Stina er en utrolig dejlig og varmt menneske, som ikke mindst er en meget dygtig kosmetolog, der altid laver en faglig vurdering af ansigtet og vurderer, hvilken behandling , der egner sig bedst pt... ãã£ãšèŠã
Jeg kan helt sikkert anbefale Stina Enger Hudpleje, det er venligt og imÞdekommende personale der tager imod nÃ¥r man kommer ind i klinikken. Jeg fÃ¥r massage og vÊlger selv om det skal vÊre, lÊnd,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Man er i gode hÊnder hos sÞde Stina ð Gode behandlinger og sÃ¥ er hun jo nÊrmest et leksikon, hvor man bare kan suge viden, om alt vedr. hud og mange andre ting ðð» Kun de bedste anbefalinger herf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret fast kunde hos Stina i mange Ã¥r, og er fuldstÊndig afhÊngig af hendes meget professionelle behandling. Stina hjalp mig med min problemhud i mine teenage-Ã¥r og har netop gjort det igen ef... ãã£ãšèŠã
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- çŸå®¹çšååº
- ãã§ã€ã·ã£ã« ã¹ã
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ãããµãŒãžåž«
- ãªãã¬ã¯ãœããžã¹ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til forkÊlelse og velvÊre hos Stina Enger Hudpleje i JÊgerspris, her modtager du en altid en professionel behandling og gode råd. Her i klinikken er vi 5 skÞnne kvinder med hvert vores speciale.
Hovedgaden 52a, 3630, JÊgerspris, ãã³ããŒã¯
- Info@stinaenger.dk
- stinaenger.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg var under kyndig behandling hosâŠ
Jeg var under kyndig behandling hos Carina - vildt dygtig og sÞd - meget omhyggelig. Virkelig skÞnne og professionelle rammer hos Stina Enger - jeg kommer igen !! ð

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Dygtig og altid en skÞn oplevelse
Dygtig og altid en skÞn oplevelse. Kan varmt anbefales. ð¥ð¥ð¥ðž

Altid et besÞg vÊrd
Alle hos Stina Enger Hudpleje er imÞdekommende, smilende, opmÊrksomme og meget kompetente. Jeg nyder virkelig mine besÞg, og jeg glÊdes dagligt over de fine resultater.

De varmeste anbefalinger
Havde fået et gavekort til en luksus massage. Det var en fantastisk oplevelse, det kan jeg kun anbefale andre at prÞve. Jeg er sikker på at jeg kommer igen.

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
De bedste anbefalinger fra mig ð
Er kommet hos Stina Enger de seneste par Ã¥r og er altid mÞdt af professionalisme, gode rÃ¥d og et imÞdekomme personale. Absolut noget jeg vÊrdsÊtter og varmt kan anbefale.. Det er hyggeligt og man fÞler sig altid velkommen ð€

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Stor tilfredshed fra en sommerhusejer
Jeg elsker at blive forkÊlet hos Stina Enger og booker hellere her end i KÞbenhavn. Jeg oplever en hÞj professionalisme og en fantastisk service, når jeg besÞger Carina.

Grundig
Bliver altid taget godt imod af Carina som jeg har gået hos i lÊngere tid. Jeg sÊtter sÊrlig pris på, at Carina er grundig og altid tager sig tid til et godt resultat! Kan klart anbefale en tid hos hende.

ImÞdekomme personale
Jeg kan helt sikkert anbefale Stina Enger Hudpleje, det er venligt
og imÞdekommende personale der tager imod når man kommer ind i klinikken.
Jeg får massage og vÊlger selv om det skal vÊre, lÊnd, ryg, skulder, nakker eller hvor jeg nu har ondt. Jeg får også lavet negle og Dorte er klar til en udfordring, når jeg vil have nissehuer eller tulipaner på mine negle.

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Virkelig hyggelig salon og meget proff
Virkelig hyggelig salon og meget proff. FÞlte mig meget velkommen og kommer helt sikkert igen

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Verdens bedste hudpleje og browlift
Jeg har vÊret fast kunde hos Stina i mange år, og er fuldstÊndig afhÊngig af hendes meget professionelle behandling. Stina hjalp mig med min problemhud i mine teenage-år og har netop gjort det igen efter opblussen i mit voksenliv. Hun er ekstremt vidende indenfor hudpleje og gÞr en enorm forskel med det hun kan. Samtidig laver hun det absolut smukkeste browlift!! Det kan jeg ikke lÊngere undvÊre, efter at fået det et par gange. Stina er så grundig og dygtig til ag se hvad den enkelte har behov for. Alle mine allervarmeste anbefalinger!

Dejlig helheds oplevelse.
Min datter og jeg var til ansigts massage og behandling hos Stine. Det var virkelig dejligt, gode produkter, meget skÞnne lokaler, rigtigt dejlig briks med varme og lÊkker dyne, men frem for alt, virkelig dejlig ansigts behandling. En rigtig skÞn oplevelse, spm kun kan anbefales.

Fantastisk massage!
Igår havde jeg tid til en massage, og tilfÊldigvis vågner jeg op om morgenen med mange smerter i det ene ben - hÞjst sandsynligt pga. en nerve i klemme.
En smerte der strålede fra baglåret, ned i benet både når jeg gik og sad ned.
Dette fortÊller jeg til Dorte da jeg ankommer på klinikken, og hun tilpasser den planlagt massage og bruger en teknik med en form for "sugekopper", med fokus på problemområdet.
Efter en lille time går jeg derfra nÊsten smertefri. Imorges da jeg vågner er der ingen smerter!
Jeg har nu fået massage et par gange hos Dorte - og det er intet mindre end fantastisk. Dorte er super dygtig, professionel og venlig. Og så er det et ekstra plus med en briks med varme i, hvor man bliver pakket godt ind under massagen.
Alt i alt - hyggelig klinik og venligt og professionelt personale. Her bliver jeg ved med at komme. :)

Stina er virkelig dygtig
Stina er virkelig dygtig! Jeg har fået de pÊneste negle hos hende

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Stor viden samlet på et lille sted.
Kan varmt anbefale de mange muligheder for skÞnne produkter, kyndige hÊnder & kloge hoveder.

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
I kÊrlige og kompetente hÊnder
Om du Þnsker hudbehandling, negle, massage, eller anden selvforkÊlelse, bliver du mÞdt af superdygtige og proffesionelle damer,som kan deres fag. âMan kan komme som en klud og gÃ¥ derfra som en dronning âð€ð

Man er i gode hÊnder hos sÞde Stina ð
Man er i gode hÊnder hos sÞde Stina ð
Kun de bedste anbefalinger herfra ð

SkÞn klinik!
Professionelt og venligt personale!
Her er man altid sikret en luksuriÞs behandling, og en god rådgivning omkring deres super lÊkre produkter :)

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Fantastisk klinik med god atmosfÊre ogâŠ
Fantastisk klinik med god atmosfÊre og smilende og professionelle medarbejdere. Altid en fornÞjelse! âºïž

Stina Enger Hudpleje ããã®åç
Super sÞde piger og en fantastiskâŠ
Super sÞde piger og en fantastisk service. Der bliver virkelig hygget om en.