レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stina er en utrolig dejlig og varmt menneske, som ikke mindst er en meget dygtig kosmetolog, der altid laver en faglig vurdering af ansigtet og vurderer, hvilken behandling , der egner sig bedst pt... もっず芋る

Jeg kan helt sikkert anbefale Stina Enger Hudpleje, det er venligt og imÞdekommende personale der tager imod nÃ¥r man kommer ind i klinikken. Jeg fÃ¥r massage og vÊlger selv om det skal vÊre, lÊnd,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man er i gode hÊnder hos sÞde Stina 🙂 Gode behandlinger og sÃ¥ er hun jo nÊrmest et leksikon, hvor man bare kan suge viden, om alt vedr. hud og mange andre ting 🙌🏻 Kun de bedste anbefalinger herf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret fast kunde hos Stina i mange Ã¥r, og er fuldstÊndig afhÊngig af hendes meget professionelle behandling. Stina hjalp mig med min problemhud i mine teenage-Ã¥r og har netop gjort det igen ef... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 矎容甚品店
  3. フェむシャル スパ
  4. 健康・矎容補品店
  5. マッサヌゞ垫
  6. リフレク゜ロゞスト

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til forkÊlelse og velvÊre hos Stina Enger Hudpleje i JÊgerspris, her modtager du en altid en professionel behandling og gode råd. Her i klinikken er vi 5 skÞnne kvinder med hvert vores speciale.

4.8

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

SuverÊnt!

SuverÊnt!

Elsker at komme hos Stina Enger. De er SÅ gode og sÞde. Og mega dygtige!

2026幎7月6日

Hej Line
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi sÃ¥ taknemmelig for 🌞🙏 Vi glÊder os til at se dig snart igen🩵

Franske negle

Jeg er rigtig glad for mine fine franske negle
Asta er så sÞd og dygtig

2026幎5月26日

Hej Mette

Tusind tak for den dejlig anmeldelse, vi kan kun vÊre enige Asta er en ener🌞🌞🩵

Stina Enger Hudpleje

Altid god professionel behandling

Altid god professionel behandling , er en meget tilfreds kunde 🀩💪

2025幎12月22日

Stina Enger Hudpleje からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 🌞 Den er Vi super glade for. GlÊder os til at se dig igen🩵

Stina er yderst kompetent og dygtig

Stina er yderst kompetent og dygtig bl.a. til os med problematisk hud. Hun tilbyder altid en god kundepleje og det er en fornÞjelse at komme i hÊnderne på Stina hver eneste gang.

2026幎3月17日

SÞde og smilende.
Bedre service fås ikke

2026幎3月6日

Stina Enger Hudpleje からの回答

Tusind tak 🥰 altid skÞnt med et besÞg fra dig🌞

Super service og behandling

Super service og behandling. Har bestilt ny tid. Dejlig atmosfÊre og lÊkre produkter.

2025幎10月25日

Tusind tak Gitte 🌞 Vi hÃ¥ber snart at se dig igen🩵

Det var en dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse 😍 Den nye elev Asta var virkelig dygtig og kompetent samt meget sÞd👌

2025幎10月17日

Stina Enger Hudpleje からの回答

Tusind tak Charlotte 🌞 vi er sÃ¥ glade for dit besÞg😃

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse

min fÞrste gang til at få ordnet negle, gik derfra med super flotte negle og en del klogere på hvordan jeg bedst passer på mine neglebånd.

2025幎10月10日

Stina Enger Hudpleje からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Dejligt sted Stina har

Jeg blev tager rigtig godt imod, rigtig behagelig rene og lyse lokaler, sÞdt personale, rigtig god behandling

2025幎9月17日

Hej Camilla
Tusind tak for din dejlige anmeldelse🌞
Vi glÊder os til at se dig igen.

En virkelig kompetent klinik

Man kan vÊre fuldstÊdig tilfreds med behandlingen.
Jeg kan også varmt anbefale de andre behandlere.
Tak for en rigtig god oplevelse.

2025幎8月28日

Dejlig og professionel behandling

Dejlig og professionel behandling - fantastiske hÊnder.

2025幎8月25日

Hej Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse, glÊder mig til at se dig snart igen. Altid skÞnt med din varme og gode energi 🌞

Stina Enger

Jeg har fået et godt og flot resultat

Jeg har fået et godt og flot resultat, på det som jeg fik udfÞrt idag. Har allerede bestilt en ny i oktober måned.

2025幎8月18日

Hej Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse 🀩 Den er jeg sÃ¥ glad for 🙏. Dejligt at du er glad for dit lashlift. GlÊder mig til at se dig i okt. 🌞

Pengene vÊrd

Virkelig dygtige behandlere! Jeg synes altid at "det er pengene vÊrd".

2025幎7月25日

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi mega glade for. Det er altid, en fornÞjelse at have dig pÃ¥ besÞg🌞🀩

Stina Enger

Jeg fÞler mig godt tilpas og bliver

Jeg fÞler mig godt tilpas og bliver altid taget godt imod. Der er en dejlig ro og nÊrvÊr i rummet. Og Japansk lifting er virkelig skÞnt!

2025幎7月22日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌞 Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞler dig godt tilpas og taget godt imod hos os. Vi er glade for, at du nyder roen og nÊrvÊret – og de fantastiske resultater Japansk Lifting giver.
Vi glÊder os til at forkÊle dig igen snart ✹

Stina Enger Hudpleje

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。