING

WARNING - hold fingrene vÊk fra dette firma - det tenderer til bedrageri. Firmaets hjemmeside overholder ikke reglerne for fortrydelsesret og returnering. Fakturaer bliver betalt til VM Helthcare - som nok ikke har ret meget meget med dametÞj at gÞre.
De lover 1-2 dages leveringstid - men deres varer kommer fra Kina - så kan enhver idiot da regne ud, at det er humbug.
Jeg har efter 14 dage endelig modtaget min ordre efter 5 mails med status - elendig tracking og dårlige undskyldninger om, hvorfor det trÊkker ud. ForgÊves opkald pr tlf, fordi telefonen ikke blev taget.
Alt i alt en meget dårlig og frustrerende oplevelse. Jeg handler aldrig mere med dette firma. De er plattenslagere.
De kan få -10 stjerner herfra.

2023幎10月30日

Usmageligt

Har stadigvÊk ikke modtaget .Ine sko men pengene er trukket på min konto dog står der WTM Heltcare på mit udskrift
Har heller ikke modtaget en bekrÊftelse og de kan ikke kontaktes

2023幎10月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。