Stil & Boligレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte min vare kl 13.30, og jeg havde den allerede dagen efter! Super kundeservice, mega fede produkter, så jeg har kun de aller varmeste anbefalinger til Stil & Bolig! Intet mindre end e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Først køb hos Stil og Bolig Et yderst tilfreds, både af kvaliteten af varerne, har købt en dug og stof servietter. Og leveringen. Tros, jul, corona og Black friday gik der kun 3 dage fra bestilli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super god service. Var desværre kommet til at bestille den forkerte størrelse. Skrev til dem med det og de sendte med det samme (selvom dagens fragt egentlig var kørt afsted), så je... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse, her vil jeg altid være tryg ved at handle. Jeg fik varerne få dage efter, jeg bestilte dem OG de er i virkelig god kvalitet. Salt og peberkværnen er utroligt lækre og stilfulde.

企業情報

1. 日用品店
  2. バスルーム用品店
  3. インテリア デザイン店
  4. 家具店
  5. インターネット ショップ
  6. 鏡店

当該企業による記述

Eksklusivt moderne boligindretning og boligudstyr i Dansk / Skandinavisk design. Lækre møbler, lamper, puder, træfigurer, hylder, lysestager og andet boligtilbehør. Fri fragt ved køb over 399,-

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vi fik præcis det vi bestilte og…

Vi fik præcis det vi bestilte og levering lige efter bogen.

2022年3月29日

Hej Jens

1000 tak for din anmeldelse og de fine stjerner.
Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang!

5つ星のうち2の評価

Synes ikke det var en god oplevelse

Synes ikke det var en god oplevelse. Mine varer kom ikke som aftalt. Efter jeg ikke havde fået besked om at mine vare var på vej, ringede jeg, skrev en e-mail og udfyldte kontaktformular og blev derefter ringet op og lovet afsendelsen ville ske på specifikke dage. Dog blev dette heller ikke overholdt. Så eneste plus ved handlen var at mine varer var billigere end Illum.
OPFØLGENDE KOMMENTAR EFTER JERES SVAR.
Endvidere endnu mere ærgerligt, at man ikke må have sin egen holdning til købsoplevelsen uden i skal udskamme en på denne måde her på trustpilot

2022年3月14日

Hej Louise

Jeg må være ærlig og sige, at jeg godt nok blev temmelig overrasket over din anmeldelse her og antallet af stjerner.

Lad mig lige ridse forløbet op!

28.02.2022
Du laver en ordre i webshoppen på nogle produkter hvor det tydeligt fremgår at leveringstiden er 3-7 Hverdage.

03.03.2022 kl. 15:10 (3 dage senere)
Sender du en mail hvor du skriver at du undrer dig over at varerne endnu ikke er blevet sendt.

04.03.2022 (dagen efter din mail)
Ringer jeg dig selv op, da jeg er blevet kontaktet af producenten, med besked om at varerne muligvis bliver en dag eller to forsinket, da producenten har haft nogle udfordringer med leveringen selv.

Dette var du helt indforstået med, og du gav udtryk for at være tilfreds med vores service i at blive ringet op og blive forsikret om at dine varer trods alt var på vej, men der kunne muligvis blive en forsinkelse på 1-2 dage i forhold til hvad du var blevet lovet.

09.03.2022 (7 Hverdage efter din ordre)
Modtager vi varerne fra vores leverandør.

09.03.2022 (7 Hverdage efter din ordre)
Pakker og sender vi din ordre kl. 18:45

11.03.2022 Kl. 07:06 (9 Hverdage efter din ordre)
Din pakke er leveret i pakkeshop og klar til afhentning.

Det er sammenlagt 9 hverdage fra din ordre bliver lagt til varerne blev leveret. Det er ganske vist ikke inden for de 7 dage som vi normalt lover på varer vi skal have hjem først, men du blev varslet en yderligere forsinkelse på et par dage, som du var ganske indforstået med, da vi talte sammen i telefonen.

Derfor er jeg noget uforstående over for din beskrivelse af forløbet.

Du skriver at:
"Du synes ikke det var en god oplevelse"
Fair nok, det er individuelt, vi vil altid stræbe efter at gøre det bedre.

"Mine varer kom ikke som aftalt"
Jo, dine varer kom, præcist som aftalt.

"Vores aftale over telefon blev ikke overholdt"
Jo, den blev præcist overholdt med to yderligere dage til forsendelse grundet forsinkelsen som vi talte om i telefonen.

Jeg synes faktisk vi gjorde alt hvad vi kunne for at få leveret dine varer inden for de frister vi havde givet, det kan jeg stå 100% inde for.

At du så har en anden oplevelse af forløbet, vil jeg da tage til efterretning, og forsøge at forbedre, så du evt. selv vil mene at de to stjerner nok burde blive ændret til en 5 stjernet, da vi trods alt leverede inden for de rammer vi lovede.

Med ønsker om en god dag, og venlig hilsen

5つ星のうち5の評価

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Handler bestemt gerne her igen.

2022年1月30日

Hej Lars
1000 tak for den fine anmeldelse !
Vi håber du bliver glad for dit køb, og håber at kunne betjene dig igen en anden gang :-)

5つ星のうち5の評価

Det var nemt at handle hos jer og må…

Det var nemt at handle hos jer og må sige at det var hurtig levering ( fik den sendt til anden adresse ) , den kom dagen efter om morgenen. Så er meget tilfreds .

2022年1月1日

Hej Birthe
Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.
1000 tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for!

Først køb hos Stil og Bolig

Først køb hos Stil og Bolig
Og leveringen. Tros, jul, corona og Black friday gik der kun 3 dage fra bestilling til lervering.

2021年12月27日

Hej Tinna

1000 tak for din fine anmeldelse !
Dejligt at du er tilfreds både med varerne og vores service. Vi gør alt hvad vi kan for at give alle vores kunder en god oplevelse når de handler hos os, så det er jo bare fedt at høre, at det betaler sig :-)

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og fint emballeret.

Hurtig levering og fint emballeret. Så pænt så man faktisk kan lade være med at pakke det ind med gavepapir. Fuldt ud tilfreds - lækre varer.

2021年12月21日

Hej Ninette

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds både med produkterne og vores service :-)

Vi gør os umage for at give en god service, gerne bedre end hos mange andre butikker, og så er det jo dejligt at høre fra dig og andre kunder at det faktisk betaler sig :-)

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang!

5つ星のうち5の評価

Hurtigt levering og super nem hjemme…

Hurtigt levering og super nem hjemme side

2021年12月19日

Hej Bjarne
1000 tak for den fine anmeldelse, og hvor er det dejligt at du synes hjemmesiden er nem at bruge. Vi gør os umage og bruger meget tid på at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for vores brugere, så det er jo dejligt at høre at det virker.

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang :-)

Med venlig hilsen, og ønsker om en god jul og godt nytår

Hej Majbrit
Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for :-)
Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang, måske i den kommende juletid hvor vi har mange gode tilbud på vores populære produkter.

5つ星のうち4の評価

Der var 1-2 ugers forsinkelse på…

Der var 1-2 ugers forsinkelse på levering. Super tilfreds med varen

2021年11月4日

Hej B....
Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Jeg kan se ud fra din email adresse at du lavede din bestilling d. 23.10 kl. 22:27 og vi lovede en levering på 3-7 hverdage da varen først skulle bestilles hjem.

Ifølge tracking på din pakke var den klar til udlevering i pakkeboks d. 27.10 kl. 13:09 Det er kun fire dage efter din bestilling. (Den blev afhentet d. 29.10).

Jeg er naturligvis meget interesseret i at høre hvis du har haft en anden oplevelse af forløbet, så vi kan forbedre os på eventuelle punkter.

Vi er altid interesseret i at alle vores kunder får den bedste oplevelse, så hvis du har noget vi kan lære af, vil vi meget gerne gøre brug af det, så vi kan få 5 stjerner næste gang :-)

Hav en rigtig god dag.
Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang.

Hej Anders
Mange tak for den fine anmeldelse, vi håber du bliver glad for dit køb.

Vi glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Dejlig og hurtig levering en helt…

Dejlig og hurtig levering en helt igennem god oplevelse

2021年10月23日

Hej
1000 tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for :-)
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.
Med venlig hilsen Stil & Bolig

Hurtigt og helt UG

Hurtigt og helt UG. Levede op til alle forventningerne.

2021年10月19日

Hej Per
1000 tak for den fornemme anmeldelse, den er vi glade for.

5つ星のうち4の評価

Hej Pia
1000 tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Vi håber du bliver glad for dit køb, og så håber vi at kunne betjene dig igen en anden gang :-)

Hej Malene
Tak for din anmeldelse, vi er virkelig glade for at både produkt og vores service får top karakter, det gør bare dagen så meget bedre at have glade kunder som dig :-)

Vi glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Ikke mindre end perfekt !

Jeg bestilte min vare kl 13.30, og jeg havde den allerede dagen efter!

Intet mindre end et perfekt firma!

2021年10月9日

Hej Mette
1000 tak for den fine anmeldelse, den er vi virkelig glade for. Hvor er det dejligt med sådan en besked. Skønt at du er tilfreds med dit produkt, og endnu skønnere at du er tilfreds med vores service.

Hav en dejlig dag :-)

God pris

God pris, hurtig levering, varen godt pakket ind.

2021年10月6日

Hej Lars

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)
Jeg håber du bliver glad for dine køb, og så håber jeg at vi kan betjene dig igen en anden gang :-)

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, super når man er lidt sent på den.

2021年9月15日

Hej Lars
1000 tak for den gode anmeldelse, jeg håber du nåede det til tiden :-)
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Meget hurtig ekspedition og afsendelse.

Meget hurtig ekspedition og afsendelse.
Handler gerne hos jer en anden gang😊😊

2021年9月5日

Hej Birthe
1000 tak for den fine anmeldelse, og hvor er vi glade for at du er tilfreds med vores service. Vi glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。