レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte om lørdagen og fik leveret efterfølgende tirsdag, det kan ikke gøres bedre og hurtigere. Tak for en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Vi havde købt en jakke gennem en af Stillos samarbejdspartnere, og da vi sendte den retur, blev ordren væk. Desværre havde vi ligeledes mistet trackingnummer på pakken, og derfor kunne de ikke hjæ... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Indtil videre har jeg fået mine varer til god tid men her fornyligt fik jeg en overraskelse i mine nye bestilling af nogen nye bukser. I pakken lå der en ordre konfirmation hvor de ønskede mig god pås... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god service,havde glemt at sætte flueben ved forsendelses sted,fik en mail fra kundeservice hvor de gjorde mig opmærksom på problemet og fik løst det med det samme..havde min pakke næste dag 👍... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 紳士衣料店
  2. ヘッドウェア店
  3. 靴屋
  4. ストリートウェア店
  5. サングラス店

当該企業による記述

Stillo.dk er en Dansk familie drevet web shop, som tilbyder et bredt udvalg af stil arter. Uanset om du er til Fashion, Casual eller Streetwear så er der noget for dig. På stillo.dk finder du de mange forskellige af de populære Baggy Jeans, men også Loose fit og Straight fit Jeans. Stillo.dk gør alt for at du som forbruger, får den bedste oplevelse som kunde og prøver at have og skabe et udvalg på web shoppen som skiller sig lidt ud, fra de store internationale web shops. Støt de Danske butikker og webshops som f.eks stillo.dk.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering og skøn kvalitet på…

Lynhurtig levering og skøn kvalitet på bluserne, jeg glæder mig til at de bliver pakket op til jul af modtagerne

2021年11月24日

Hej Gitte,
Tak for anmeldelsen og rigtig dejligt at se, du var tilfreds med os. Vil ønske dig en Glædelig December og håber vi ses på webshoppen igen i 2022.

helt i orden :)

super godt sted og købe tøj :)
der kan forekomme lidt lang ventetid på nogen ting, men så får man tilgengæld en lille ekstra gave med i forsendelsen, kan klart anbefales herfra

2021年11月14日

Hej Michael,
Tak for anmeldelsen. Lyder som om du har bestilt nogle af de varer vi har på fjernlager. Det gælder de varer der står op til 8 hverdages levering. Alle varer (langt de fleste) har 1-3 dages levering og sendes ofte samme dag, hvis der bestilles inden kl 15.00.
Tak igen og kig forbi snart igen. :-)

5つ星のうち4の評価

Pisse god kundeservice

Pisse god kundeservice, varerne top kvalitet har købt flere gange.
Savner et bredere udvalg men har læst mig frem til det kommer.

2021年11月12日

Hej Elvis,
Tak for anmeldelsen. Glæder os du har været tilfreds med dine køb hos os. Send os gerne en liste over hvad du kunne tænke dig af mærker på Stillo.dk ... Så skal vi se hvad vi kan gøre. Der er desværre mange af de store, som ikke har interesse i en webshop som vores så det er svært at være lille i denne branche ;-)

5つ星のうち5の評価

Har handlet nogen gange hos Stillo

Har handlet nogen gange hos Stillo, de har et fedt og bredt udvalg, har aldrig haft noget at klage over. 👍

2021年11月1日

Stillo.dk からの回答

Mange, mange tak og vi er bestemt åbne for forslag til andre mærker eller styles, der ønskes på vores side. Vi er glade for du gad anmelde os og det sene svar er heldigvis fordi vi har haft travlt :-)
Endnu engang tak.
Mvh Bjørn Stillo.dk

5つ星のうち5の評価

Helt og aldeles lækkert tøj og en god…

Helt og aldeles lækkert tøj og en god service.

2021年10月26日

Stillo.dk からの回答

Vi takker for din anmeldelse og glæde os over du er tilfreds med vores udvalg og tøj. Du er self altid velkommen forbi Stillo.dk en anden gang ;-) Mvh Bjørn Stillo.dk

5つ星のうち5の評価

Rigtig lækre produkter & nem hjemmeside…

Rigtig lækre produkter & nem hjemmeside hvor man bliver inspireret til at fortsætte køb. Nemt at bestille og hurtig levering. Alt helt i top.

2021年9月29日

Stillo.dk からの回答

Hejsa og mange tak for anmeldelsen. Som du kan se leverer vi hurtigere end vi får svaret på anmeldelserne her på Trustpilot, men du skal have tusind tak for at give dig tid til at anmelde os og det er rigtig dejligt at læse du har været tilfreds. Mange hilsner Bjørn Stillo.dk

5つ星のうち5の評価

Har nu købt nogen Hilfiger sweartshirt…

Har nu købt nogen Hilfiger sweartshirt og lidt bukser og det bare fin service og hurtig levering hver gang , et minus er dog at i ikke har så mange mode mærker og mere af det såsom Hugo boss, Armani, Calvin Klein, Hilfiger,
Levis og os gerne i undertøj :)

2021年9月11日

Hej Brian,
Mange tak for konstruktiv anmeldelse og vi kan kun være helt enige. Desværre er det sådan i tøjbranchen at når man er en lille spiller, så er det ikke en selv der bestemmer hvilke mærker man kan forhandle, men 100% mærket og det svar vi får i rigtig mange tilfælde er, at de har kundestop. Havde det stået til os havde vi forhandlet alle de nævnte mærker og lidt til og det er self noget vi arbejder på at komme til en dag i forhåbentlig nær fremtid.
Igen tak for anmeldelsen og du er self altid velkommen tilbage på Stillo.dk 😄

Jeg er virkelig imponeret

Jeg er virkelig imponeret, bestilte en t-shirt igår, og den var fremme idag.
Jeg elsker sådan en service!
5 KÆMPE STJERNE HERFRA. ❤️

2021年9月9日

Hej Patricia,
Vi takker mange gange for din anmeldelse og kan kun sige at vi elsker 5 stjernet anmeldelser og tilfredse kunder. Så igen mange tak herfra 👍😆

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Samme gælder deres respons tid på mail

Den ene ud af tre par boxershorts var bestilt forkert. Disse blev udskiftet uden problemer.

2021年8月19日

Hej Jeppe,
Tak for anmeldelsen og ordren på Stillo.dk. Er glad for det gik som ønsket og du er self altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

5つ星のうち5の評価

Service, pris og levering helt i top

Udmærket service, gode priser og hurtigt levering.. kunne dog godt tænke mig et større udvalg men alt i alt kan helt klart anbefales og jeg vil handle der fremover

2021年8月17日

Hej Morten,
Mange tak for konstruktiv anmeldelse. Du rammer de punkter vi satser på som Service, Pris og Levering. Enig i vi som lille virksomhed, ikke har det største udvalg, men man er meget velkommen til at kontakte os på support@stillo.dk hvis der er mærker eller størrelser, man kunne ønske sig at se på Stillo.dk
Rigtig god dag

Super service.

Helt vildt billige mærkevarer, og sindsyg hurtig levering.. Bedre bliver det ikke...👍

2021年7月15日

Hej Peter,
Tak for anmeldelsen.
Vi prøver at være både konkurrence dygtige med prisen og så hurtig levering som muligt og det ser ud til det lykkes med din ordre, så mange tak herfra.

Mega god oplevelse!

Mega god oplevelse!
Overskuelig hjemmeside, fair priser og SUPER hurtig levering :-)
Kan varmt anbefales!!

2021年7月6日

Hej Camille,
Mange tak for anmeldelsen. Godt at læse du var godt tilfreds med at handle hos os :-) Det varme at se du vil anbefale os til andre, da det er den bedste reklame for små shops som Stillo.
Mange tak

Fint udvalg , gode priser

Købte fede bukser til yderst rimelig pris.
Hurtig og god betjening. Handler der helt sikkert igen.

2021年7月1日

Hej Andreas,
Tak for anmeldelsen og ordren. Du er self altid velkommen og hos Stillo.dk får du gode priser 24/7 365 dage om året. ;-)

Super første oplevelse

Super første oplevelse, hurtig levering..

2021年6月30日

Hej Steen,
Tak for anmeldelsen og som du kan se leverer vi heldigvis hurtigere end vi får svaret her på Trustpilot. Håber du kigger forbi stillo.dk engang i mellem. :-)

Helt tilfreds,

Helt tilfreds,, god venlig service sætter vi altid højest 👌

2021年6月26日

Hej Flemming,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner som vi jo altid er glade for ;-)
Håber du har nydt sommeren som jo desværre ser ud til at være slut nu.

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍

2021年5月31日

Hej Maria,
Tak for anmeldelsen og rigtig godt at se du var tilfreds med det hele.
God sommer herfra, :-)

Hurtig levering, kun +++++ herfra

2021年5月24日

Hej Malou,
Mange tak for anmeldelsen og det glæder os, du var tilfreds med at handle på vores lille Danske web shop. :-)
Mange hilsner fra os hos Stillo.

5つ星のうち5の評価

Hej stillo tak for en god behandling …

Hej stillo tak for en god behandling det kunne ikke blive bedre. Hilsen Kim Jensen

2021年5月18日

Hej Kim,
Selv tak og du råber bare højt, hvis der er noget du syntes vi kan gøre bedre eller anderledes.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。