䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos StjernebÞrn finder du nÞje udvalgte kvalitetsprodukter til bÞrn – altid med fokus pÃ¥ leg, lÊring og trivsel. Vi kombinerer personlig service, bÊredygtighed og kÊrlighed til detaljen, sÃ¥ du fÃ¥r en tryg og inspirerende oplevelse, hver gang du handler hos os.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

14件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Godt udvalg af forskelligt til de små

Godt udvalg af forskelligt til de små. Virkelig flink og imÞdekommende service.
Min pakke blev leveret hurtigt.
Har ikke noget at sÊtte en finger på.

5 stjerner😀

2026幎2月6日

Stjerneboern からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi sÊtter kÊmpe pris på du tog dig tid til at lave en.

Fantastisk Service!🀩

Fantastisk Service!🀩

Hurtigt levering, rar kundeservice!
5 stjerne hele vejen!

2026幎2月10日

Stjerneboern からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du har haft en god oplevelse hos os!
Natacha/StjernebÞrn

KÞbte en lykkepose til min sÞn

KÞbte en lykkepose til min sÞn, og der er simpelthen det fineste tÞj i. Absolut ikke sidste gang vi prÞver at handle her 👌 hurtig levering ogsÃ¥. FÃ¥r min varmeste anbefaling

2025幎12月15日

Stjerneboern からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder uendeligt meget. Det er dejligt at hÞre, du blev glad for lykkeposen!

De varmeste hilsner
Natacha/StjernebÞrn

Super hurtig levering og rigtig god

Super hurtig levering og rigtig god service. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos dem, og kan klart anbefale andre det😊 De har et godt udvalg, til skarpe priser.

2025幎10月10日

Stjerneboern からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder så utroligt meget 🥰
Tak for at handle hos os 🫶🏻

Fantastisk service 🀗

Jeg har for nylig kÞbt en gave hos stjernebÞrn🥰 VERDENS bedste service🙌 pakken blev sendt hurtigt og med en personlig hilsen med tak for jeg havde stÞttet deres skÞnne forretning

2025幎9月13日

Tusinde tak, for den virkelig fine anmeldelse! 😍 Det betyder så meget! 🥰

Det sÞdeste bÞrnetÞj

Virkelig godt udvalg af det sÞdeste bÞrnetÞj til gode priser. Jeg vil helt sikkert handle hos StjernebÞrn igen😍

2025幎9月3日

Stjerneboern からの回答

Mange tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse 🥰
Vi glÊder os til at byde dig velkommen i shoppen igen 🫶🏻

Natacha

Jeg kan varmt anbefale at handle på

Jeg kan varmt anbefale at handle pÃ¥ StjernebÞrn🀩 Servicen er helt i top, og man mÊrker virkelig, at der er hjerte og omtanke bag alt, de laver. Leveringen var super hurtig, og alt var pakket sÃ¥ fint🥰
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen!

2025幎8月29日

Mange mange tak! For den super sÞde anmeldelse 🥰
Det betyder mere end du aner! 🌞

Natacha

Fantastisk shop!

StjernebÞrn er virkelig den bedste shop, jeg har handlet bÞrnetÞj hos! TÞjet fÞles sÃ¥ godt, og det holder til at blive brugt (og vasket mange gange 😅). Jeg havde et spÞrgsmÃ¥l, jeg skulle have hjÊlp til, og kundeservice var sÃ¥ venlig, at det nÊsten fÞltes som at handle i en lille lokal butik. Dertil var leveringen ogsÃ¥ hurtig. Det gÞr bare hele oplevelsen bedre. Her shopper jeg gerne igen!

2025幎8月5日

Stjerneboern からの回答

Tusinde tak, for din utroligt fine anmeldelse!
Det betyder uendeligt meget at du har haft en god oplevelse, og har har lyst til at vende retur en anden gang 🥰

KÊmpe knus
Natacha/StjernebÞrn ✹

Fantastisk kÞbsoplevelse

Fantastisk kÞbsoplevelse! Hjemmesiden fungerede som den skulle og det var nemt at betale. Hurtig levering og virkelig fint pakket ind med en lille chokolade ved siden af.
Kommer helt sikkert til at bestille der fra igen! Kan klar anbefale stjernebÞrn.dk!

2025幎9月3日

Stjerneboern からの回答

Tusinde tak, for den super fine anmeldelse 🥰
Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse 🙏🏻
KÊmpe knus
Natacha/StjernebÞrn ✹

Jeg var kommet 1 dag for sent til

Jeg var kommet 1 dag for sent til afhentning af min pakke, så den var blevet sendt retur til StjernebÞrn. De rakte ud og spurgte om de skulle sende pakken igen. Det synes jeg dÊlme er god service, og det var nogle meget fine produkter jeg modtog, da jeg denne gang lykkedes med at afhente i tide. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎4月23日

***** kundeservice

Jeg fik ved en fejl leveret en forket vare (inkl. en fin gave på trods af en virkelig god udsalgspris!). StjernebÞrn var hurtige til at svare og sende den rigtige vare afsted.
Jeg nåede ikke at hente pakken i pakkeboksen, men StjernebÞrn sendte den automatisk frem igen.

Jeg synes, der hele vejen har vÊret en god service og en hjÊlpsom og venlig tone. Jeg vil helt klar handle der igen.

2024幎2月11日

SkÞn shop

Min nye yndlings shop! Virkelig sÞd ejer, som hjalp med at bestille bestemte styles hjem til mig ⭐ virkelig god betjening, hurtig svar og helt fin levering. KÊmpe anbefaling herfra

2023幎10月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。